ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Δεν υπάρχει σωτηρία

Το να εξακολουθείτε να μας στέλνετε δεκάδες φωτογραφίες από μπάζα σε διάφορα σημεία της Ηλιούπολης δεν μας κάνει σοφότερους. Γνωρίζουμε και έχουμε άποψη και σας έχουμε γράψει ευθέως πως εάν η δομή της καθαριότητας παραμείνει στο ευρύτερο δημόσιο τομέα ή εάν δεν υπάρχουν συμπράξεις με ιδιώτες η εικόνα δεν θα αλλάξει από κανέναν δήμαρχο.


Είτε με τον Βαλασόπουλο είτε με τον Χατζηδάκη είτε ακόμα και με εσάς στη θέση του δημάρχου αυτοί οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν θα φέρουν κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που ζείτε καθημερινά.

Οι δημοτικές παρατάξεις συμφωνούν πως οι εργαζόμενοι σε αυτό τον τομέα είναι λίγοι. Εγώ σας λέω πως έχουν διοριστεί χιλιάδες τα τελευταία 25 χρόνια αλλά ελάχιστοι παρέμειναν στο να καθαρίζουν.

Οι περισσότεροι "καθάρισαν" και μετακινήθηκαν σε μια πιο ξεκούραστη θέση εργασίας του δήμου από αυτές που δεν έχουν οι εργαζόμενοι καν αντικείμενο και δεν πηγαίνουν παρά ελάχιστες ώρες πέντε φορές την εβδομάδα.
\
Εδώ έχουμε αποσπασμένους από άλλους κρατικούς οργανισμούς που δεν έχουν καμία χρησιμότητα μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και να μην πηγαίνουν μακριά από τα σπίτια τους.

Όλα αυτά τα γνωρίζει και ο νέος δήμαρχος και θα κριθεί με τις επιλογές του. Βέβαια ποτέ δεν είπε για συμπράξεις με ιδιώτες κυρίως στον τομέα της καθαριότητας που οι κομμουνιστές συνδικαλιστές ελέγχουν απόλυτα το σωματείο εδώ και δεκαετίες.

Άρα θα αναγκαστεί και αυτός να βλέπει σκουπίδια και θα έχουμε τον Σεφτελή με την μηχανή του να κάνει πάνω - κάτω όλη την πόλη και να προσπαθεί να ρίξει στο φιλότιμο εργαζόμενους που δεν έχουν καμία διάθεση να ξεβολευθούν και καλά κάνουν αφού τους ανέχονται όλοι οι δήμαρχοι και τους βάζουν πλάτη οι κυβερνήσεις ακόμα και οι "κακές" οι μνημονιακές που δεν έχουν χρήματα και θα δώσουν για είσπραξη τον ΕΝΦΙΑ στους δημάρχους για να τους κάνουν να τρέχουν και να μην φτάνουν!

Τα είχαμε γράψει πρώτοι όπως και για την απλή αναλογική και μόλις πριν λίγες μέρες σας τα ξεφούρνισαν ως "νέα" τα αριστερά site της πόλης που ντρέπονται να δηλώσουν σε ποια θέση του πολιτικού χάρτη βρίσκονται.

Βέβαια τα λεφτά τα παίρνουν και από δεξιούς επιχειρηματίες γιατί αριστεροί δεν υπάρχουν και πολλοί. Βλέπετε το να παράγεις πλούτο είναι μια βαθιά ταξική συνήθεια που δεν την έχουν στην αριστερά.

Εκεί είναι μόνο για να τα τρώνε και να μοιράζουν τα "έτοιμα" σε κολλητούς και φίλους. Κάτι που έκανε και η "δεξιά" της περιόδου 2004- 2009 για την οποία μόνο ντροπή νιώθουμε.

Βλέπετε οι απατεώνες δεν έχουν χρώμα κόμμα και ιδεολογία και εσείς από τους 41 δημοτικούς συμβούλους αποφασίσατε η πλειοψηφία να είναι για την τσέπη της και μόνο!

Θα μου πεις φίλε δεν μας κατέβασες ολοκληρωμένη πρόταση αλλά μερικά πρόσωπα. Τα περισσότερα δεν βγήκαν πέτυχες να μπουν στο δημοτικό συμβούλιο πέντε - έξι και με αυτούς πας να παίξεις "μπάλα" απέναντι στην ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Καμία τύχη και έχετε δίκιο για να γίνει σκληρό ροκ χρειάζονταν 10 με 15 γιατί για πλειοψηφία με τέτοιους επικεφαλής στα δεξιά δεν έπαιζε με την καμία.

Μέχρι το 2023 (για μένα μέχρι το 2027) θα έχουμε Χατζηδάκη επομένως ας ελπίσουμε πως θα απαλλαγεί γρήγορα από τα "βαρίδια" που τον στήριξαν για να κάνει και κάτι ωφέλιμο για τους πολλούς.

Γιατί εμείς σας γράψαμε κατά επανάληψη. Μην στείλετε τον έντιμο σπίτι του αλλά εσείς εκεί να βγάλετε και πάλι όσους επί 20 χρόνια είχαν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους και απέτυχαν οικτρά.

Τζάμπα σας τα λέω οι μισοί τα έχετε καταλάβει και οι άλλοι μισοί το παίζετε "επαναστάτες" με τα λεφτά που σας εξασφάλισε η δεξιά.

Μια δεξιά που δέχεται επιθέσεις και από ανθρώπους της Εκκλησίας που βλέπουν πως ο φιλελευθερισμός είναι εμπόδιο δια την διαιώνιση και των δικών τους παραμυθιών.

Η φωτογραφία από το Μάτι δείχνει πως εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και προσωπικό είτε με Δούρου είτε με Πατούλη πάλι νεκρούς θα κλαίμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: