ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά δεν γνωρίζετε πως δίνουμε τις δομές μας σε τιμές ξεφτίλα- Πως νομίζετε πως η Λαϊκή Συσπείρωση αντέχει ακόμα σε ποσοστά στην πόλη μας;

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Καλά δεν γνωρίζετε πως δίνουμε τις δομές μας σε τιμές ξεφτίλα- Πως νομίζετε πως η Λαϊκή Συσπείρωση αντέχει ακόμα σε ποσοστά στην πόλη μας;


Κάποιοι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ισχυρίζονται πως δεν γνωρίζουν τις εξευτελιστικές τιμές με τις οποίες παραχωρούνται οι δομές του δήμου μας σε ιδιώτες εδώ και δεκαετίες. 



Για το λόγο αυτό και επειδή θα αναλάβει νέα διοίκηση και αυτοί θα το φέρουν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο καλό είναι να τους προσκομίσουν ακριβή στοιχεία.

Έχουμε στην διάθεση μας πολλά μισθωτήρια ιδιωτών που εκμίσθωναν από την απελθούσα διοίκηση αλλά και προηγούμενες.

Τα ακίνητα δίνονταν μετά από απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και όλοι όσοι συμμετείχαν γνώριζαν. Άλλωστε για τις παραχωρήσεις αυτές έχουν συμφωνήσει όχι μόνο η εκάστοτε πλειοψηφία αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. 

Εάν ισχυριστούν πως δεν ήξεραν τι ψήφιζαν προφανώς και δεν κάνουν για αυτή την θέση. Οι δημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά το "πάρτι" που γίνονταν και επειδή επί Βαλασόπουλου πολλές ήταν οι καταγγελίες που δεχθήκαμε από όσους δεν "χώθηκαν" ενώ διεκδίκησαν καλό θα ήταν να μην κατηγορούν εμάς αλλά τους εαυτούς τους.

Άλλωστε και αυτοί ΤΖΑΜΠΑ ήθελαν να πάρουν τις δομές και όταν τις έχασαν ήρθαν σε εμάς! Η κρίση είναι η μόνιμη επωδός για τα χαμηλά ενοίκια αλλά και προ κρίσης ήταν ακόμα πιο χαμηλά!

Εμείς δεν πιστεύουμε πως δημοτικοί σύμβουλοι αγνοούν όσα κατά καιρούς έχουμε φέρει στο φως της δημοσιότητας και είμαστε σίγουροι πως ενδιαφέρονται για να τα πάρουν "δικοί" τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως όταν κάποιος μοιράζει με λίγα χρήματα κάτι το οποίο ανήκει σε όλους μας καλό θα ήταν να έχει το θάρρος και να το δηλώνει δημόσια.

Άλλωστε κανείς δήμαρχος πλην του Βασίλη Βαλασόπουλου δεν μας παρέδωσε πλεόνασμα αλλά μόνο χρέη.

Το κακό συνεχίστηκε όμως σε αυτό τον τομέα. Βλέπετε οι προηγούμενοι δήμαρχοι δεν ήταν καλοί στα μαθηματικά ή ήταν πάρα πολλοί άπληστοι.

Η επιλογή σας να φέρετε πάλι στη διοίκηση του δήμου όσους μας φέσωσαν αποδεικνύει πόσο ευφυείς ή λαμόγια είσαστε.

Και για εμένα είσαστε και τα δύο. Δεν σας έχω για θύματα. Τις δουλειές σας θέλετε να κάνετε εις βάρος των περισσότερων τους οποίους οδηγήσατε με μπροστάρηδες τους ίδιους τους δημοτικούς υπαλλήλους που έκαναν σαμποτάζ στην προηγούμενη διοίκηση. 

Βλέπετε δεν μπορούσαν να κλέψουν όσα ήθελαν κάποιοι εξαναγκάστηκαν να να δουλέψουν ένα τετράωρο και είπαν πάμε σε άλλον με τον Βαλασόπουλο δεν βγάζουμε άκρη!

Επειδή ο Βασίλης Βαλασόπουλος είναι χρόνια στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τον κηλιδώσετε από Σεπτέμβρη γιατί ξέρει πολλά και φεύγοντας θα μιλήσει πιο ξεκάθαρα και σε γλώσσα που όλοι θα καταλάβετε. 

Ακόμα και τα 50 ευρώ που είναι  το ελάχιστο που πρέπει να δώσουν οι φορείς στους οποίους έγινε ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση του δημοτικού αναψυκτηρίου και αφορά την καθαριότητα των χώρων δεν έχουν καταβάλει κομματικές οργανώσεις που το ζήτησαν! και το πήραν για εκδήλωσή τους!!!!! Άμα ψάξει η νέα διοίκηση θα τα βρει όλα ... ο ιδιώτης που έχει τον χώρο είναι και ο μόνος που πληρώνει τα "ψίχουλα" που του έβαλαν ως ετήσιο μίσθωμα.... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: