ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς θα παραμείνουμε "κολλημένοι" σε ότι θεωρούμε καλό για τους περισσότερους δεν μπορούμε να είμαστε καλοί με όλους

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Εμείς θα παραμείνουμε "κολλημένοι" σε ότι θεωρούμε καλό για τους περισσότερους δεν μπορούμε να είμαστε καλοί με όλους

Αναγνώστες παραπονιούνται για τις μηδαμινές αναρτήσεις που κάνω την περίοδο αυτή , ενώ παράλληλα με ερωτούν για το νέο site στο οποίο γράφω. Παίρνουν πειστικές απαντήσεις για όλα. Αλλά για να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά ξεκαθαρίζω  τα εξής:



Το παρόν ιστολόγιο δεν έχει κόστος για αυτό και "κρατάει" ακόμα. Το μόνο του έξοδο είναι η χρήση ίντερνετ. 

Το παρόν ιστολόγιο δεν έχει διαφημίσεις πέρα από αυτές της Google.

Οι δημότες  στήριξαν οικονομικά το ιστολόγιο μόνο τους τελευταίους μήνες που το ζητήσαμε και φυσικά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει σε καμία περίπτωση "εξασφάλιση" για όποιον νομίζει πως μπορεί να συντηρηθεί από την "ελεημοσύνη" του κόσμου.

Το ιστολόγιο απέκτησε φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους με τους δεύτερους να υπερτερούν κατά κράτος των πρώτων και έτσι εμείς να είμαστε ακόμα "ζωντανοί" αλλά στο "οξυγόνο".

Δεν γίνεται να έχουμε περισσότερες αναρτήσεις αφού ο χρόνος μας  δεν είναι απεριόριστος και η διάθεση δεν είναι καλή παρόλο που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι. 

Σε καμία περίπτωση  δεν θα αλλάξει η ιδεολογική κατεύθυνση αυτού του ιστολογίου.

Στο ερώτημα εάν θα συνεχίσουμε , η απάντηση είναι ναι αλλά σε μειωμένους ρυθμούς σε σχέση με ότι έχετε συνηθίσει.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο ούτε από τους φανατικούς αναγνώστες μας αλλά ούτε και από τους κατά επανάληψη υβριστές μας. Τους ευχαριστούμε και τους δύο γιατί μας κάνουν να αισθανόμαστε "σημαντικοί" ενώ στην πραγματικότητα είμαστε ένα μικρό μέσο που υπάρχει μόνο για να υπενθυμίζει πως η Ελευθερία δεν μπορεί να συμπορεύεται με τον Φασισμό. 

Φυσικά και ότι γράφουμε το εννοούμε επομένως από εδώ μην ζητάτε αντιπολίτευση για αυτούς που οι περισσότεροι ψηφίσατε. 

Είμαστε εδώ μόνο για αυτούς που δεν ψήφισαν την νέα διοίκηση κρίνοντας πως θα είναι χειρότερη από την υπάρχουσα.

Εμείς δεν μοιράζουμε συγχωροχάρτια ,ούτε κάνουμε φιλανθρωπία με τα λεφτά των δημοτών, επομένως καλές οι προσφορές και η αλληλεγγύη αλλά πολύ καλύτερα η αποκάλυψη των κινήτρων και η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Δεν είμαστε εδώ για να σας "χαϊδεύουμε" τα αυτιά, αφού δεν μας ταΐζετε προφανέστατα  αφού δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε μας δίνετε καμία διαφήμιση ή άλλη χορηγία που να δημιουργεί εξαρτήσεις. 

Ούτε τους ανθρώπους που μας έβαλαν χρήματα δεν γνωρίζουμε επομένως θεωρούμε πως θέλουν να παραμείνουμε έτσι αφού δεν μας κοινοποίησαν κάποιο αίτημα τους!

Θα είμαστε εδώ και αυτό το καλοκαίρι και θα σας ενημερώνουμε όπως πάντα για ότι εμείς θεωρούμε σημαντικό και όχι για πράγματα που εσείς θέλετε. 

Δεν σας θεωρούμε τους περισσότερους  "αθώους του αίματος" και δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ μαζί σας, κόντρα στις Αρχές και τις Αξίες μας. 

Τέλος στο καινούργιο site δεν δίνω εγώ την γραμμή αλλά ούτε δέχομαι καμία παρέμβαση στα κείμενα που υπογράφω. Επομένως απολογούμαι μόνο για τις δικές μου αναρτήσεις με ονοματεπώνυμο και όχι για το σύνολο ενός site που έχει και άλλους φυσικά αρθρογράφους. 

Εάν κάποιος το θέλει δεξιό - αριστερό ή κεντρώο ή απολιτίκ ας στείλει mail εκεί αφού σε όλα τα ΜΜΕ αργά ή και πολύ γρήγορα η "γραμμή" φαίνεται γιατί δεν νοείται μέσο χωρίς ΑΠΟΨΗ και ΘΕΣΗ για όσα συμβαίνουν γύρω  μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: