ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουμε από εδώ αλλά και από το notianea.gr την δική σας ενημέρωση για την πόλη μας

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Συνεχίζουμε από εδώ αλλά και από το notianea.gr την δική σας ενημέρωση για την πόλη μας


Και την μέρα των εκλογών είχαμε συνεχή ενημέρωση για τον Νότιο Τομέα όπου ανήκει και η ο δήμος μας και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά και τα τελικά στον δήμο μας όπου η ΝΔ κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Η Νίκη της ΝΔ χαροποιεί κάθε φιλελεύθερο και δεξιό πολίτη αυτής της χώρας και φυσικά όλοι περιμένουμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει γρήγορα βήματα για να οδηγηθεί η χώρα μας στα καλύτερα και όχι φυσικά να μείνει στάσιμη ή να πάμε χειρότερα. 

Η μάχη δεξιάς - αριστεράς σίγουρα δεν είναι ξεπερασμένη και θα δοθεί από όλους όσους ακόμα βλέπουν τον κίνδυνο η χώρα μας να οδηγηθεί μακριά από φίλους και συμμάχους που μας κρατούν "ζωντανούς" εδώ και δεκαετίες.

Γιατί η χώρα υπάρχει και κινείται έστω με αυτούς τους χάλια ρυθμούς επειδή είμαστε μέλη της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η χώρα θα είχε χρεοκοπήσει εδώ και δεκαετίες και δεν θα είχε καμία ανάπτυξη που θα ωφελούσε πραγματικά τους περισσότερους.

Ας δούμε αναλυτικά όμως πως ψηφίσαμε εδώ στην Ηλιούπολη

Η πρωτιά της ΝΔ σε έναν δήμο όπου είμαστε το μοναδικό δεξιό ΜΜΕ αποτελεί την απαρχή για πολλές εξελίξεις που θα αφορούν φυσικά και τις επιλογές του κόμματος στις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Η Ηλιούπολη είναι λοιπόν "γαλάζια" είναι "μπλε" και όσοι μιλούσαν για πράσινη ή κόκκινη ή ροζ πόλη είχαν κάνει μεγάλο λάθος. 

Τα ποσοστά της ΝΔ στην πόλη μας θα μπορούσε να ήταν κατά πολύ μεγαλύτερα εάν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ βοηθούσαν περισσότερο με την δράση τους και την εν γένει συμπεριφορά τους. 

Τα επόμενα χρόνια και όσο η σύγκρουση Αριστεράς - Δεξιάς θα κορυφώνεται η πόλη μας θα κληθεί να επιλέξει πιο ξεκάθαρα εάν θα αφήσει πίσω της , τις προκαταλήψεις και τους μύθους που έχουν επιβάλλει "επαγγελματίες- επαναστάτες" στην περιοχή μας με την βοήθεια τοπικών ΜΜΕ. 


Δείτε και ποιοι βουλευτές εκλέχθηκαν στο Νότιο Τομέα με τη ΝΔ για να έχετε και μια Ιδέα για την επόμενη μέρα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και πολλοί φίλοι που εκλέγονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: