ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Έστριψαν" από την πρώτη μέρα ΜΜΕ που στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2012

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

"Έστριψαν" από την πρώτη μέρα ΜΜΕ που στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2012


Και ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ( ο Κούλης δηλαδή μέχρι χθες ) είναι το μέλλον της χώρας!

Ο μέχρι πρότινος κολλητός του Μαρινάκη και του Χριστοφοράκου , ο αδελφός της Ντόρας που δεν το "έχει" , ο σύζυγος και μάλιστα απατημένος της Μαρέβα Γκραμπόφκι της πολωνέζας που έχει offshore έγινε εν μια νυχτί ο μεγάλος ηγέτης που κατάφερε να νικήσει τον ψεύτη και λαϊκιστή Τσίπρα.

Κανάλια εχθρικά , κανάλια που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία και η καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ που συγκυβερνούσε μέσω Καμμένου και Παυλόπουλου ξεσπάθωσαν ξαφνικά υπέρ του.

Και έγινε και η κυβέρνηση και έχει μέσα από Άδωνι και Βορίδη μέχρι Χρυσοχοϊδη , Ζαχαράκη, διαφημιστές του δικτάτορα Παπαδόπουλου  ο νέος υφυπουργός εξωτερικών για θέματα απόδημου Ελληνισμού και  εκδότης του "Εθνικού Κήρυξα" και Σκυλακάκη!

Αυτή η κυβέρνηση για να πετύχει δεν θέλει απλά προπονητή από το "εξωτερικό" αλλά και αντίπαλο που να μην έχει διάθεση καν να κατέβει να παίξει στο "γήπεδο".

Ένα μείγμα "εκρηκτικό" όπου Δένδιας , Χατζηδάκης , Κικίλιας και Γεωργιάδης θα έχουν να αντιμετωπίσουν εξ΄αρχής την καχυποψία ενός κόσμου που βαρέθηκε να ακούει κούφια λόγια και να μην βλέπει φως μετά από δέκα χρόνια μνημονίων.

Ξέρουμε από τώρα ποιοι θα δουλέψουν και ποιοι απλώς θα ανοίξουν το δρόμο για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ξέρει μάλλον και ο αρχηγός της ΝΔ απλώς θέλησε να κρατήσει στην πρώτη του κυβέρνηση ισορροπίες.

Αυτές θα του δημιουργήσουν πρόβλημα και σε έξι μήνες από σήμερα θα τον αναγκάσουν να αλλάξει σχήμα. Με αυτούς δεν πας για "πρωτάθλημα" ούτε κερδίζεις μάχες.

Όσες κερδίζουν οι δουλευταράδες θα τις απαξιώνουν με τις ανοησίες τους και τις λαμογιές τους όσοι πλήγωσαν και στο παρελθόν την παράταξη και τους ξαναβλέπουμε και πάλι μέσα να ετοιμάζονται πως θα διασύρουν και αυτόν τον αρχηγό.

Τα γράφω από τώρα για να μην λένε κάποιοι πως δεν τα βλέπω. Γιατί καλό είναι να αλλάζει η πολιτική και όχι τα πρόσωπα. Και εντάξει με τον μπλε κρατισμό δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα όσο και εάν κάποια στελέχη θα το παλέψουν.

Γι' αυτό και δεν μου κάνει καμία εντύπωση που τα πιο διεφθαρμένα ΜΜΕ άρχισαν να παίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη , αυτό που με ανησυχεί και δεν το αντέχω είναι πως το "λογαριασμό" για την δική τους επιβίωση εάν και είναι χρεωμένα ως επιχειρήσεις θα κληθώ να την πληρώσω και εγώ μαζί με όλους εσάς που αγωνιστήκαμε μαζί για να φέρουμε πολιτική αλλαγή και όχι σε θέσεις και αξιώματα ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ιδιωτικό ένσημο στη ζωή τους.

Ράπτης , Γιαννακόπουλος  , Κοντομηνάς, Ιβάν Σαββίδης, Ανδρέας Κουρής, Φίλιππος Βρυώνης , και άλλοι τόσοι που μας διαφήμιζαν τα καλά του αντιμνημονίου περιμένουν διαφήμιση από τον Θεοδωρικάκο και στάζουν μέλι για την νέα κυβέρνηση ευτυχώς που εμείς δεν τον έχουμε ανάγκη. 


Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε πως δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Να δούμε πως θα μειωθούν και κυρίως πότε οι φόροι για όλους εμάς που δεν "χωθήκαμε" στο Δημόσιο και είμαστε πολίτες β' κατηγορίας και για αυτούς τους διοικούντες.


Σταύρος Μαρίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια: