ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκινάει η διαφήμιση στο notianea.gr - Όσοι πιστοί προσέλθετε

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ξεκινάει η διαφήμιση στο notianea.gr - Όσοι πιστοί προσέλθετε


Η διαφήμιση της Google και οι δικές σας χορηγίες είναι η μοναδική πηγή εσόδων αυτού του ιστολογίου ικανή να το διατηρήσει "ζωντανό" αφού δεν έχει έξοδα. 

Το νέο site notianea.gr θα έχει διαφημίσεις καταστημάτων της περιοχής από όσο γνωρίζω σε πολύ ανταγωνιστικά πακέτα 6 μηνών και ενός έτους. 

Έχει πάνω ειδική φόρμα για να επικοινωνήσετε αλλά όποιος θέλει να μάθει τιμές μπορεί να επικοινωνεί και στο δικό μου mail αφού γνωρίζω τις τιμές και ως συνεργάτης θέλω να στηριχθεί από τις επιχειρήσεις της πόλης μας. 

Όσοι λοιπόν θέλετε να έχετε την επιχείρησή σας στο πρώτο site της πόλης (με χίλιες θέσεις διαφορά από το δεύτερο σύμφωνα με την alexa.com) δεν έχετε παρά να προλάβετε αφού ο χώρος ενός site είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος. 

Για όσους αναρωτιούνται γιατί εμείς δεν φιλοξενούμε επιχειρήσεις της πόλης. Η απάντηση είναι πως δεν θεωρούμε πως έχουν την διάθεση να διαφημιστούν πραγματικά αλλά απλώς να "κρεμαστούν" στο διαδίκτυο με ένα τίμημα που μπορεί μεν να είναι μικρό αλλά δεν τους αποφέρει απολύτως τίποτα σε νέους πελάτες. 

Η αναγνωρισιμότητα και κυρίως οι υπηρεσίες σε συνάρτηση με τις καλές τιμές είναι ένα πακέτο που για να διαφημιστεί σωστά θέλει υπομονή και κυρίως απήχηση του ΜΜΕ στο οποίο προβάλλεται. 

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όσους συμπολίτες μας δίνουν από το υστέρημα ή το περίσσευμα τους για να διατηρηθεί αυτή η αδέσμευτη φωνή για την πόλη μας. 

Άλλωστε εμείς τις επιχειρήσεις της πόλης που συμπαθούμε τις στηρίζουμε με τον δικό μας τρόπο που έχει εμφανή αποτελέσματα και τις κάνει πιο δυνατές και υγιείς εν μέσω οικονομικής κρίσης. 

Μια φωνή δεξιά χωρίς εισαγωγικά και αστερίσκους που μάχεται όμως όσους θεωρούν πως οι Ιδέες και οι Αξίες που υπηρετεί μια παράταξη είναι μεροκάματα και μια θέση στον "ήλιο" του Δημοσίου που απειλεί να μας κάψει όλους μας. 

Γιατί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινάει με 1500 νέους αστυνομικούς που μας είναι παντελώς άχρηστοι. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: