ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εσωτερικές υποθέσεις μια πονεμένη ιστορία

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Εσωτερικές υποθέσεις μια πονεμένη ιστορία


Η διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ έχει χτυπήσει "κόκκινο" και η μόνη σοβαρή προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα  πραγματοποιήθηκε το 2013 επί κυβερνήσεως Σαμαρά. 

Τότε έγινε και η μοναδική προσπάθεια να "πιαστούν" στα πράσα οι δήθεν "αδιάφθοροι" των Εσωτερικών υποθέσεων που επί δεκαετίες είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Ειδική ομάδα της ΕΥΠ είχε συσταθεί με εντολή του τότε πρωθυπουργού και επί έξι ολόκληρους μήνες κατέγραφε συνομιλίες αξιωματικών των "αδιάφθορων" με ιδιοκτήτες καταστημάτων , με μπράβους της νύχτας ακόμα και με έγκλειστους στον Κορυδαλλό!

Το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό σε σχέση με το μέγεθος της σήψης αφού μόλις τέσσερις αξιωματικοί μετά από 2 χρόνια εκδιώχθηκαν από τις υπηρεσίες τους , ενώ άλλοι συνταξιοδοτήθηκαν πρόωρα αφού συνεργάστηκαν με τις αρχές και κατέθεσαν σημαντικά σημεία που οδήγησαν στην εξάρθρωση συμμοριών που είχαν σχέση με σωρεία παραβατικών ενεργειών και με ναρκωτικά. 

Ελπίζουμε πως η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει την έρευνα και θα συνεχίσει ότι έμεινε στη μέση , αφού όλοι γνωρίζουμε πως η κυβέρνηση Σαμαρά δυσαρέστησε και σε αυτό το κομμάτι πολλούς ενστόλους που οδηγήθηκαν  ομαδικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. 

Προσπάθεια να τιμωρηθούν όσοι βοήθησαν τότε να ξεκαθαρίσει το τοπίο πραγματοποιείται σήμερα με ενορχηστρωτές όσους κράτησαν τις θέσεις τους με "μαρτυρίες" υψηλών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ αλλά και πολιτικών προσώπων ατυχώς και από τον χώρο της ΝΔ. 

Εάν δεν "καθαρίσει" η ΕΛ.ΑΣ δεν θα έχουμε κανένα αποτέλεσμα ούτε στην καθημερινή εγκληματικότητα , αλλά ούτε και στα ζητήματα τρομοκρατίας και "μπαχαλάκηδων" που σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς ποινικούς θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον της νέας κυβέρνησης.

Γιατί οι "λαϊκοί αγωνιστές" πλέον έχουν γίνει τα καλύτερα "βαποράκια" των ποινικών και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει χάσει και τον αγαπημένο υπασπιστή του και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοια θέματα. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: