ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δένδιας- Κυρανάκης παίζουν για την πρώτη θέση στον Νότιο Τομέα της Αθήνας

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Δένδιας- Κυρανάκης παίζουν για την πρώτη θέση στον Νότιο Τομέα της Αθήνας


Ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας παλεύει με τον πρώην αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την πρωτιά στο Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας, σύμφωνα με δημοσκόπηση για υποψηφίους που διέρρευσε στον τύπο.



Εάν και γνωρίζουμε και άλλα στοιχεία της εν λόγω δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό ΜΜΕ φιλικό στη ΝΔ δεν θα προβούμε σε καμία άλλη αναφορά γιατί δεν την θεωρούμε αξιόπιστη αλλά πολύ πρόχειρη και με μικρό δειγματολόγιο. 

Εμείς θεωρούμε πως θα πέσει μέσα στην δυάδα και για αυτό και την αναφέρουμε με τον πρώην υπουργό να τερματίζει κατά την δική μου άποψη τελικά πρώτος!

Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές βασικό για εμάς που πιστεύουμε στις Αρχές και τις Αξίες της ΝΔ που είναι συνυφασμένες με τον Δυτικό Πολιτισμό είναι να μην χαθεί ούτε μία ψήφος. 

Η αυτοδυναμία πρέπει να είναι ισχυρή γιατί η επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολη για την πορεία της χώρας μας , και οι μεταρρυθμίσεις θέλουν ισχυρές πλειοψηφίες για να προχωρήσουν και να πετύχουμε να γίνουμε και πάλι μια κανονική χώρα.

Στις κάλπες όλοι λοιπόν για να δώσουμε στη ΝΔ ένα ποσοστό πάνω από 40% για να μπορεί να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα και χωρίς "εκβιασμούς" από λαϊκιστές την επόμενη μέρα. 

Ο φουλ Μητσοτακικός Διονύσης Χατζηδάκης πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου παίζει στοχευμένα και ίσως είναι η μεγάλη θετική έκπληξη των εκλογών στο Νότιο Τομέα.

Άλλωστε πολλοί οι νέοι υποψήφιοι και οι περισσότεροι Μητσοτακικοί. Ελάχιστες οι επιλογές των άλλων τάσεων της ΝΔ για να δούμε πόσοι Σαμαρικοί ή Καραμανλικοί θα είναι στη Βουλή την επόμενη μέρα των εκλογών. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: