ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα τελικά αποτελέσματα στην πόλη μας - Ευχαριστούμε για την διπλή στήριξή σας

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Τα τελικά αποτελέσματα στην πόλη μας - Ευχαριστούμε για την διπλή στήριξή σας

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
 Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα στην Ηλιούπολη , όπου η ΝΔ σε σχέση με τις βουλευτικές του Σεπτεμβρίου 2015 ανέβηκε 12 ποσοστιαίες μονάδες. Και αυτό συνέβη σε μια πόλη που έχει ένα μόνο δεξιό ιστολόγιο και που στις δημοτικές εκλογές δεν καταφέρνει κεντροδεξιός υποψήφιος να περάσει ούτε καν στο δεύτερο γύρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

Επομένως φταίνε οι υποψήφιοι από το 35% των συμπολιτών μας είναι κεντροδεξιοί και με ένα 20% ένας μέτριος υποψήφιος περνάει "αέρα" στον δεύτερο γύρο.

Ένας καλός υποψήφιος μαζεύει και ένα 10% που βρίσκεται πιο δεξιά και παίρνει αέρα και ένα 5% από τον κεντρώο χώρο. 

Η πόλη όχι μόνο δεν είναι αριστερή όπως κάποιοι ακόμα νομίζουν αλλά  τα επόμενα χρόνια θα δώσει σχεδόν "καθεστωτικά" ποσοστά σε υποψήφιους της κεντροδεξιάς αρκεί να είναι οι κατάλληλοι.

Και φυσικά οι κατάλληλοι είναι οι μαχητές της παράταξης που παλεύουν μέσα από την καθημερινή τους δράση να απομυθοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις και να δείξουν πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τον Δυτικό Πολιτισμό για τον οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. 

Αφήστε λοιπόν τους οπαδούς της "Ανατολής" να χαίρονται για τις προσωρινές μικρές τους νίκες και συνεχίστε να διαβάζετε εδώ όσα δυστυχώς για την πόλη μας άλλα ΜΜΕ σας κρύβουν.

Γιατί βλέπετε ουδείς θέλει να πάει αντίθετα στο κύμα και θεωρούν πως με ευχολόγια και ψέματα θα εξακολουθούν να κρατάνε την πόλη μας σαν μια "μικρή Μόσχα". 

Κάνουν λάθος εάν νομίζουν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να συγκρουστούν μαζί μας σε επίπεδο Ιδεών.

Η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει , αφού η ίδια η Ιστορία έχει ήδη δικαιώσει όσους πολέμησαν για να παραμείνει η χώρα μας στον Δυτικό Κόσμο.

Σε αυτόν που ενώ τους "ταΐζει" και μέσα σε αυτόν έκαναν τις προσωπικές τους περιουσίες , υβρίζουν καθημερινά προτείνοντάς μας έναν πολύ χειρότερο χωρίς Δημοκρατία , χωρίς ευκαιρίες και κυρίως χωρίς ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Εμείς οι πραγματικά Εθνικιστές , οπαδοί του φιλελευθερισμού (Φιλελεύθερος Εθνικισμός) πετύχαμε με την στάση μας να "εξαφανίσουμε" την Χρυσή Αυγή την ώρα που αυτοί συντηρούν εγκληματικές ομάδες που με την δράση τους βάζουν σε περιπέτειες την χώρα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο καταξιωμένος Υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που εάν και προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο είναι ικανός, έχουν υποχρέωση να κάνουν όλα τα αναγκαία για να νιώθουν οι πολίτες ασφαλείς.

Γιατί χωρίς ΑΣΦΑΛΕΙΑ δεν υπάρχει Δημοκρατία δυτικού τύπου αλλά και καμία ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν θα έρθει εάν δεν υπάρχει ασφαλές πεδίο δράσης για κάθε μικρό ή μεσαίο επιχειρηματία.

Γιατί οι μεγάλοι πληρώνουν και έχουν ιδιωτική ασφάλεια κάτι που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε οι περισσότεροι. 

Τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε πολύ ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι με τον σχηματισμό νέας διοίκησης από Σεπτέμβριο αφού οι διεργασίες προχωρούν όσο ο καιρός πλησιάζει.

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και για το γεγονός πως στηρίζετε και το νέο ΜΜΕ notianea.gr όπου φιλοξενεί και αντέχει τις απόψεις μου.

Ένα μέσο που έχει δείξει ήδη το στίγμα του και τα μηνύματα των περισσότερων είναι θετικά.

Όλο το καλοκαίρι δεν θα λείψω ούτε μια μέρα από την πόλη μας. Επομένως μην παραξενευτείτε να δείτε ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο αναρτήσεις μου. 

Όπου και να πάτε με το διαδίκτυο μπορείτε να μας διαβάζετε. Τι πιο ωραίο από το να είσαστε παραλία σε ένα μαγευτικό νησί και να διαβάζετε τα νέα της πόλης από το αγαπημένο σας ιστολόγιο.

Όσοι θεωρούν πως επειδή δεν μπορούσατε να μας στηρίξετε οικονομικά θα εγκαταλείπαμε μάλλον θα είναι ιδιαίτερα δυστυχείς βλέποντας πως πλέον φιλοξενούμαστε και σε νέα ΜΜΕ.

Αυτά αγαπημένες Ηλιουπολίτισσες και αγαπημένοι Ηλιουπολίτες. Κάντε και μια βουτιά για μένα , γιατί εάν και έχει τελειώσει και ο Ιούνιος δεν έχω κάνει κανένα μπάνιο στη θάλασσα!!

Πάω για μηδέν φέτος από ότι φαίνεται και με βλέπω να γίνομε χειμερινός κολυμβητής , αφού είναι σίγουρο πως θα μου λείψουν.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

Gogo Tsakoyani είπε...

το Ηλιουπολίτισσες τονισμένο μου άρεσε!!!