ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάθε μέρα που περνάει το notianea.gr κερδίσει νέους αναγνώστες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Κάθε μέρα που περνάει το notianea.gr κερδίσει νέους αναγνώστες


Χιλιάδες είναι οι αναγνώστες που καθημερινά εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους το notianea.gr. 

Η θέση του site στο alexa.con αποδεικνύει την αγάπη που του έχετε δείξει και φυσικά με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αφού στηρίζω από την πρώτη μέρα δημιουργίας του το νέο εγχείρημα ως απλός στρατιώτης κάτι που έχετε διαπιστώσει όσοι παρακολουθείτε την πορεία του.



Τονίζω και πάλι πως άλλη γραμμή έχει το νέο ΜΜΕ και άλλη είναι διαχρονικά η θέση αυτού του ιστολογίου όμως συμφωνούμε στα αυτονόητα και φυσικά δεν λογοκρίνομαι απλώς "αυτοπεριορίζομαι" για να να μην "καπελώσω" σε καμία περίπτωση ένα μέσο που έχει πιο "στρογγυλές" αλλά το ίδιο καθαρές θέσεις με τις δικές μου.

Αργά αλλά σταθερά και όσο θα φιλοξενεί όλες τις απόψεις (αρχή είναι ακόμα) και οι πιο δύσπιστοι θα δείτε πως σας λέω την αλήθεια.

Εγώ φυσικά και αυτό το ιστολόγιο θα παραμείνουμε "τραγικά" ΄ίδιοι σε όσα πρεσβεύουμε εδώ και πάνω από 10 χρόνια που έχουμε συνεχή και αδιάλειπτη διαδικτυακή παρουσία.

Σύντομα θα σας ανακοινώσω και την δημιουργία ενός νέου ΜΜΕ που αφορά όλη την Αττική κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αφού το καλό ξεκίνημα του notianea.gr οδηγεί την ιδιοκτησία του μέσου να ανοίξει τα φτερά της για περισσότερα πράγματα.

Όσον αφορά τον δήμο μας μαθαίνω πως θα αποκτήσει σύντομα και άλλο διαδικτυακό μέσο και γενικότερα τα Νότια Προάστια θα αποκτήσουν από τον Σεπτέμβρη και εβδομαδιαία εφημερίδα.

Καλή συνέχεια σε ότι και εάν κάνετε και σας ενημερώνω και από εδώ πως το ηλικιωμένο ζευγάρι και η περιπέτειά του θα λήξει προσεχώς θετικά για τους ίδιους αλλά και για όλους εσάς που σας άγγιξε και σας ευαισθητοποίησε το θέμα που ανέδειξε ο συμπολίτης μας Κώστας Σεφτελής.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: