ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο Βαγγέλη τελικά η Δημοκρατία κινδυνεύει από άλλους

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Μπράβο Βαγγέλη τελικά η Δημοκρατία κινδυνεύει από άλλους


Μπράβο βρε μάγκα Λιακόπουλε στηρίζεις ακόμα και μένα που δεν απέφυγα το λάθος να "χτυπήσω" ακόμα και σένα για μια ατυχή ανάρτηση σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Την πρώτη επιβράβευση βέβαια την έχεις πάρει από όσους σε ψήφισαν και θα ήταν πίστεψέ μου πολλοί περισσότεροι εάν δεν υπήρχαν αυτές οι αναρτήσεις σε αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Πολλά θα ήταν διαφορετικά βέβαια αλλά το θέμα είναι πως αντιλαμβάνεσαι καλύτερα πως ανάλογα "θέματα" έχουν ήδη αρχίζουν να παίζουν ακόμα και για υφυπουργό της παρούσας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στο εύλογο λοιπόν ερώτημα γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποπέμπει το νέο υφυπουργό Εξωτερικών υπεύθυνο για τον απόδημο Ελληνισμό και εκδότη του "Εθνικού Κήρυκα" προφανώς και η απάντηση έχει να κάνει και με την περίπτωση του συνδημότη μας Ευάγγελου Λιακόπουλου που θα ήταν χρήσιμος σε οποιαδήποτε διοίκηση σε θέματα ασφαλείας τα οποία και κατέχει λόγω πως αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία και προσπαθώντας να επιβάλλει όσα ο Νόμος ορίζει. 

Εάν λοιπόν ο νέος πρωθυπουργός έχει προσωπική άποψη και γνωρίζει τις Ιδέες και τις Αξίες που υπηρετεί ο νέος υφυπουργός, και αυτές  είναι δημοκρατικές καλά κάνει και τον κρατάει στη θέση του,

Εάν όχι τότε θα φανεί στην πορεία γιατί η αυταρχικότητα και ο φασισμός δεν κρύβονται. 


Το να ζητήσεις λοιπόν δημόσια συγγνώμη από κάποιον που δείχνει πιο δημοκρατικός από όσους θέλουν να έχουν το "ηθικό πλεονέκτημα" δεν το επιβάλλουν απλώς οι κανόνες ευγενείας αλλά το επιτάσσει μια καθημερινή πραγματικότητα που μας "ξεγυμνώνει" όλους μας.

Άλλωστε έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο χρόνο πως πρόκειται απλώς για μια ατυχή δήλωση και όχι στάση ζωής αφού ο συνδημότης μας ουδεμία σχέση είχε με την "εθνοσωτήριο επανάσταση" και με όσους μας έβαλαν στο "γύψο".

Διαβάστε λοιπόν πως στα σχόλια ένας συνδημότης μας που έχει θιγεί από αναρτήσεις μας (αφού σε μια προεκλογική περίοδο ψάχνεται ο κάθε υποψήφιος) μπαίνει στη διαδικασία να μας "προστατέψει" πράγμα που φυσικά και δεν χρειαζόμαστε από τις ύβρεις όσων θεωρούν πως έχουν το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς που καραδοκεί για να επανέλθει και πάλι στην Εξουσία.

Αυτά τα ολίγα για τώρα και καλή συνέχεια σε ότι και εάν κάνετε αυτό το μεσημέρι. 








Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: