ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιλέγουμε τους καλύτερους με γνώμονα το κοινό κακό και όχι το ατομικό μας συμφέρον

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Επιλέγουμε τους καλύτερους με γνώμονα το κοινό κακό και όχι το ατομικό μας συμφέρον

Το ότι είναι δεξιός δεν σημαίνει πως δεν επισημαίνω τα λάθη της ΝΔ. Για τον λόγο αυτό και με διαβάζουν πολλοί περισσότεροι από του Νεοδημοκράτες την πόλης και με βρίζουν οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που θεωρούν πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι σε pay roll υπουργών , βουλευτών ή επιχειρηματιών. 


Για αυτό και είμαι ανοιχτός στον διάλογο με όλους ανεξαρτήτως ιδεολογίας ή ιδεοληψίας και έχω ελεύθερα τα σχόλια και σε αυτό το ιστολόγιο και στον τοίχο μου στο facebook. Το ότι ανήκω στη ΝΔ με κάνει περισσότερο αντικειμενικό από όσους είναι με όλους. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται μετά από τόσα χρόνια πρόβλημά του.

"Κεντροδεξιοί" είναι και οι Αναγνώστου , Ευσταθίου και Αραμπατζής αλλά ουδείς από αυτούς δεν έχει γλιτώσει από την σκληρή κριτική μας. Είμαστε απόλυτα ελεύθεροι στο να γράφουμε την άποψή μας εδώ όπως και εσείς να διαφωνείτε μαζί μου γιατί σε αυτό το ιστολόγιο η γραμμή είναι κοινή και όλοι πιστεύουμε σε Αρχές και Αξίες συνυφασμένες απόλυτα με την Ιδέα του Δυτικού Πολιτισμού.

Όσοι δεν τον θεωρούν ανώτερο είναι "εχθροί" μας και όσοι προσπαθούν να αλλάξουν τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας θεωρούμε πως θέλουν να μας πάνε στα χειρότερα. 

Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ενώ αρχικώς μπήκαμε αποφασισμένοι να σας δώσουμε επί ένα μήνα συγκεκριμένες κατευθύνσεις επιλογής ανάμεσα στους υποψηφίους του Νοτίου Τομέα Β3 της Αθήνας δεν το πράξαμε επειδή θεωρούμε πως ο κύριος στόχος είναι να πέσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην κάλπη και όχι να στηριχθεί ο άλφα ή ο βήτα υποψήφιος.

Κάποιες υποψηφιότητες της θεωρώ απαράδεκτες για κόμμα που είναι φιλελεύθερο και ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αλλά δεν είναι ώρα για γκρίνια. 

Στο δια ταύτα τι θα ψηφίσετε πρέπει να γνωρίζετε τι πιστεύουν οι "εκλεκτοί" σας σε τρία βασικά ερωτήματα.

Ποιος πρέπει να είναι ο γεωστρατηγικός προσανατολισμός της χώρας; ( Ε.Ε και ΝΑΤΟ είναι η σωστή απάντηση  για εμένα)

Εάν πιστεύει πως πρέπει να μειωθεί ο Δημόσιος Τομέας ή τουλάχιστον να μην αυξηθεί και άλλο αφού δεν έχουμε την δυνατότητα να τον συντηρούμε και αυτό γίνεται εις βάρος όλων μας 

και τρίτο και κυριότερο εάν πιστεύει πως βρεθήκαμε στα μνημόνια εξαιτίας δικών μας λαθών ή μας "παγίδευσαν" τάχα οι σύμμαχοί μας ή οι εξωγήινοι επειδή μας ζηλεύουν! Η ορθή απάντηση και εδώ κατά εμένα είναι πως μπήκαμε επειδή για δεκαετίες ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας ως λαός. 

Εάν σε αυτά τα τρία ερωτήματα πάρετε άλλες απαντήσεις ή "μασημένα" λόγια να ξέρετε πως η επιλογή σας θα βλάψει και την χώρα και εσάς και κυρίως μια παράταξη που για δεκαετίες έκανε πολλά λάθη αλλά και τις κορυφαίες για την χώρα μας θετικές επιλογές. 

Η ΝΔ έβαλε την χώρα στην τότε ΕΟΚ , σημερινή Ε.Ε και φυσικά στο ΝΑΤΟ. 

Αποφάσεις ενάντια σε όσους ήθελαν την χώρα μας να είναι παρίας και τάχα να έχει μια "αυτονομία" που δεν μπορούν να πετύχουν ούτε ισχυρά κράτη όπως η Γερμανία ή Γαλλία , ο Καναδάς ή ακόμα και οι ΗΠΑ που κυριαρχούν παγκοσμίως εξαιτίας της επιλογής τους να δημιουργήσουν ισχυρές στρατιωτικές συμμαχίες επενδύοντας ποσά μαμούθ για εξοπλισμούς που υπερβαίνουν το ΑΕΠ πολλών κρατών!!

Για αυτό και δεν θα μπω στην λογική Δένδιας , Κυρανάκης, Καλλιάνος, Γαϊτάνης, Σπανάκης, Βασιλάκη κ.ο.κ

Γνωρίστε τους , ρωτήστε τους και αποφασίστε. Και είναι σημαντικό γιατί ατυχώς για όλους εμάς ο Δυτικός Κόσμος θα κληθεί τα επόμενα χρόνια να αποφασίσει οριστικά και τελεσίδικα ποια είναι η Μητρόπολή του.

Και φυσικά ανάμεσα σε Βερολίνο και Ουάσιγκτον η δεύτερη επιλογή  είναι η ΟΡΘΗ και όχι η πρώτη.

Ελπίζω η ΝΔ να έχει αντιληφθεί πως χωρίς ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία η χώρα μας δεν έχει "πνεύμονες" και χωρίς αυτούς δεν μπορείς να πάρεις ανάσα και "πεθαίνεις"

Μέχρι και την Κυριακή των εκλογών , ξεκινώντας από αύριο θα έχουμε επιλεγμένες αναρτήσεις για τους τσεκαρισμένους από εμάς. Το έχουμε ξεκινήσει ήδη και όσοι κατάλαβαν - κατάλαβαν για αυτούς που το 2015 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε εγώ δεν έχω κάτι να προτείνω , ούτε τους θεωρώ συναγωνιστές μου. 

ΥΓ: Η παρουσία μας σήμερα στο Θησείο είναι επιβεβλημένη για να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα ΝΙΚΗΣ, και κυρίως στους οπαδούς του ψευτάκου Τσίπρα πως τα "γίδια" δεν ακολουθούν την λάθος πορεία του!

Για μένα βέβαια όσοι καραμανλικοί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 είναι χειρότεροι και από τους κατσαπλιάδες του 4% και για αυτό  ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ κανέναν καραμανλικό βουλευτή! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: