ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αηδία από τις εμετικές αναρτήσεις "επαναστατικής" γυμναστικής εν μέσω πανδημίας σε δήθεν δεξιές και "πατριωτικές" ομάδες του facebook που διαχειρίζονται ενεργοί φασίστες

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Αηδία από τις εμετικές αναρτήσεις "επαναστατικής" γυμναστικής εν μέσω πανδημίας σε δήθεν δεξιές και "πατριωτικές" ομάδες του facebook που διαχειρίζονται ενεργοί φασίστες


 Έως και την 10η Ιουνίου οι τάχα "αντικειμενικές" σελίδες του facebook θα μας φλομώσουν στις αναρτήσεις των Σταλινοφασιστών της πόλης που καλούν σε κινητοποιήσεις εν μέσω πανδημίας για να σκούζουν μετά πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας αφήνει και πεθαίνουμε στις ΜΕΘ αβοήθητοι! 

Και βέβαια επειδή εμάς μας ενδιαφέρει  η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων θεωρούμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις και την γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ ως μία από τις τελευταίες προσπάθειες των "βολεμένων" να καταστρέψουν την χώρα μη κατανοώντας πως το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση με καθυστέρηση  είναι η αλήθεια είναι η τελευταία μας ευκαιρία για μια αναγκαία για την χώρα μας μεταρρύθμιση. 

Το μόνο που καταργεί το νομοσχέδιο είναι η διαχρονική ΑΠΑΘΕΙΑ των κυβερνώντων στην απόλυτη ασυδοσία όσων εάν και μειοψηφούντες παραλύουν με απεργίες την χώρα προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά που καλούμαστε με πληρώσουμε με νέους μεγαλύτερους φόρους. 

Κανένα 8ωρο δεν καταργείται γιατί πουθενά δεν ίσχυε αφού αυτοί που φωνασκούν και μιλάμε για τους δημοσίους υπαλλήλους 40 ώρες την εβδομάδα δεν τις δουλεύουν σχεδόν ΠΟΤΕ. 

Βαριούνται σε κάποιες υπηρεσίες και να σηκώσουν και τα τηλέφωνα αλλά ευτυχώς με τις όλο και περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρει το κράτος μας ΨΗΦΙΑΚΑ δεν θα τους έχει για πολύ καιρό ακόμα ανάγκη να βαράνε σφραγίδες και να παίρνουν γρηγορόσημο. 

Μερικές χιλιάδες διεφθαρμένων θα επιδοθούν σε "επαναστατική γυμναστική" το επόμενο διάστημα παρασυρμένοι από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που αδυνατούν να κατανοήσουν πως οι εποχές άλλαξαν και δεν είναι καθόλου της μόδας να το παίζεις "επαναστάτης" με γεμάτες τις τσέπες. 

Στις πρόωρες εκλογές του φθινοπώρου η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη κυβερνητική πλειοψηφία ώστε να μην είναι δέσμια κανενός Σταλινοφασίστα που θέλει για το προσωπικό οικονομικό συμφέρον να ταλαιπωρεί μια ολόκληρη κοινωνία. 

Και βέβαια το νόμος είναι το δίκιο του εργάτη είναι ένα φασιστικό σύνθημα αφού σε οργανωμένες κοινωνίες και όπου υπάρχει Αστική Δημοκρατία Νόμος δεν μπορεί να είναι το "δίκιο" οιοδήποτε! 

Γιατί προφανώς και η ιδιότητα του "εργάτη" δεν καθαγιάζει κανέναν από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ μια χαρά εργάτες ήταν και είναι όσοι ζητούν φακελάκι για να εξυπηρετήσουν ή όσοι δεν κατανοούν πως οι επιχειρήσεις που δεν αντιμετωπίζουν τους εργαζομένους τους και δεν τους δίνουν οικονομικά κίνητρα για να αυξήσουν την απόδοσή τους στο τέλος ΚΛΕΙΝΟΥΝ. 

Μια χούφτα Σταλινοφασίστες θα ταλαιπωρήσουν στις 10 Ιουνίου τους Αθηναίους που θα δουλέψουν κανονικά στον ιδιωτικό τομέα την ώρα που κάποιοι "βολεμένοι" θα κυκλοφορούν τον φασισμό τους στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας σαν άλλοι Κασιδιάρηδες! 

Οι φιέστες αυτές της Φασιστεράς οδήγησαν χιλιάδες επιχειρήσεις να κλείσουν ή να καταφύγουν στο εξωτερικό και η εικόνα θα αλλάξει αφού η κυβέρνηση δεν έχει και πολλές επιλογές πλέον αφού η κοινωνία ξύπνησε και δεν ακολουθεί τους φασίστες του Περισσού στις "φιέστες ταξικού μίσους" που οδηγούν σε ανεργία , πείνα και εξαθλίωση ανάλογη με ότι συμβαίνει σε κάθε κράτος όπου διοικείται από όσους πιστεύουν πως νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. 

Νόμος είναι ό,τι νομοθετεί η εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι το ΘΕΛΩ του κάθε ΦΑΣΙΣΤΑ που ενεργεί εις βάρος της κοινωνίας πουλώντας της τάχα αλληλεγγύη. 

Έχουμε διαβάσει τις ενστάσεις των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ, για το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά και προφανέστατα δεν μας πείθουν γιατί απλούστατα δεν είναι μόνο εκτός εποχής αλλά και εκτός λογικής αφού προσπαθούν να μας πείσουν πως καταργείται το 8ωρο ενώ αυτό έχει καταργηθεί στην πράξη για όσους παράγουν πλούτο και μιλάμε για τον ιδιωτικό τομέα εδώ και δεκαετίες . 

Ας αφήσουν λοιπόν την τάχα αλληλεγγύη όσοι δεν δουλεύουν ούτε 4 ώρες την ημέρα και αμείβονται πολλαπλάσια από όσους δουλεύουν 8 ! 

Κανένα 8ωρο δεν καταργείται και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει το νέο νομοσχέδιο κάτι που θα φανεί από το γεγονός πως στις 10 Ιουνίου θα απεργήσουν μόνο οι "βολεμένοι" του δημοσίου τομέα που θα πρέπει ήδη να αντιληφθούν πως το "πάρτι" για αυτούς δεν μπορεί να συνεχίζεται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου! 

Ας σοβαρευτούν λοιπόν οι φασίστες και ας αφήσουν επιτέλους την χώρα μας να μην καταντήσει Βενεζουέλα , Κίνα , Ρωσία , κ.ο.κ όπου οι εργαζόμενοι είναι σε χειρότερη μοίρα αφού άφησαν να τους κυβερνούν "ψεκασμένοι" . Όποιος δεν του αρέσει εδώ ας πάει στην κομμουνιστική Κίνα να ζήσει ή στην Βόρεια Κορέα που θέλουν και 800 με 1200 ευρώ τον μήνα όσοι το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα βγουν στην σύνταξη και δεν έχουν κανένα άγχος γιατί ο ιδιωτικός τομέας τους συντηρεί επί δεκαετίες. 

Ας καταλάβουν πως το να το παίζεις κομμουνιστής σε δυτικό κράτος είναι αστείο και εύκολο το δύσκολο είναι να είσαι δημοκράτης σε κομμουνιστικό καθεστώς αφού εκεί φυλακίζεσαι κάθε φορά που αμφισβητείς το κράτος- πατερούλη! 

Βαρεθήκαμε τους κόκκινους και μαύρους φασίστες και σιχαθήκαμε να χρεοκοπούμε εμείς για να ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: