ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαλασόπουλος τέλος - Αυτό το μήνυμα εξέλαβε αυτό θα πράξει με κίνδυνο να διαλυθεί η δημοτική παράταξη που ο ίδιος δημιούργησε

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Βαλασόπουλος τέλος - Αυτό το μήνυμα εξέλαβε αυτό θα πράξει με κίνδυνο να διαλυθεί η δημοτική παράταξη που ο ίδιος δημιούργησε


Ακούγεται και θεωρείται σίγουρο πως ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος δεν θα κάτσει να είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης για τέσσερα χρόνια.
Θα φύγει και θα αποφασίσει η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής. Αυτό θα αποφασιστεί σε συνέδριο που θα γίνει το Φθινόπωρο και εκεί θα αρχίσουν να εκδηλώνονται δημόσια και όσοι διαφωνούν με αυτή την απόφασή του. 

Η δική μου άποψη είναι πως μετά από ήττα παραδίνεις αλλά εδώ μιλάμε για παράδοση ακόμα και της έδρας στο δημοτικό συμβούλιο. 

Εάν συμβεί αυτό και με δεδομένο πως ο ίδιος δεν θα δίνει το παρών στα δημοτικά συμβούλια ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" πρέπει να είναι πολύ δυναμικός για να μην "καεί" από την αφετηρία.

Εάν γίνει αυτό  φύγει δηλαδή τώρα ο Βαλασόπουλος και δεν προσέξουν ποιον θα βάλουν για μπροστάρη ,και με δεδομένο πως η παράταξη δεν έχει ιδεολογική συνοχή πέρα από το γεγονός πως είχε την τύχη να έχει για επικεφαλή έναν ικανό άνθρωπο ,θα διαλύσει πριν το τέλος του 2020. 

Υπάρχουν βέβαια πολλοί μνηστήρες για την θέση του επικεφαλής της παράταξης.

Δημόσια δεν έχει εκφράσει κανείς αυτή την φιλοδοξία γιατί ακόμα δεν έχει αποσυρθεί ο νυν δήμαρχος. Άλλωστε ο Χατζηδάκης που το εξέφρασε ΔΗΜΟΣΙΑ και έκανε δική του δημοτική παράταξη με την βοήθεια και άλλων γνωστών πασόκων και καραμανλικών της πόλης είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Ότι πιο σάπιο το βρίσκεις σε αυτή την δημοτική παράταξη για αυτό και όσοι συμμετέχουν σε αυτή την διοίκηση ενώ ξέρουν πάνε για να φάνε και όχι για να βοηθήσουν την πόλη.

Όλοι αντιμνημονιακοί από το 2012 έως και το 2017 ,και πάλι θα γίνουν αφού οι παχυλές συντάξεις που εξακολουθούν να παίρνουν θα κοπούν με απαίτηση των δανειστών μας ακόμα και εάν στην θέση του πρωθυπουργού ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ή ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Γιατί οι ξένοι απλώς δεν θέλουν να χάσουν το σύνολο των χρημάτων που έχουν βάλει για τη σωτηρία της χώρας , το 50% αυτών των χρημάτων τα έχουν ήδη χάσει και για αυτό σε κάθε άλλη "στραβή" δεν θα χρηματοδοτήσουν και πάλι.

Και σίγουρα η χώρα το 2031 θα χρειαστεί πακέτο τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ έτσι λάθος όπως κινείται στο θέμα των αποπληρωμών.

Τα πας όλα πίσω ενώ ξέρεις πως είναι αδύνατον να τα έχεις τότε αφού και 7% Ανάπτυξη να έχεις δεν μαζεύεις τόσο κέρδος αφού ότι βγάζεις το δίνεις για εισαγωγές προϊόντων και για κατανάλωση.

Το 3,5% πλεόνασμα είναι αναγκαίο άμα θες να αποπληρώσεις αλλά καταστροφικό άμα θες να σώσεις την Οικονομία σου και παρόλο που η ΝΔ γνωρίζει όπως όλοι το πρόβλημα δεν έχει άλλη λύση απλούστατα γιατί λέγοντας στους δανειστές για μικρότερα πλεονάσματα στην ουσία τους λες πως δεν θα πάρουν ποτέ τα  χρήματά τους. 

Όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα εάν τα χάσουν αλλά γνωρίζω πως εάν τους φεσώσουμε θα καταστραφούμε αφού είναι αδύνατον να σε μισούν Γάλλοι , Γερμανοί, Τσέχοι, Ελβετοί, Αυστριακοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ιταλοί, Λετονοί, Σλοβάκοι, και όλοι όσοι εάν και είναι πολλοί από αυτούς σε πολύ χειρότερη μοίρα από εμάς συνεισέφεραν για το δικό μας πρόγραμμα με χρήματα που στερήθηκαν από τις δικές τους οικονομίες. 

Με απλή αναλογική ο Γιώργος Χατζηδάκης πάει και για δεύτερη τετραετία 

Σίγουρα είναι και το φαβορί για την εκλογική αναμέτρηση του 2023 αφού από τους υπόλοιπους επικεφαλής και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως δεν θα υπάρχει Βασίλης Βαλασόπουλος να χτυπάει 30αρια στον πρώτο γύρο το έργο του θα είναι πιο εύκολο.

Δύσκολο μπορεί να το κάνει μόνο ένας ικανός δεξιός υποψήφιος που θα διαφέρει σε όλα με τον φοιτητοπατέρα που η πλειοψηφία στο δεύτερο γύρο γιατί στον πρώτο πήρε μόλις 16% και έχει μόλις 6 δημοτικούς συμβούλους , τον εξέλεξαν για δήμαρχο. 

Το ότι δεν θα αφήσει έργο στην πόλη το γνωρίζουν ακόμα και όσοι τον ψήφισαν με μόνο μέλημά τους προσωπικά οικονομικά ρουσφέτια , ή αδιαφορία για το χάος που μας περιμένει.

Ψηφίσατε τον ανίκανο και στείλατε σπίτι του τον ικανό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε. Εδώ παραλίγο για μερικές εκατοντάδες ψήφους να βγάλετε πάλι το ΣΥΡΙΖΑ πάλι πρώτο κόμμα στην πόλη.

Για τέτοιους δημότες μιλάμε που κάποιοι αναρωτιούνται μήπως έχω και κάτι επειδή δεν τους αρέσει η κριτική και προς αυτούς. 

Λες και πρέπει να σεβαστώ τα 12.0000 "γίδια"  που πήγαν στο δεύτερο γύρο και ψήφισαν εναντίον του νυν δημάρχου αλλά στην ουσία εναντίον της πόλης. 

Λες και πρέπει να στηρίξω έναν άχρηστο για να πάει δήθεν η πόλη μπροστά! Λες και όσοι οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Εξουσία και μας κατέστρεψαν για μια πενταετία μάλλον για έναν αιώνα έχουν θέση στην επόμενη μέρα που ξημέρωσε για τον Τόπο. 

Και επειδή όχι μόνο έχουν θέση αλλά θα επανέλθουν κιόλας δριμύτεροι η χώρα θα χρεοκοπήσει και πάλι στα χέρια τους γιατί ο Μητσοτάκης σίγουρα δεν θα υπάρχει έως το 2031 στη θέση του πρωθυπουργού και θα κρατηθεί μία τετραετία γιατί τα αίσχη των Συριζαίων ήταν δυσανάλογα με τα μόλις κοντά 5 χρόνια που κυβέρνησαν τον Τόπο.

Και για την κεντρική πολιτική αλλά και για την πόλη μόνο από εδώ θα διαβάζετε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες χωρίς να φοβόμαστε κανέναν κόστος αφού γνωρίζουμε πως η κοινωνία αργά αλλά σταθερά οδηγείται σε άκρα που μπορεί να μην της λύσουν κανένα από τα προβλήματά της αλλά θα βάλουν σε μπελάδες όσους άλλα λένε προεκλογικά και άλλα πράττουν στη συνέχεια.

Όσοι περιμένουν να τιμωρηθεί ο Τσίπρας  ή ο Βαρουφάκης ή ο Παπαγγελόπουλος για τα αίσχη που έκαναν από την Ελληνική Δικαιοσύνη θα περιμένουν άδικα.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και είναι αδύνατον να λειτουργήσει με Έλληνες Δικαστές. Από τα ονόματα που ακούγονται για την ηγεσία της θα πάει ακόμα χειρότερα και θα απαξιωθεί πλήρως.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: