ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά να δω πόσο ακόμα σανό θα φάτε εσείς που διαμαρτύρεστε για τα σκουπίδια

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Καλά να δω πόσο ακόμα σανό θα φάτε εσείς που διαμαρτύρεστε για τα σκουπίδια


Η πόλη μας θυμίζει σκουπιδότοπο και οι υπάλληλοι της καθαριότητας έχουν πάρει ήδη τις καλοκαιρινές τους άδειες. Αυτά για όσους θεωρούν πως τα πράγματα θα αλλάξουν από Σεπτέμβρη.



Αφού λοιπόν οι υπάλληλοι δεν επαρκούν πως βγαίνουν σε άδειες; Μα για να ξεκουραστούν θα πει κάποιος. Βέβαια άμα έχεις λίγους υπαλλήλους τους πληρώνεις τις άδειες για να μη υπάρξει πιο μεγάλο πρόβλημα , όμως υπάλληλοι υπάρχουν όσοι και σε άλλους δήμους που δεν έχουν τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ να κάνουν κουμάντο.

Εδώ όμως έχουμε "ισχυρό ΚΚΕ" στους εργαζόμενους γιατί στην κοινωνία δεν απηχεί παρά μόλις ένα 5% ακόμα και τώρα που άλλα ακραία σχήματα έμειναν εκτός Βουλής.

Και βέβαια τις φωτογραφίες με τα σκουπίδια να τις κρεμάσετε στα σπίτια σας εσείς που ψηφίσατε μια διοίκηση που θα είναι η χαρά όσων προσπαθούν να πληρώνονται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Εμείς εδώ είπαμε αντιπολίτευση σταματήσαμε να κάνουμε και αυτό θα συνεχιστεί και τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη.

Κριτική θα ασκούμε σε ιερείς που διαλαλούν τον ρατσισμό τους , σε δημοτικούς σύμβουλους της αντιπολίτευσης που θα κοιμούνται την ώρα των δημοτικών συμβουλίων , και γενικά σε όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έβαλαν το χεράκι τους να βγει αυτή η ανίκανη διοίκηση και θα μείνουν με το περίμενε μιας Αντιδημαρχίας.

Θα κάνουμε βέβαια κριτική σε Αντιδημάρχους που προέρχονται από παρατάξεις της αντιπολίτευσης και σε όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στηρίξουν όσους εμείς αποκαλύψαμε προεκλογικώς και όχι τώρα.

Γιατί ο Γιώργος Χατζηδάκης δεν ήταν ποτέ για εμάς το πρόβλημα αλλά όσοι γύρω- γύρω ετοίμαζαν επιστροφή Γεωργάκη και ευτυχώς για την πόλη δεν τους βγήκε αφού ο Χατζηδάκης ήδη ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις σε όσους νόμιζαν πως θα είναι μόνο ένας "μπροστινός".

Οι ψεκασμένοι Μακεδονομάχοι θα αντιληφθούν πολύ σύντομα πως δεν ήταν ποτέ Εθνικιστές αλλά απλές πατριωτικές τραβεστί που προέρχονταν από τον χώρο εκείνο της αριστεράς ή της κεντροδεξιάς του Κώστα Καραμανλή  που νομίζει πως έχει ο Εθνικισμός χώρο και για όλους εκείνους που επί δεκαετίες έβαλαν το χέρι στο μέλι!!

Πατριωτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ που κατέληξε στους ψεκασμένους ΑΝ.ΕΛ ,και ρωσόφιλοι που θέλουν να μας κάνουν Ρωσία του Πούτιν μη βλέποντας τα χάλια της και το πόσο αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει η πάλαι ποτέ κραταιά  ΕΣΣΔ. 

Ξεφτίλες ολκής , ψεκασμένοι δήθεν πατριώτες που ξιφουλκούν στο διαδίκτυο επειδή δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.

Άλλωστε μια "θεσούλα" και ένα πιάτο φαγητό έχουν ακόμα και τώρα αφού, οι κυβερνήσεις  δεν τους έκαναν  την χάρη να χρεοκοπήσει άτακτα η χώρα μας  και ουσιαστικά κάνοντας στάση πληρωμών το 2015  μετά το δημοψήφισμα.

Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν εργασία  παίρνουν διάφορα επιδόματα ή παίρνουν συγγενικά τους πρόσωπα  αλλά θα επανέλθουμε σε αυτούς όταν θα έρθει η ώρα τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: