ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Aπόφαση Ορισμού Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ηλιούπολης

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Aπόφαση Ορισμού Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ηλιούπολης



Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Έχοντας υπόψη:Τις διατάξεις της περίπτ. ι’ της παρ.1 του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α’ 87), όπως τροποποιήθηκε με την παρ.3 του άρθρου 44 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’) και ισχύει.
Το άρθρο 75 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010.
Την αριθ. 535/2023 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών όπως αυτή ισχύει με την οποία ανακηρύχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηλιουπόλεως Αττικής κατά τις εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023.
Το υπ’ αριθμ. οικ. 35531/17-12-2023 πρακτικό Ορκωμοσίας των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων.
Την υπ’ αριθμ.:10/ οικ. 81/ 2-1-2024 απόφαση Δημάρχου περί ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του σ’ αυτούς
Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (ΦΕΚ 707/Β΄/24-4-2015) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Την ανάγκη ανάθεσης της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ηλιούπολης ως εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς αμοιβή, με θητεία από 2/1/2024 μέχρι 30/6/2026, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους αναθέτει την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, ως ακολούθως:

Την κα. ΓΚΟΥΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΧΑΡΑ, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Ατόμων με αναπηρία)
Την κα. ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Εθελοντισμού και ανάπτυξη δράσεων και προγραμμάτων που απευθύνονται & αφορούν στη νεολαία.
Τον κ. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ, ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού.
Τον κ. ΦΥΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Διαχείρισης Οχημάτων – Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Την κα. ΒΛΑΧΟΥ ΣΟΦΙΑ, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Νέας Γενιάς – Δημοτικού Συμβουλίου Νέων –Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Τον κ. ΚΟΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Ανακύκλωσης
Την κα. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) κ.λ.π
Την κα. ΚΟΝΤΟΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Υγείας – Κοινωνικά Ιατρεία.

Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συνεργάζονται με τους αντιδημάρχους και τις αρμόδιες Δ/νσεις και Αυτοτελή Τμήματα του Δήμου, για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Η παρούσα να δημοσιευτεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εάν και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δύο ικανοί συνδημότες μας επιλέχθηκαν να συνδράμουν την νέα διοίκηση από τομείς που γνωρίζουν καλά,  από την άλλη θεωρούμε μη λογικό να βάζουμε τον οιοδήποτε να ασχολείται με τα προβλήματα του δήμου μας που είναι μεγάλα , χωρίς ΑΜΟΙΒΗ! Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης θα απαξιώνεται συνεχώς όσο δεν νομοθετείται ΑΜΟΙΒΗ για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.  Δεν μπορείς να ζητάς από ανθρώπους που διαχειρίζονται πάνω από 40.000.000 ευρώ τον χρόνο (τόσο είναι ΜΟΝΟ η ετήσια κρατική επιχορήγηση ενώ όπως είδατε ο προϋπολογισμός του 2024 ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ!)να κάνουν εθελοντισμό! 

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ,ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ.Ε ,ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ...ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ...ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΑΡΗ.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ