ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ομάδα των fake news εξακολουθεί και αναρτά θεωρίες συνωμοσίας των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ της πόλης μας

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Η ομάδα των fake news εξακολουθεί και αναρτά θεωρίες συνωμοσίας των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ της πόλης μας

 


Το να κάνεις διάλογο με ανθρώπους που μπερδεύουν την Αστική μας Δημοκρατία με κόκκινες και μαύρες χούντες εκτός από χάσιμο χρόνο ενέχει πάντα τον κίνδυνο να νομιμοποιήσεις τις ασυναρτησίες "ψεκασμένων" που υπήρχαν και θα υπάρχουν αφού η Δημοκρατία μας είναι ανεκτική στην αντίθετη άποψη ακόμα και όταν αυτή είναι επιζήμια για την προστασία της Υγείας των πολιτών. 

Άλλωστε δεν μπορείς να θεωρήσεις κάποιον σοβαρό όταν η κοινή αντιμετώπιση της πανδημίας από όλο τον δυτικό κόσμο στερεί από όσους δεν βλέπουν δικτάτορες όπως ο Πούτιν , ο Μαδούρο, ο Άσαντ, ο Κιμ Γιόνγκ Ουν, αλλά τους βλέπουν στα πρόσωπα του Μπάϊντεν, του Μακρόν , του Μητσοτάκη κ.ο.κ 




Ανάλογους προβληματισμούς και κατηγορίες κατά των ΜΜΕ έχουμε από όλους τους φασίστες έτσι βλέπουμε και στην πόλη μας μια αγαστή συνεργασία σε προβληματισμούς από Γαυγιωτάκηδες, Μωραίτηδες έως και την μέχρι χθες "σοβαρή" ΚιΠΗ. 

Με μια απλή αναζήτηση στο Google μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ποιους επιστήμονες προκρίνουν και πως ανοήτως θεωρούν πως υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία  με σκοπό την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας και όχι την σωτηρία μας από την πανδημία. 

Δεν βλέπουν καν πως ο εμβολιασμός είναι η μοναδική σωτηρία και αναρωτιούνται γιατί τα ΜΜΕ δεν τους αφήνουν να διαδώσουν τις ανοησίες τους μπας και πεθάνουμε όλοι από μια πανδημία που δεν θα σταματήσει εάν δεν εμβολιαστεί το 70% του Παγκόσμιου Πληθυσμού. 

Αντί λοιπόν να βοηθήσουν την κοινή προσπάθεια το παίζουν ως άλλοι αντιμνημονιακοί μιλώντας για έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας που όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Και βέβαια ψεύδονται όταν ομιλούν πως στον δυτικό κόσμο δεν υπάρχει πολύπλευρη ενημέρωση αφού επιστήμονες που ομιλούν για την επικινδυνότητα του εμβολίου έχουν παρουσιαστεί αλλά μη προτείνοντας καμία ενναλακτική για το γρήγορο εμβόλιο που βγήκε αφού άλλα περιθώρια δεν υπήρχαν και η Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα δεν θα μπορούσε να περιμένει μια δεκαετία για να βγει εμβόλιο πιο ασφαλές. 



Έτσι την ώρα που έχουμε από την covid-19 πάνω από 3.500.000 νεκρούς και επιβεβαιωμένα κρούσματα πάνω από 171.000.000 γίνεται σύγκριση με την γρίπη Η1Ν1 (γνωστή ως γρίπη των χοίρων) όπου τα κρούσματα ήταν μερικές χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και τα θύματα ελάχιστα σε σχέση με τα εκατομμύρια που έχουμε ήδη και που χωρίς το εμβόλιο θα ήταν πολλαπλάσια! 

Οι απόψεις τους προφανέστατα και είναι γνωστές και τυγχάνουν της προβολής που αρμόζει σε όσους θεωρούν πως πρέπει να αφήσουμε την Παγκόσμια οικονομία να καταστραφεί επειδή κάποιοι επιστήμονες ανατολικού τύπου στην Κίνα δημιούργησαν κάτι που δεν μπόρεσαν να θέσουν υπό έλεγχο σε εργαστήριο της πόλης Ουχάν και αμέλησαν όπως και κάποιοι ομοϊδεάτες τους παλιότερα ( ΕΣΣΔ Τσέρνομπιλ ) να ενημερώσουν εγκαίρως την διεθνή κοινότητα. 

Οι εδώ υποστηρικτές του ΑΠΟΛΥΤΟΥ τίποτα που εκπροσωπεί στα βάθη των αιώνων η Ανατολή κάθονται και προβληματίζονται την ώρα που η Δύση και ο Πολιτισμός της σώζουν τον κόσμο. 

Και βέβαια ουδόλως μας ενοχλούν οι προβληματισμοί τους και θα τους συμμεριζόμασταν εν μέρει εάν είχαν πρόταση και ΛΥΣΗ κάτι που όλοι οι φασίστες δεν έχουν γιατί προφανέστατα και όποιος υβρίζει τα ΜΜΕ είναι για εμάς φασίστας έτοιμος να υπηρετήσει κάθε επίδοξο Κιμ Γιόνγκ Ουν που μισεί το ίδιο με αυτούς τα δυτικά ΜΜΕ που τον εκθέτουν καθημερινός για τον έκδηλο φασισμό του! 

Στο πλευρό της τάχα πλήρους ενημέρωσης και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας αναπαράγουν ασχολίαστη κάθε ασυναρτησία των Μωραίτηδων της πόλης μας. 

Σταλινοφασίστες και Νεοναζί σε αγαστή συνεργασία κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που παλεύει για έναν καλύτερο και πιο ασφαλή κόσμο κόντρα στην ανοησία και τον φασισμό όσων θεωρούν πως ο κόσμος αυτός δεν θα προχωρήσει επειδή ως άλλοι οπαδοί του Μεσαίωνα δεν αντιλαμβάνονται πως η γη κινείται! 

Και βέβαια και τμήμα της Ελλαδικής Εκκλησίας στο πλευρό όσων νοσταλγούν τον Μεσαίωνα! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: