ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το παίζουν όλοι πως δεν θα συνεργαστούν αλλά στο τέλος διοίκηση θα γίνει

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Το παίζουν όλοι πως δεν θα συνεργαστούν αλλά στο τέλος διοίκηση θα γίνει


Καμία δημοτική παράταξη δεν έχει εκφράσει ανοιχτά την στήριξή της στο νέο δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη εάν εξαιρέσουμε τους συνεργούς με την Ηλιούπολη και τον κ. Στασινόπουλο που πανηγύριζε μαζί του , την Κυριακή που έγινε η μεγάλη ανατροπή!

Μια ανατροπή που έγινε γιατί κάποιοι ακόμα και στελέχη της δημοτική παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν πήγαν να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο.

Γιατί κάποιοι χωρίς καρέκλα δεν ψηφίζουν και μαγκιά τους αφού έτσι και αλλιώς ξέρουν πως κάτι καλό για την πόλη δεν θα βγει όσο εξακολουθεί ο κόσμος και πιστεύει μύθους.

Αυτά είπε και η νέα υφυπουργός η Δόμνα Μιχαηλίδου και έπεσαν να την φάνε , οι "δημοκράτες" της αριστεράς.

Πάντως η Δόμνα δεν έχει καμία σχέση με τη δεξιά και τους αγώνες της έτσι και αλλιώς επομένως κακώς και την επικαλείται.

Δεν γνωρίζει καν ποιος ήταν ο Ναπολέοντας Ζέρβας ενώ όποιος ψάξει στο παρελθόν της θα βρει την ίδια να στάζει μέλι για προσωπικότητες της αριστεράς που τώρα κατηγορεί!

Βέβαια κανείς δεν αμφιβάλει πως διοίκηση θα γίνει με την "ανοχή" και υπόγεια στήριξη δημοτικών παρατάξεων που ήθελαν να φύγει ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και ας ερχόταν όποιος και να ήταν!

Περιμένουν λέει να μας διαψεύσουν το Σεπτέμβριο ενώ ήδη έχουν βρεθεί οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα στηρίξουν την νέα διοίκηση "κουρελού" που θα οδηγήσει την πόλη μας στην επόμενη μέρα.

Ο στόχος του να πάει ένας ικανός σπίτι του επετεύχθη και εμείς που αντιδρούμε στην επιλογή σας αυτή γινόμαστε στόχος από κακόβουλα σχόλια που βέβαια εμείς δημοσιεύουμε και στο ιστολόγιο αλλά και αφήνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχουμε.

Γιατί είτε το θέλετε είτε όχι και πάλι θα δικαιωθούμε όπως σε ένα σωρό άλλα θέματα. Στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας που πλέον όλοι φωνάζουν να γίνει δημοτική, σε θέματα που αφορούν την πόλη και είναι ταμπού αλλά κυρίως σε θέματα Δημοκρατίας που ατυχώς για τους υβριστές μας θα βγαίνουν πάντα στην επιφάνεια από αυτό εδώ το ιστολόγιο.

Και όσο οι "δημοκράτες" της πόλης μας θα μας υβρίζουν τόσο εμείς θα αποκαλύπτουμε την ΔΙΑΠΛΟΚΗ τους που δεν έχει να κάνει με ενδιαφέρον για την πόλη αλλά για προσωπικά τους συμφέροντα.

Άλλωστε μόνοι ήμασταν και το 2014 και το 2015 όταν οι περισσότεροι "έσχιζαν" τα μνημόνια και κατηγορούσαν τους "γερμανοτσολιάδες" που υποχωρούσαν και εκχωρούσαν τα πάντα.

Τελικά ηλίθιοι πιάστηκαν , έπρεπε να αφήσουν την χώρα να χρεοκοπήσει τον λαό να πεινάσει και ένα μέρος να πεθάνει και να κυβερνούν με δραχμές που οι ίδιοι θα τύπωναν και θα μοίραζαν σε γνωστούς και φίλους.

Δεν το έκαναν όμως γιατί κατάλαβαν πως στο τέλος ο λαός θα ξεσηκώνονταν όπως στη Βενεζουέλα και εδώ η βοήθεια από τη Δύση θα ήταν άμεση και η τύχη τους προδιαγεγραμμένη. 

Γι' αυτό άλλωστε και πολεμάνε με μανία τη Δύση. Γιατί είναι και η μόνη μας ελπίδα να διατηρηθεί αυτή η χώρα δημοκρατική και να μην πεινάσει όπως όλα τα κράτη που ήταν στο "ανατολικό" μπλοκ αυτό που κατέρρευσε επειδή οι λαοί πεινούσαν!

Και ενώ τρώνε τα λεφτά της "κακής" Ε.Ε και ζουν εις βάρος άλλων λαών της Ευρώπης εξακολουθούν τα παραμύθια της Αριστεράς που ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκαταλείψει.

Δεν βγαίνει από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ , δεν πιστεύει πως η χώρα θα είναι πιο ισχυρή με δικό της νόμισμα αφού υστερεί σε όλους τους βασικούς τομείς της οικονομίας.

Στα δικά μας πάλι. Διοίκηση θα γίνει με την "ανοχή" και συνενοχή συγκεκριμένων δημοτικών παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων που θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό της διοίκησης του Γιώργου Χατζηδάκη όχι για το καλό της πόλης αλλά για το προσωπικό τους όφελος. 

Για αυτό μην τρώτε κουτόχορτο και μην ξεγελιέστε πολλοί θα πάνε και θα ψηφίσουν για μια θέση και μια αργομισθία. Μην έχετε αυταπάτες πως δεν θα γίνει διοίκηση υπό τον Χατζηδάκη επειδή έχει μόλις 6 συμβούλους.

Θα φτάσει τους 21 για πλάκα και θα έχει και άλλη θητεία μπροστά του εάν η ΝΔ  δεν καταφέρει να καταργήσει τον εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής.

Για αυτό και εγώ φωνάζω χρόνια. Η δεξιά πρέπει να έχει πάντα γνώμονα το 51% και όχι μια απλή πλειοψηφία. Άλλωστε ως οπαδός του Προεδρικού Συστήματος που εφαρμόζεται στις ΗΠΑ , αλλά με παραλλαγή και στη Γαλλία, η Εξουσία προϋποθέτει τέτοιο ποσοστό και είναι λογικό γιατί χωρίς αυτό αλλαγές δεν μπορείς να κάνεις.

Πάει τώρα ο άλλος να διοικήσει δήμο με ποσοστό 16% , και όσο καλός και να είναι θα αναγκαστεί να μοιράσει δεξιά και αριστερά θέσεις και αξιώματα σε ανθρώπους που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους άνοιγε ούτε την πόρτα.

Πάντως ο Γιώργος  Χατζηδάκης είναι μεγάλος μάγκας και όσοι θεωρούν πως είναι αναλώσιμος θα τον βρουν μπροστά τους και το 2023.

Εμείς από εδώ πάντως μη περιμένετε να του κάνουμε αντιπολίτευση, ας του κάνουν αυτοί που σας παραμύθιασαν και έδιωξαν τον ικανό Βασίλη Βαλασόπουλο. 

Μετά την απόσυρσή του και όσο δεν βλέπουμε ικανή εναλλακτική για τη θέση του δημάρχου εμείς θα το παίζουμε όπως τα "αρπακτικά" που στηρίζετε με την διαφήμισή σας και με την ψήφο σας.

Γιατί και μπορεί να βγάλαμε κάποιες από τις επιλογές μας δημοτικούς συμβούλους αλλά τους θέλαμε όλους.

Γιατί ανάλογα με τους δημοτικούς συμβούλους θα έχουμε και καλή ή κακή διοίκηση εσείς προτιμήσατε αυτούς και θα τους έχετε τα επόμενα τέσσερα χρόνια να στηρίζουν τα "δίκαιά" σας!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: