ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μοναδική προσφορά για τις επιχειρήσεις της Ηλιούπολης- Με 120 ευρώ συν ΦΠΑ διαφημίζονται στο notianea.gr για ένα χρόνο! (Ισχύει για τις 10 πρώτες επιχειρήσεις που θα επικοινωνήσουν)

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Μοναδική προσφορά για τις επιχειρήσεις της Ηλιούπολης- Με 120 ευρώ συν ΦΠΑ διαφημίζονται στο notianea.gr για ένα χρόνο! (Ισχύει για τις 10 πρώτες επιχειρήσεις που θα επικοινωνήσουν)

Μια μοναδική προσφορά που θα ισχύσει για τις 10 πρώτες επιχειρήσεις της Ηλιούπολης που θα ενδιαφερθούν να διαφημιστούν κάνει το νέο site notianea,gr που είναι ήδη στη θέση 817 στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com στον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Πρώτο ανάμεσα σε όλα τα blogs και sites της πόλης μας.





Η προσφορά ισχύει για μπάνερ με ενεργό url που θα οδηγεί στο facebook ή στην σελίδα της επιχείρησης που θέλει να διαφημιστεί και στοιχίζει για τους 10 πρώτους λίγο πάνω από 10 ευρώ το μήνα!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι στέλνετε mail στο advert@notianea.gr
ή συμπληρώνεται την ειδική φόρμα κάνοντας κλικ εδώ  που είναι και πιο γρήγορο και ΑΜΕΣΑ θα επικοινωνήσει μαζί σας το διαφημιστικό τμήμα του notianea.gr

Εκεί θα λύσετε όλες τις απορίες σας και φυσικά εκδίδονται όλες οι νόμιμες αποδείξεις για να περαστούν ως έξοδα για την επιχείρησή σας.

Μια διαφήμιση που θα κάνει οπωσδήποτε περισσότερο γνωστή την επιχείρησή σας αφού χιλιάδες αναγνώστες επισκέπτονται καθημερινά την σελίδα.

Για επιχειρήσεις άλλων δήμων μπορείτε να επικοινωνείτε και πάλι στο ίδιο mail ή στην ειδική φόρμα και θα σας ενημερώσουν για τις ειδικές προσφορές που έχουν ήδη αρχίσει να "παίζουν" και εκεί.

Σ.Μ



Δεν υπάρχουν σχόλια: