ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αγκαλιά με πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη η βουλεύτρια Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή!

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Αγκαλιά με πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη η βουλεύτρια Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή!


Από το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα "αλιεύσαμε" την παραπάνω φωτογραφία με τον παρακάτω σχολιασμό. Διαβάστε και πως παρουσιάζουν το θέμα τους κάνοντας κλικ εδώ  και μετά αναρωτιούνται γιατί τους αποκαλούμε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και αυτοί εμάς δήθεν κυνηγούς "φαντασμάτων" αφού για αυτούς κόκκινος και μαύρος φασισμός δεν υπάρχει οι σβάστικες και τα σφυροδρέπανα σφύζουν από "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"! 

O Πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών Δ'Λαϊκής Αγοράς Αθηνών & Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ (ομοσπονδίας) κος Χρήστος Μουλάς με την βουλευτή Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ κα Άννα Καραμανλή στον Βύρωνα - Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2023.

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έβαλαν όμως μόνο την φωτογραφία αποκρύπτοντας από τους ατυχείς αναγνώστες του πως ο εικονιζόμενος είναι ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Μουλάς και νυν υποψήφιος του κόμματος "Έλληνες" του Ηλία Κασιδιάρη που ο Άρειος Πάγος έκοψε από τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαίου. 

Μάλλον δεν το γνώριζε η κα Άννα Καραμανλή γιατί το να φέρνει ειδική τροπολογία η ΝΔ για να κόψει την κάθοδο των ΦΑΣΙΣΤΩΝ στις βουλευτικές εκλογές και από την άλλη να φωτογραφίζονται μαζί τους δεν μας  κολλάει. 

Αυτοί  "πολιτική νομιμοποίηση" διεκδικούν δεν έχουν θέματα να φωτογραφηθούν με όσους τους "έκοψαν" από τις κάλπες. Γιατί την "χούντα" Μητσοτάκη κατηγορούν για αυτό και όχι την Ελληνική Δικαιοσύνη. Λες και με άλλη κυβέρνηση θα πετύχαιναν να συμμετέχουν σε εκλογές, λες και έκαναν καμία δήλωση μετανοίας για τα εγκλήματά τους. Μέσα στη δικαστική αίθουσα ειρωνεύονταν και έβριζαν την μάνα του Φύσσα οπαδοί της Χρυσής Αυγής ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προπηλάκισαν δημοσιογράφους με την ανοχή των αστυνομικών αρχών οι δήθεν αντισυστημικοί! 

Επειδή τον συγκεκριμένο είχε κουβαλήσει και ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Πούλος και φωτογραφήθηκε από τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη θεωρείται ως θέμα γνωστό για την πόλη μας αφού οι σακούλες των πωλητών αυτών στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης και τα "συσσίτια" της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης αφού ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου βλέπει "χούντα" Μητσοτάκη και αυτός. Έτσι μερικές σακούλες παραπάνω τις παίρνει για να έχει μεγαλύτερη όρεξη στις ύβρεις του κατά του πρωθυπουργού της χώρας μας. 

Στο ρεπορτάζ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που τέτοια "κολλήματα"  δεν έχουν,  αφού και οι ίδιοι καιρό τώρα προπαγανδίζουν ανοιχτά  πότε τον ΚΟΚΚΙΝΟ και πότε τον ΜΑΥΡΟ φασισμό,  υπάρχει και φωτογραφία με άλλο βουλευτή των Νοτίων Προαστίων της ΝΔ  τον κ. Χάρη  Θεοχάρη. 




Για να μην έχουν αυταπάτες κάποιοι πως δεν ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο εικονιζόμενος πρόεδρος σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών, μπορούν να ανατρέψουν στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ή να δουν τις παρακάτω φωτογραφίες. 

 


Τα λαχανικά και τα φρούτα ευτυχώς δεν μοιράζονται σε μόνο ελληνικές οικογένειες αφού ο ιερέας της Αγίας Μαρίνας Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου δεν κοιτάει ράτσα,  και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας μοιράζει με βάση τα εισοδήματα των φορολογικών δηλώσεων και σε αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα στην Ηλιούπολη. 

Και τι να φταίει η κα Καραμανλή θα πουν κάποιοι ; Ίσως έχουν δίκιο αλλά για φανταστείτε να εξασφάλιζε το "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ " ή "ΤΟ ΒΗΜΑ" μια φωτογραφία του Μητσοτάκη ή του Τσίπρα με κάποιον που θεωρεί πως Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης είναι πολιτικοί κρατούμενοι! 





Διαβάστε επίσης: 
Τιμητική πλακέτα δέχθηκε ο δήμαρχος από πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη!

"Μπράβο" σε όσους εξέθεσαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη βάζοντας τον να φωτογραφηθεί με υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: