ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν ο τάχα αντισυστημικός κος Μωραίτης φωτογραφίζονταν περιχαρής με τους "συστημικούς" που μετέπειτα καθύβριζε

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Όταν ο τάχα αντισυστημικός κος Μωραίτης φωτογραφίζονταν περιχαρής με τους "συστημικούς" που μετέπειτα καθύβριζε


Ο Δημήτρης Μωραίτης που το διάστημα που την είχε δει εκδότης τοπικής εφημερίδας δεν υπήρξε άνθρωπος της διοίκησης που δεν είχε "γλύψει",  έχει θεωρεί το ηθικό ανάστημα να ομιλεί για εμάς. 

Εδώ τον βλέπετε να γελάει ( ας μην πούμε ως τι ...) μαζί με τον πρώην δήμαρχο της πόλης μας κ.  Θεόδωρο Γεωργάκη και τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο. 

Για τους μνημονιακούς μας τα έχει γράψει στο ιστολόγιό του ο υμνητής δικτατόρων Μωραίτης , όπως μας έχει γράψει για   έτερο Αρχιμανδρίτη της πόλης μας ,  τον οποίο το ιστολόγιό του στοχοποιεί διαδίδοντας ΔΗΜΟΣΙΑ για αυτόν,   απίστευτα ψεύδη. Βέβαια δεν είναι ο μόνος για τον οποίο έχει γράψει ΨΕΜΑΤΑ αφού ο ίδιος είναι ΜΥΘΟΝΑΝΗΣ και θεωρεί πως δικαιείται να γράφει και βιβλία για φύλο που δεν κατέχει! 

Για τον δίπλα του,  δεν μας έχει γράψει καιρό τώρα απολύτως  ΤΙΠΟΤΑ. ( Παλιά μέχρι και τα ταξίδια του στη Ρωσία κάλυπτε και τα παρουσίαζε στην φασιστοφυλλάδα του  που αναζητούσε κρατικές και δημοτικές επιδοτήσεις).

Δημόσιο το κάλεσμα της κα Παρασκευά πως αδικούνταν ως τοπικό ΜΜΕ και ευτυχώς που υπάρχει ακόμα το site του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ( άσχετα εάν δεν το διαβάζει κανείς) που αναπαρήγαγε τις άναρθρες κραυγές φασιστών που  σύμφωνα με όσα έγραφαν στην δική τους εφημερίδα αποτύπωναν τις βασικές αρχές της ανερχόμενης δύναμης όπως αποκαλούσαν τους Φασίστες της Χρυσής Αυγής και τους θεωρούσαν εν δυνάμει ψηφοφόρους τους , εάν ο Μωραίτης κατέβαινε στον πολιτικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης! Δείτε τι έγραφε  η φυλλάδα  ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  το Σεπτέμβριο του 2013 και με πόσο τακτ μιλούσε για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που θα έσωζε όπως και ο ίδιος τους Έλληνες από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 


Στο πρόσωπο του "κουνιστού και λυγιστού"  σύμφωνα πάντα με το "ρεπορτάζ" της Κούλας Παρασκευά και των ομοίων της , είδαν οι Χρυσαυγίτες το κατάλληλο πρόσωπο για δήμαρχο της πόλης μας! Οι ποινικοί της Χρυσής Αυγής έβλεπαν σαπίλα,  όπως ο κος Μωραίτης αλλά όχι την δική τους απόλυτη ΣΗΨΗ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 

Άλλωστε ακόμα και μέσα στην κρίση δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα 20% του Ελληνικού λαού που αταλάντευτα υπηρετεί το Εθνικό Ιδεώδες και είναι η δικλείδα ασφαλείας της χώρας μας για να μην καταντήσουμε κράτος - παρίας! Όταν αυτό το ποσοστό γίνει 40 ή και 50 τότε δεν θα μιλάμε για ένα βαλκανικό κράτος αλλά για μια Ελλάδα πανίσχυρη στο πλευρό των συμμάχων της που δεν θα έχουν κανέναν λόγο να μην μας εμπιστεύονται. Και οι λόγοι τους είναι απολύτως δικαιολογημένοι αρκετό φόρο αίματος έχουν πληρώσει εξαιτίας μας. 

Οι "αδιάφθοροι" και "ακομμάτιστοι" που θα έσωζαν την πόλη έδιναν γη και ύδωρ και πολλά ακόμα , εάν πιστέψουμε το ακουστικό υλικό που έχουμε στην κατοχή μας. Ο κος Μωραίτης που είναι λαλίστατος για την διαφθορά σιωπά και  προφανώς αφήνει εμάς να σας πληροφορήσουμε , όπως το πράξαμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας και για τον ίδιο. 

Ελπίζουμε  ο κος Δημήτρης Μωραίτης να αναγνωρίζει την φωνή του! 

Διαβάστε επίσης: 

Η γνώση είναι ΔΥΝΑΜΗ και για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μωραίτης "κρυπτόμενος" συνεχίζει να μας συκοφαντεί, αφού ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του δεν πουλάει ακόμα και σε μια πόλη γεμάτη ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αφού οι δημότες πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: