ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φήμες για Τάσο Ευσταθίου πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και νέος επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" μέσα στο Φθινόπωρο

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Φήμες για Τάσο Ευσταθίου πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και νέος επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" μέσα στο Φθινόπωρο


Πολλά ακούγονται για την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και την συνεργασία της με την νέα δημοτική αρχή του Γιώργου Χατζηδάκη. Ελπίζουμε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θα δούμε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον επικεφαλή της κ. Τάσο Ευσταθίου. 


Γιατί δεν συνάδει να πας για δήμαρχος και να καταλήγεις πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου με την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη. Ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος όπως όλα δείχνουν θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος επί τέσσερα χρόνια να ασκεί αντιπολίτευση από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μέσα στο φθινόπωρο θα αποκτήσει όπως όλα δείχνουν μέσα από ένα δημοκρατικό συνέδριο νέο επικεφαλή που θα ασκεί αντιπολίτευση στη νέα διοίκηση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Ελπίζουμε να είναι ορεξάτος γιατί έχει να αντιμετωπίσει πολλά από μια νέα διοίκηση που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως για όσα αντιπολιτεύονταν επί μήνες την απερχόμενη διοίκηση πρέπει αυτή τώρα να βρει λύσεις. 

Και εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν ιδίως για όσους έχουν ασκήσει διοίκηση και δεν έδειξαν καμία πρόθεση να συγκρουστούν με το κατεστημένο. Ένα κατεστημένο που κρατάει τους δημότες μας με μύθους και παραμύθια για δεκαετίες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: