ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις σε οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις σε οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας

 

Οι οικονομικές ενισχύσεις οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας συνεχίζεται και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δόθηκαν ακόμη 5.600 ευρώ . 

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας έκριναν πως χρήζουν οικονομικής βοήθειας οι 8 παραπάνω συνδημότες μας και θεωρούμε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπερψήφισαν έχουν εμπιστοσύνη στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας. 

Εμείς πάντως που δεν έχουμε ερευνούμε καταγγελία συνδημότη μας και θα σας ενημερώσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ για την όποια εξέλιξή της. Απίστευτη μας φαίνεται , αλλά έχουμε δει και χειρότερες.

Από το υπουργείο Εσωτερικών μας ενημέρωσαν πως τα οικονομικά βοηθήματα δεν μπορούν να δοθούν παρά μόνο με κατάθεση σε λογαριασμό δικαιούχου και ΟΧΙ από την ταμειακή υπηρεσία του δήμου μας σε μετρητά ας το γνωρίζουν αυτό όσοι υπάλληλοι εργάζονται και φυσικά εκτελούν τις εντολές των προϊσταμένων τους. 

Η απόφαση ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάντε κλικ εδώ  και από την συνεδρίαση είχαν αποχωρήσει και δεν ψήφισαν οι Τσατσούλη, Αμουργιανός και Σόφης. Οι υπόλοιποι και εάν ο υπεύθυνος υπάλληλος δεν ανέβασε ό,τι να είναι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ως ΑΛΗΘΙΝΟ στήριξαν με την ψήφο τους τους ανήμπορους συνδημότες μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: