ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επανήλθαν οι διαφημίσεις της Google στο ιστολόγιό μας - Δεν κατάφεραν να μας πλήξουν

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Επανήλθαν οι διαφημίσεις της Google στο ιστολόγιό μας - Δεν κατάφεραν να μας πλήξουν

Τέτοια διλήμματα δεν έχει βέβαια ο Πρόεδρος της ΝΔ αλλά έχει χιούμορ και αντοχές σε όσους τον αμφισβητούν 
Κανονικά "παίζουν" και πάλι από σήμερα οι διαφημίσεις της  Google στο ιστολόγιό μας. Αφού προσπάθησαν προεκλογικά να εκφοβίσουν όσους προβάλαμε αφιλοκερδώς από εδώ ζητώντας τους τιμολόγια! , πλέον κάνουν και αναφορές στη Google που μέχρι να κάνει τον έλεγχο της στερεί από την αισθητική εικόνα του blog μας γιατί λεφτά από τα πατήματα πάνω στις διαφημίσεις μας δεν βγάζουμε αρκετά ή ανάλογα με την επισκεψιμότητά μας. 


Να πούμε λοιπόν στους "άσπονδους φίλους" μας πως ο Αμερικανικός Κολοσσός και το ελληνικό του παράρτημα στην χώρα μας έκανε έλεγχο και βρήκε πως κανένα περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου δεν παραβαίνει τους κανόνες που έχει επιβάλλει η εταιρία στους συνεργάτες της.

Μάταια λοιπόν για μερικές μέρες έκαναν τους αναγνώστες μας να βλέπουν "κενά" και να μας ενημερώνουν για το άσχημο θέαμα που παρουσίαζε η κεντρική μας σελίδα χωρίς τις διαφημίσεις..

Και αφού μας έκαναν να έρθουμε σε επικοινωνία με το ελληνικό τμήμα της Google, μιλήσαμε και για πράγματα που θα εφαρμόσουμε εάν όχι από εδώ , στο νέο μας βήμα  στο notianea.gr που έχει άλλους ιδιοκτήτες και όχι φυσικά εμένα

Τις επόμενες μέρες και από εδώ και κυρίως από εκεί θα έχουμε ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει πίσω από πόρτες που παραμένουν κλειστές για τους περισσότερους 

Είναι προσωπικά δεδομένα όσα καταγράφονται εν αγνοία των πρωταγωνιστών θα πουν κάποιοι , εμείς όμως θα τους πούμε να κάνουν υπομονή γιατί μιλάμε για απόλυτα νόμιμα καταγραφή που έχει γίνει από την ΕΥΠ και που το περιεχόμενό της έχει γίνει γνωστό από διαρροή του και πριν λίγα χρόνια σε συγκεκριμένες διαδικτυακές σελίδες που υποστηρίζουν τη ΝΔ. 

Μην μας πρήζουν λοιπόν τα διάφορα καρτούν αρκετά Την ακούσαμε και προεκλογικά και μετεκλογικά για την στάση του ιστολογίου μας. Καιρός να καταλάβουν πως δεν φοβόμαστε μπράβους που κυκλοφορούν με εγγύηση και κυρίως πολιτικά πρόσωπα που αποτελούν το παρελθόν και δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στο μέλλον. 

ΥΓ: Την φωτογραφία μου την έστειλε "νέα" διαδικτυακή φίλη Σ.Μ (ίδια αρχικά με τα δικά μου από σύμπτωση!) η οποία έχει και η ίδια χιούμορ και βέβαια δεν "έπαιζε" να την αφήσω αναξιοποίητη αφού γνωρίζω πολύ καλά πως και  ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υψηλή αίσθηση χιούμορ αλλά και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε όσους αμφισβητούν από την πρώτη μέρα ανάδειξή του σε πρόεδρο της ΝΔ τις ηγετικές του ικανότητες.



Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: