ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παραμένουμε εδώ ΖΩΝΤΑΝΟΙ και ΜΑΧΙΜΟΙ μόνο για τους συμπολίτες μας που στήριξαν Βαλασόπουλο στο δεύτερο γύρο των εκλογών- Όλοι οι άλλοι μην μας διαβάζετε δεν έχουμε καλή εκτίμηση για εσάς

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Παραμένουμε εδώ ΖΩΝΤΑΝΟΙ και ΜΑΧΙΜΟΙ μόνο για τους συμπολίτες μας που στήριξαν Βαλασόπουλο στο δεύτερο γύρο των εκλογών- Όλοι οι άλλοι μην μας διαβάζετε δεν έχουμε καλή εκτίμηση για εσάς


Μαθαίνουμε πως ο νέος δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης έχει προτείνει σε πολλούς δημοτικούς συμβούλους άλλων δημοτικών παρατάξεων που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις εκλογές να έρθουν και να ενδυναμώσουν και άλλο την δημοτική του παράταξη "ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ".


Πολλοί είναι αυτοί που έχουν απαντήσει θετικά και έτσι σε επίπεδο εντυπώσεων οι προσχωρήσεις τους που αναμένονται από Σεπτέμβρη θα ενδυναμώσουν και άλλο το προφίλ του.

Όλο και περισσότεροι δημότες μας θεωρούν πως η αλλαγή αυτή στον δήμο ήταν αναγκαία και κατηγορούν την προηγούμενη διοίκηση για πλήρη αδιαφορία σε θέματα καθημερινότητας των δημοτών.

Σε εμάς πάλι οι δύο- τρεις υβριστές οπαδοί της παράταξης Χατζηδάκη υπενθυμίζουν συχνά- πυκνά τις λάθος εκτιμήσεις μας για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Λες και δεν πήρε ο Βαλασόπουλος διπλάσια ποσοστά από τον Χατζηδάκη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών , λες και δεν έβγαλε 13 δημοτικούς συμβούλους έναντι μόλις 6 της παράταξης που θέλει να κάνει διοίκηση μειοψηφίας.

Σε κάθε περίπτωση η νέα κυβέρνηση θα λύσει το θέμα που δημιούργησε η απλή αναλογική αλλά δεν μπορεί να το κάνει εις βάρος της πλειοψηφίας. 

Για εμένα προσωπικά η διοίκηση Χατζηδάκη θα είναι μια διοίκηση "κουρελού" από ρετάλια όλων των αποχρώσεων και είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Εμείς από εδώ θα βοηθήσουμε την νέα διοίκηση δια της ΣΙΩΠΗΣ μας. Αφού και να πουλήσουν τα πάντα εμάς δεν μας απασχολεί από την στιγμή που η πλειοψηφία στον δεύτερο γύρο αποφάσισε να βγάλει δήμαρχο τον εκλεκτό του Θεόδωρου Γεωργάκη και του Γιάννη Αναγνώστου. 

Άλλωστε αφού ο κόσμος άκουσε τους δύο πρώην άρχοντες της πόλης που άφησαν χρέη εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο πάει να πει πως του αρέσουν αυτοί που δημιουργούν ελλείμματα

Επομένως θα είμαστε εδώ μόνο για τους 12.000 και κάτι ψιλά που στήριξαν τον Βασίλη Βαλασόπουλο στον δεύτερο γύρο. Για όλους τους υπόλοιπους απλά δεν υπάρχουμε.

Τα σκουπίδια της φωτογραφίας υπάρχουν γιατί καμία διοίκηση δεν μας άκουσε να δώσει την δομή σε ιδιώτη. Θα υπάρχουν και θα πάνε πακέτο με τα πολιτικά "σκουπίδια" που επιλέξατε να σας διοικήσουν. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: