ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας το είχαμε γράψει ... τελικά θα τα μαζέψετε μόνοι σας

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Σας το είχαμε γράψει ... τελικά θα τα μαζέψετε μόνοι σας


Ο συμπολίτης μας και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα επιχειρηματικότητας της νέας διοίκησης Γιώργος Μπενάς μας ενημερώνει πως πλέον κατά της βρωμιάς και των ογκωδών αντικειμένων επιχειρούν και εθελοντές. 

Λογικό το βρίσκουμε αφού με το υπάρχον προσωπικό δεν καθαρίζει η πόλη η επιστράτευση ιδιωτών εθελοντών είναι μια κάποια λύση. 

Άρα όπως σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό στο τέλος εσείς θα κληθείτε να μαζέψετε τα σκουπίδια που οι ίδιοι δημιουργείτε.

Το μόνο μας ερώτημα πλέον είναι προς την νέα διοίκηση γιατί επιμένει να έχει την δομή της καθαριότητας υπό δημόσιο έλεγχο , και να πληρώνουμε εμείς ένα σωρό λεφτά για δημοτικά τέλη αφού δεν υπάρχει "επαρκές" και για εμάς ικανό προσωπικό να διατηρήσει την πόλη καθαρή.

Το ερώτημα βέβαια απευθύνεται και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις ιδίως σε αυτές που μας μιλάνε για προσλήψεις νέων υπαλλήλων την ώρα που γνωρίζουν πως η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη και χρωστάει δισ. ευρώ στους δανειστές της.

Τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης που παίρνει ο δήμος ξεπερνάνε τα 27 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και φυσικά το Κράτος (δηλαδή εμείς) καλούμαστε να πληρώσουμε το προσωπικό του δήμου μας.

Η συντήρηση και η αγορά νέων μηχανημάτων βαρύνει πάλι εμάς και βλέπουμε πως στο τέλος την δουλειά την κάνουν ιδιώτες εθελοντές.

Αυτό που ουδείς δεν σκέφτεται είναι να δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτες για να έχουμε πεντακάθαρη πόλη. Και γιατί δεν το σκέφτεται; Μα προφανώς γιατί για να παραμείνεις Σοβιετία πρέπει τα πάντα να τα κάνει το αδηφάγο Κράτος και τον μεγάλο λογαριασμό να τον χρεώνεστε όλοι εσείς που βάζετε πλάτη στο να διατηρηθεί το υπάρχον αποτυχημένο καθεστώς.

Και εννοώ όλους σας ανεξαρτήτως ιδεολογίας γιατί στην Ηλιύπολη έχουμε το εξής παράδοξο. Να έχουμε δεξιούς που  μέμφονται την επιχειρηματικότητα στο πλευρό των γνωστών Σταλινοφασιστών του ΚΚΕ.

Άμα ο άλλος έχει μάθει να υπηρετεί την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και να μην έχει άγχος για το αύριο και 10 μαγαζιά να έχει δεν γίνεται ποτέ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ αλλά παραμένει μπολσεβίκος ακόμα και εάν φοράει μαύρα ρούχα!

Αυτά προς το παρόν καλή η προσπάθεια καθαρισμού της πόλης , μπράβο σε όσους συμμετέχουν στο εγχείρημα αλλά με εθελοντισμό δεν λύνονται προβλήματα στα οποία πρέπει να έχεις καθημερινή δράση.

Άλλη λύση και αφού είναι τοτέμ οι εργαζόμενοι και πρέπει να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι είναι να μειώσουμε τα σκουπίδια που παράγουμε ιδίως οι επιχειρήσεις της πόλης.

Το να γίνουμε Ευρωπαίοι και να μην βγάζουμε ογκώδη δεν το γράφω γιατί οι δημότες έχουν ενημερωθεί πως περνάει ο δήμος κάθε Πέμπτη για αυτά και συνήθως Τετάρτη γίνονται αυτές οι επιδρομές με καναπέδες και καζανάκια στα πεζοδρόμια.

Αυτά και καλή συνέχεια στη νέα διοίκηση που δεν έχει ακόμα ούτε Γενικό Γραμματέα στο δήμο μπας και χάσει ο κ. Πανταζόπουλος κανένα μηνιάτικο και το πάρει κανένας άλλος που θα διοριστεί.

Αλλά είπαμε οι δημότες έκαναν την επιλογή τους και η νέα διοίκηση έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει όσους αυτοί θεωρεί ικανούς.

Με χαρά βλέπουμε πως στις δράσεις συμμετέχει εποπτικά και ο νέος μας δήμαρχος Γιώργος Χταζηδάκης που είναι άλλωστε και αυτός υπεύθυνος για την διαμορφωθείσα κατάσταση αφού επί 8 χρόνια ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών υπέγραφε τεράστια ποσά σε δομές όπως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μια εταιρία για να καθαρίσει η πόλη δεν πρότεινε ποτέ να πάρουμε.

Θεωρώ πως θα ακουστούν και αυτές οι φωνές στο δημοτικό συμβούλιο τώρα που το "μικρό Κρεμλίνο" καταρρέει .....

Ήδη μέσα στο μήνα η πρωτεύουσα και βρώμικη Αθήνα θα κάνει το μεγάλο άλμα αφού ο κ Μπακογιάννης έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο για την μεγάλη αλλαγή.

Μια αλλαγή που θα μετατρέψει  και πάλι την Αθήνα από βρωμούπολη σε Ευρωπαϊκή πόλη με συνέπεια πολλοί συνδημότες μας που κατεβαίνουν στο κέντρο για ψώνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν  να δουν την τεράστια διαφορά και να συγκρίνουν. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΤΑΝ.......
1) ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
2) ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΙΛΟΤΙΜΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ , ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ , ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ή ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ Μ...ΚΕΣ!
ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.