ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β3' εκλογικής περιφέρεια μίλησε για άλλη μια φορά στην Ηλιούπολη.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β3' εκλογικής περιφέρεια μίλησε για άλλη μια φορά στην Ηλιούπολη.


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι δίπλα στην κοινωνία και στην οικογένεια, με στοχευμένες πολιτικές, συγκεκριμένα μέτρα και μεταρρυθμίσεις ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β3' εκλογικής περιφέρειας Μιχάλης Σταυριανουδάκης στην ομιλία που πραγματοποίησε επισκεπτόμενος για άλλη μια φορά την Ηλιούπολη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο την Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019.


Παρουσία δεκάδων φίλων και κατοίκων της Ηλιούπολης ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης με λόγο μεστό και κατανοητό ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητώντας τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς στον Νότιο Τομέα της Β3' εκλογικής περιφέρειας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ στην πόλη μας Στάθης Ευσταθόπουλος,  οι οποίοι στον σύντομο χαιρετισμό τους είπαν κολακευτικά λόγια για τον υποψήφιο βουλευτή και πρώην Δήμαρχο Δάφνης- Υμηττού Μιχάλη Σταυριανουδάκη. 

Και οι τέσσερις ζήτησαν από τους παρόντες συνδημότες μας να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.


Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης ως Δήμαρχος, για 17 συναπτά έτη, υπηρέτησε με πίστη, εντιμότητα και αφοσίωση τους πολίτες της Δάφνης και του Υμηττού.

Η μέχρι σήμερα πορεία του, η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και το ήθος του, εγγυώνται ότι θα προσφέρει ακόμα περισσότερα ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο Μιχάλης Ι. Σταυριανουδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1959 και μένει μόνιμα στη Δάφνη Αττικής από το 1967. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα.


Παράλληλα με το επάγγελμά του έχει αναπτύξει επί σειρά ετών επιχειρηματική δραστηριότητα ως στέλεχος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων εταιριών. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης ΚΕΔΕ, των Διοικητικών συμβουλίων της ΠΕΔΑ και του Αθηναϊκού Αερίου, μέλος του Συλλόγου Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του ΤΕΕ , του ΣΕΒ και της Παγκρήτιας Ένωσης.


Διετέλεσε, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κρητών Νοτιανατολικών Συνοικιών «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», μέλος Διοικητικών Συμβούλιων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του πρώην Δήμου Δάφνης, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ και της Α.Ε. «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» .


Το 2002, εξελέγη Δήμαρχος στη Δάφνη Αττικής, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Η ΔΑΦΝΗ ΑΞΙΖΕΙ», ασχολούμενος για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το 2006 επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο.

Το 2010 εξελέγη Δήμαρχος στον συνενωμένο Καλλικρατικό Δήμο Δάφνης-Υμηττού με το συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΔΑΦΝΗ- ΥΜΗΤΤΟΣ» και επανεξελέγη Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού στις δημοτικές εκλογές του 2014 από τον πρώτο γύρο για πέντε χρόνια (2014-2019).

Το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Σταυριανουδάκη βρίσκεται στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 216, 2ος όροφος στην πλατεία Καλογήρων στην Δάφνη.

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: