ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "αγκαλιάσαμε" σαν να το περιμένατε από καιρό - Notianews.gr η νέα σας συνήθεια

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Το "αγκαλιάσαμε" σαν να το περιμένατε από καιρό - Notianews.gr η νέα σας συνήθεια

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα το notianea.gr μας πέρασε σαν "σταματημένους", πλέον "καλπάζει" στα 2.868 σύμφωνα με την alexa και το δικό μας ιστολόγιο βρίσκεται αυτή την στιγμή στα 3.074.

Είναι η πρώτη φορά που δεν με νοιάζει πως κάποιος τόσο γρήγορα μας ξεπέρασε, άλλωστε το νέο πάντα έχει το ενδιαφέρον του και αυτό που το καθιερώνει είναι η διάρκεια και η συνέπεια. 

Και τα πρώτα δείγματα του νέου  ΜΜΕ είναι πως θα είναι περισσότερο κοντά στα "γούστα" σας. Με πιο σύγχρονο lay out και με ρεπορτάζ για πολλούς δήμους πλην του δικού μας αλλά και με ρεπορτάζ καθημερινότητας, φαίνεται πιο οικείο σε πολίτες εξοικειωμένους στο "χάιδεμα αυτιών" , βέβαια το γεγονός πως με "αντέχει" δείχνει πως είναι και για το κάτι παραπάνω. 

Συνεχίστε λοιπόν την νέα σας συνήθεια με το ίδιο πάθος με το οποίο με "αγκαλιάσαμε" και μένα για να είμαι ειλικρινής όχι τόσο γρήγορα όσο το notianea.gr. 

Και φυσικά το μέσο αυτό δεν είναι προεκλογικό γιατί ,άλλωστε οι εκλογές τελείωσαν και αυτό συνεχίζει. 

Τα "αποκαλυπτήρια" της ιδιοκτησίας θα γίνουν μέσα από το μέσο αυτό και φυσικά όχι από μένα που δεν έχω καμία εξουσιοδότηση να κάνω κάτι τέτοιο. Και φυσικά για να συμμετέχω θεωρώ πως η ιδιοκτησία είναι σοβαρή , αγαπάει την πόλη μας και έχει τον επαγγελματισμό που χρειάζεται για να κάνει την διαφορά στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο. 

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα σίγουρα θα επεκταθούν και σε κάτι άλλο και τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν την ίδια επιτυχία και εκεί. 

Αυτό το ιστολόγιο όταν ξεκίνησαν όλα τα site της πόλης ακόμα και σε αυτό που ήμασταν σε αντιπαλότητα ευχήθηκε κάθε επιτυχία και φιλοξένησε κείμενα όλων στις σελίδες που είχα δημιουργήσει χρόνια πριν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τα notiamea.gr φιλοξενήθηκαν μόνο από την σελίδα στο facebook που έχει το site ilioupolinews.gr και βέβαια από σελίδες στα social media που οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν κάποιο τοπικό ΜΜΕ όπως π.χ της κυρίας Βοσινάκη , του φίλου Άγγελου Κάνδηλα , και του επίσης φίλου Ανδρικόπουλου. 

Τους ευχαριστώ θερμά για αυτό και ελπίζω να συνεχίσουν να προσφέρουν στους αναγνώστες τους στο facebook και αυτή την φωνή. 

Τα δικά μου "ακραία" κείμενα έχουν άλλωστε μια σειρά από ομάδες ιδιοκτησίας μου αλλά και σελίδες μου  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διακινηθούν. 

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το νέο αυτό ΜΜΕ να ταυτιστεί με μένα και τις απόψεις μου , γιατί ούτε φυσικά μου ανήκει και το κυριότερο δεν έχει τις ίδιες απόψεις με μένα σε μια σειρά θεμάτων. 

Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια σε ότι και εάν κάνετε 


Σταύρος Μαρίνης 



Δεν υπάρχουν σχόλια: