ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε λίγες ώρες κλείνει τον κύκλο της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι τραγικές για την χώρα επιλογές της

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Σε λίγες ώρες κλείνει τον κύκλο της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι τραγικές για την χώρα επιλογές της


Σε μερικές ώρες ανοίγουν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών και κλείνει ο κύκλος της αριστερής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα που έφερε στους περισσότερους πολλά δεινά.



Επιχειρήσεις έκλεισαν, οι νέοι μας συνέχισαν να φεύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον και το Κράτος αποδιοργανώθηκε ακόμα περισσότερο από τους αντιμνημονιακούς "μάγους" που θα έκαναν την ρήξη με τους Τροϊκανούς και θα έσχιζαν τα μνημόνια που όχι μόνο εφάρμοσαν αλλά υπέγραψαν και νέα πιο απεχθή για την χώρα μας. 

Δεν θεωρώ πως σήμερα ξεμπερδεύουμε με την αριστερά και τον Αλέξη Τσίπρα αφού το ποσοστό που θα διατηρήσει το κόμμα του τον κάνει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση που σε επόμενες εκλογές με το καταστροφικό σύστημα της απλής αναλογικής θα επανέλθει και πάλι ως ρυθμιστής ενός χάους.

Σε αυτό που θα οδηγηθεί η χώρα εάν η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ δεν υλοποιήσει άμεσα όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για να ανασάνει και πάλι η μεσαία τάξη και να βρει τον βηματισμό της η χώρα.

Μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα φανεί πόσο ικανός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας και να βάλει στο περιθώριο όλους όσους πιστεύουν στον Κρατισμό και όχι στην φιλελεύθερη οικονομία.

Εάν θα πετύχει θα εξαρτηθεί κυρίως από το μέγεθος της αυτοδυναμίας που θα έχει και από τους βουλευτές που εμείς θα επιλέξουμε να κάθονται στα κυβερνητικά έδρανα σήμερα με την ψήφο μας.

Γιατί εάν εμείς σήμερα ψηφίσουμε ΝΔ αλλά τους γνωστούς καραμανλικούς κρατιστές που έχουν τεράστιες ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας τότε δεν θα έχουμε κάνει όλο το βήμα αλλά το μισό.

Και όποιος κάνει μισές δουλειές τις βρίσκει μπροστά του. Η χώρα θα οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία εάν δεν επιλέξουμε ΜΟΝΟ όσους πιστεύουν σε μια οικονομία που δεν θα είναι κρατικοδίαιτη και θα έλκει επιχειρήσει με κανόνες αγορές και όχι με κανόνες "μαφίας" όπου ο αρχηγός της φαμίλιας θα μοιράσει την "πίτα" σε όσους επιχειρηματίες έμαθαν επί δεκαετίες να κάνουν δουλειές με τα χρήματα των τραπεζών τα οποία ποτέ δεν γύρισαν και τα οποία εμείς σήμερα αποπληρώνουμε αφού "έπεσαν" στο δημόσιο χρέος της χώρας μας. 

Γι' αυτό όσοι συναγωνιστές πάνε σήμερα στις κάλπες (και πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ) να ψηφίσουν ανθρώπους που μισούν τον λαϊκισμό και τον Κρατισμό. Αλλιώς θα δικαιώσουν τον Θάνο Τζήμερο που έχει προεξοφλήσει πως με τη ΝΔ δουλειά δεν γίνεται και πως θα έχουμε μία από τα ίδια αλλά με άλλο χρώμα στην διακυβέρνηση του Τόπου.

Ένας Τζήμερος χρειάζεται στην Ελληνική Βουλή αλλά ατυχώς για τους περισσότερους είναι πιο χρήσιμος ο Γιάνης Βαρουφάκης ή ο Κυριάκος Βελόπουλος !

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: