ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαρία Λαθούρη : Ένας μελαχρινός "δυναμίτης" της ΝΔ στην Α' Αθήνας

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Μαρία Λαθούρη : Ένας μελαχρινός "δυναμίτης" της ΝΔ στην Α' Αθήνας


Μια πανέμορφη γυναίκα μόλις 29 Μαΐων κατεβαίνει για υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Αθήνας. Εκτός από όμορφη όμως είναι και έξυπνη και έχει όλα εκείνα τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια για να αξιοποιηθεί από την επόμενη κυβέρνηση για το καλό του Τόπου. Μιλάμε προφανώς για την Μαρία Λαθούρη.

Η Μαρία Λαθούρη η οποία μας αποκαλύπτεται μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook.


ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

Γεννήθηκα το 1990 στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζω μόνιμα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο. 

Σήμερα είμαι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), μέλος της Επιτροπής Γυναικών του ΔΣΑ, και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE). 



Ασκώ μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας, ενώ παράλληλα είμαι νομικός σύμβουλος σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών.



Είμαι συνεργάτης ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών όπου αναλύω επίκαιρα νομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχω σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, είμαι υπεύθυνη στον Τομέα Δικαιοσύνης της Β3 Νομαρχιακής Βορείου Τομέα ΑΘηνών της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή η δυναμική και γεμάτη ικανότητες γυναίκα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξεχνιέται, και δεν θα σας ξεχάσει εάν την εμπιστευθείτε και της δώσετε την ψήφο σας.

Για μένα και για όσους την γνωρίζουν η Μαρία Λαθούρη είναι μια πολύ καλή επιλογή για την Α' Αθηνών.

Και φυσικά Α' Αθήνας χωρίς να υποστηρίζεις την πρώτη ομάδα της πόλης δεν γίνεται, η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είναι μαζί με την οικογένειά του ο πιο αξιόπιστος χορηγός της Πράσινης Ιδέας είναι απαραίτητη για όλους τους βάζελους που λογικό είναι να έχουν και  τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ως κριτήριο για την ψήφο τους.




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: