ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα σκουπίδια κάνουν "βουνό" σε μια πόλη που οι δημότες της τρώνε αντιμνημονιακό σανό σε μεγάλες ποσότητες

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Τα σκουπίδια κάνουν "βουνό" σε μια πόλη που οι δημότες της τρώνε αντιμνημονιακό σανό σε μεγάλες ποσότητες

Η  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 
Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον το γεγονός πως οι περισσότεροι δημότες μας πιστεύουν σε "θαύματα" στον τομέα της καθαριότητας. Άλλωστε είναι οι ίδιοι που πίστεψαν το παραμύθι του αντιμνημονίου τρεις φορές το 2015 και με την επιλογή τους έστειλαν την χώρα στην διεθνή απαξίωση , στα capital control , και στο αχρείαστο τρίτο μνημόνιο που έγινε λόγω των χειρισμών και του ατελείωτου χαβαλέ του Γιάνη Βαρουφάκη που είχε επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας να διαπραγματευθεί τα δίκαια της πατρίδας με τους Τροϊκανούς. 



Οπαδοί του αντιμνημονίου υπάρχουν φυσικά και σε άλλους πολιτικούς χώρους εκτός από την αριστερά αφού η "ακροδεξιά" της πατρίδας κάνοντας την διαφορά με όλα τα σοβαρά κράτη όπου η "ακροδεξιά" έχει φιλοδυτική ατζέντα,  ποντάρει ελλείψει προγράμματος να κρυφτεί πίσω από αυτό. Με βρίσιμο στους "κακούς" συμμάχους μας και με αστείες αναφορές για δήθεν εκμετάλλευση της χώρας από τους δανειστές της προσπαθούν να συνεχίσουν να πουλάνε το σανό τους.

Στην πόλη μας που έχει πιστέψει σε συντριπτικά ποσοστά το παραμύθι της Δημόσιας Περιουσίας και που έχτισαν πολιτικές καριέρες όσοι τάχα "πολέμησαν" για το κοινωνικό καλό και την "αξιοποίηση" της περιουσίας ενός ιδιώτη που ανήκει πλέον στην ΕΤΑΔ, οι "ψεκασμένοι" είναι πολλοί και οικονομικά "ισχυροί" με συντάξεις που τους εξασφάλισε η "εργασία" τους στο Δημόσιο , διορισμένοι με πασοκικά  ή καραμανλικά κριτήρια  προσπαθούν τώρα να μας πείσουν για τις αγαθές τους προθέσεις.

Τα σκουπίδια γίνονται συχνά- πυκνά θέμα στα socila media τοπικών ομάδων της πόλης καθώς και η έλλειψη φωτισμού αφού βλέπετε ο κρατικός χαρακτήρας της ΔΕΗ είναι και ο εύκολος στόχος για όσους δεν έχουν αντιληφθεί πως εάν δεν υπήρχε δεξιά δεν θα είχαν καν ούτε κεριά στα σπίτια τους. 

Θεωρώ λοιπόν πως και σε αυτές τις εκλογές και ανεξάρτητα με την πρωτιά και της ΝΔ στην πόλη μας τίποτα δεν θα αλλάξει εδώ. 

Και δεν θα αλλάξει γιατί οι περισσότεροι πολίτες δεν ΑΞΙΖΟΥΝ καλύτερη πόλη κάτι που είναι εμφανές αφού ψηφίζουν για δεκαετίες κόντρα στην κοινή λογική και εξακολουθούν να πιστεύουν σε μύθους βολεμένοι σε συντάξεις που τους εξασφάλισε η "επάρατη" δεξιά που είχε προνοήσει να βάλει την χώρα στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ. Διαφορετικά σήμερα με τις πενιχρές δραχμούλες της σύνταξής τους δεν θα μας έπρηζαν προσπαθώντας να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να μην πάρουμε όλοι οι υπόλοιποι ποτέ σύνταξη. 

Γιατί με επιστροφή στην δραχμή ίντερνετ δεν θα έχουν αφού έχουν καταφέρει με τις επιλογές τους να είναι πλέον είδος πολυτελείας και για εμάς που πληρώνουμε τις δικές τους αμαρτίες.

Γιατί έτσι και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μειώσει τις κρατικές δαπάνες κατά 50% αργά αλλά σταθερά θα οδηγηθεί η χώρα σε άτακτη χρεοκοπία χωρίς κανείς Ευρωπαίος να μπει στην διαδικασία να μας δώσει ένα νέο πακέτο για να μας κρατήσει στη ζώνη του ευρώ στην οποία είμαστε επειδή η κυβέρνηση Σημίτη εργάστηκε και διόρθωσε νούμερα που άλλοι τα είχαν παραμελήσει.

Μάλιστα η επόμενη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έστελνε ψευδή στοιχεία στους διεθνείς οργανισμούς και έτσι η χρεοκοπία έσκασε στα χέρια του αφελή Γιώργου Παπανδρέου που πλήρωσε τις μ@λ@κίες που έκανε για δεκαετίες ο πατέρας του στα οικονομικά της χώρας.

Και βέβαια δεν αξίζαμε να μπούμε στην πρώτη ταχύτητα της Ε.Ε , και φυσικά δεν αντέχουμε εκτός αυτής και θα το καταλάβουμε όταν αυτό γίνει. Δεν είμαστε καλύτεροι από τους Ρουμάνους ή τους Βούλγαρους απλώς πιο τυχεροί που δεν είχαμε επί 70 χρόνια Κομμουνισμό επειδή κάποιοι έδωσαν το αίμα τους για να αποτρέψουν τους συμμορίτες.

Γι' αυτό λοιπόν εσείς οι οπαδοί του Άρη Βελουχιώτη στην πόλη να ξέρετε πως έχετε ακόμα 2-3 ή 1000 ευρώ στην τσέπη  επειδή εμείς οι δεξιοί πολεμήσαμε για να μην γίνουμε Αλβανία του Χότζα ή Ρουμανία του Τσαουσέσκου ή ακόμα και Ρωσία του Στάλιν!

Ακόμα η χώρα πλεονεκτεί έναντι όλων αυτών των κρατών παρόλο που μας κρατήσατε Σοβιετία επειδή κάποιοι δεξιούληδες δεν είχαν το θάρρος να λένε και να γράφουν αλήθειες.

Γι' αυτό και το δίλημμα  ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ότι και να λέει η σημερινή ηγεσία της ΝΔ θα είναι πάντα επίκαιρο γιατί όποιος αποδέχεται τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό και εγκληματίες σαν τον Άρη Βελουχιώτη δεν ανήκει σε καμία περίπτωση στον Δυτικό Κόσμο.

Ο Βελουχιώτης ήταν ένας σφαγέας που ήθελε να οδηγήσει την χώρα στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και δεν μπορεί να θεωρηθεί πρότυπο παρά μόνο για όσους είναι ψεκασμένοι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: