ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην κορυφή των site της πόλης μας το notianea.gr - Μας χωρίζουν ήδη 800 θέσεις διαφορά στο alexa και δείχνει πως πάει για πολύ ψηλά

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Στην κορυφή των site της πόλης μας το notianea.gr - Μας χωρίζουν ήδη 800 θέσεις διαφορά στο alexa και δείχνει πως πάει για πολύ ψηλά


Οι δημότες μας αγκάλιασαν το νέο ΜΜΕ της πόλης μας που φυσικά έχει ανοίξει τα διαδικτυακά του "φτερά" σε όλα τα ΝΟΤΙΑ προάστια και όχι μόνο.



Ήδη βρίσκεται στη θέση 1504 στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com και δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε ένα μήνα λειτουργίας ενώ δεν είναι και στην τελική του μορφή.

Το blog μας από την πρώτη μέρα στάθηκε στο πλευρό του νέου μέσου και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έγινε η νέα αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια. 

Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως το notianea.gr θα γίνει το πιο μαχητικό site των Νοτίων Προαστίων και θα σας ανταμείψει για την αγάπη που του έχετε δείξει. 

Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό των ιδιοκτητών του νέου μέσου που φυσικά και δεν θα μείνουν αφανείς ,για όσους μιλάνε ακόμα για τάχα ιδιοκτήτες "φαντάσματα".

Τυπικοί λόγοι οδηγούν τους ιδιοκτήτες του μέσου να μην είναι προς το παρόν εμφανείς και δεν κρύβεται τίποτα άλλο, για να καθησυχάσουμε και τους "πονηρούς" αυτής της πόλης.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: