ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εδώ θα γράφουμε ότι θεωρούμε σωστό δεν ασχολούμαστε με τους ψεκασμένους ούτε με τους αριστερούς που φτιάχτηκαν με τις δουλειές της δεξιάς

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Εδώ θα γράφουμε ότι θεωρούμε σωστό δεν ασχολούμαστε με τους ψεκασμένους ούτε με τους αριστερούς που φτιάχτηκαν με τις δουλειές της δεξιάς


Η ΝΔ έχει κάνει ως παράταξη πάρα πολλά λάθη. Όσον αφορά τις βασικές στρατηγικές επιλογές της χώρας , δηλαδή την είσοδο μας στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ έπραξε σωστά αλλά για δεκαετίες δεν υποστήριζε αυτές τις κύριες και σωτήριες για την χώρα επιλογές της.


Έτσι και ενώ νομιμοποίησε μια αριστερά που έχει βουτηγμένα τα χέρια της στο αίμα στην συνέχεια δεν τίμησε όσους αγωνίστηκαν για να μην έχουμε και εμείς την δυστυχία να είμαστε μέλη του ανατολικού μπλοκ.

Αναγνώρισε για χάρη της Εθνικής συμφιλίωσης το ΚΚΕ που μας ήθελε Σοβιετία και άφησε τους μύθους της να εξακολουθούν έως σήμερα να "κυκλοφορούν" χωρίς αντίλογο στο διαδίκτυο.



Έτσι εγώ σήμερα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να απολογούμαι για την δημοκρατικότητά μου σε πράσινες "φάλαινες" που διορίστηκαν στο δημόσιο και έγινα ροζ για να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από εκεί!

Μάλιστα πολλές από αυτές τις διόρισε ή μάλλον τις νομιμοποίησε η κυβέρνηση Καραμανλή 2004-2009 που οδήγησε την χώρα με τις λαϊκιστικές πολιτικές της ,  πιο γρήγορα στη χρεοκοπία και τα μνημόνια.

Στην πόλη μας το φαινόμενο να είναι κάποιος αριστερός και να έχει χορτάσει εις βάρος όλων μας διορισμένος επί επάρατης είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο.

Μπλε λαμόγια σε αγαστή συνεργασία με λαμόγια άλλων χρωμάτων και πάντα υμνώντας τους δήθεν αγώνες της αριστεράς έχουν οδηγήσει την πόλη ακόμα και σήμερα να έχει σημαντικό αριθμό δημοτών που είναι όχι μόνο ψεκασμένοι, όχι μόνο βολεμένοι αλλά και παντελώς ηλίθιοι.

Περιμένουν όλοι αυτοί λοιπόν από την νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνεχίσουν να δουλεύουν στο Δημόσιο και παράλληλα να υβρίζουν  όσους προσπαθούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις.

Για τον λόγο αυτό και το συγκεκριμένο ιστολόγιο πολεμάτε συστηματικά από τους κόκκινους φασίστες της πόλης αφού τα ψέματά τους σε βασικά θέματα όπως π.χ το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας έχουν αποκαλυφθεί και πλέον και ο τελευταίος μ@λ@κ@ς κατάλαβε πως οι "αγώνες" έγιναν για να χτιστούν πολιτικές καριέρες και πως η περιουσία αυτή ποτέ δεν ανήκε στο δήμο μας γιατί ουδείς διανοήθηκε να τον κάνει μάγκα επειδή έκλεψε την περιουσία ενός ιδιώτη.

Η περιουσία αυτή λοιπόν που ανήκει πλέον στην ΕΤΑΔ θα πουληθεί ή θα ενοικιαστεί σε κάποιον άλλο ιδιώτη για να εξακολουθήσουν τα άχρηστα κομματόσκυλα του ευρύτερου δημόσιου τομέα να παίρνουν μισθούς και συντάξεις που δεν αξίζουν να πάρουν.

Και δεν τους αξίζουν πρώτον γιατί δεν δουλεύουν, δεύτερον γιατί με τις απαιτήσεις τους και την καλοπέρασή τους για δεκαετίες μας φόρτωσαν δισ. ευρώ χρέος και το κυριότερο γιατί ακόμα και σήμερα ζουν παρασιτικά εις βάρος των περισσότερων που δουλεύουν δέκα και δώδεκα ώρες την ημέρα για να συντηρήσουν ένα Δημόσιο όχι μόνο μεγάλο αλλά και ουσιαστικά ΑΧΡΗΣΤΟ να προσφέρει υπηρεσίες στον Έλληνα φορολογούμενο.

Το γεγονός πως πιστεύει κάποιος πως μας ζηλεύουν οι ξένοι δείχνει και το πόσο νοητικά καθυστερημένος είναι αφού δεν παράγουμε παρά μόνο χρέη αφού και μέσα στην κρίση κάνουμε περισσότερες εισαγωγές παρά εξαγωγές αποδεικνύοντας σε όλο τον κόσμο πόσο έχουμε εθιστεί στο να καταναλώνουμε πάνω από τις δυνάμεις της χώρας.

Ήδη θεωρούν πως ο Μητσοτάκης θα πετύχει να μειώσει φόρους μη αγγίζοντας τα κεκτημένα τους λες και είναι ο μάγος Χουντίνι και θα εξαφανίσει ένα χρέος που δημιούργησαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ  του Ανδρέα Παπανδρέου που ήρθε τάχα να μας βγάλει από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ και το μόνο που έκανε είναι φάει τρισ. δραχμές και μένοντας στους δύο οργανισμούς από τους οποίους θα μας έβγαζε και ταϊζοντας τις μ@λ@κισμένες πράσινες γελάδες με τόνους σανό.

Ο νέος "Ανδρέας" θα μας έσωζε από τα μνημόνια και τους κακούς ξένους αλλά και αυτός δεν το έκανε πήγε σπίτι του προσωρινά και θα επανέλθει εάν δεν κόψει ο Μητσοτάκης την τροφή από τις γελάδες του Δημοσίου που μας θεωρούν όλους χαζούς και εκείνες με τα λεφτά μας έξυπνες.

Για αυτό και όσο ανακαλύπτουν τον δικό μας τάχα φασισμό τόσο εμείς θα αποκαλύπτουμε πόσο υποκρίτριες είναι γιατί για τα εμφανή δεν χρειάζεται καν η δική μας παρέμβαση. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: