ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η γνώση είναι ΔΥΝΑΜΗ και για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μωραίτης "κρυπτόμενος" συνεχίζει να μας συκοφαντεί, αφού ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του δεν πουλάει ακόμα και σε μια πόλη γεμάτη ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αφού οι δημότες πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Η γνώση είναι ΔΥΝΑΜΗ και για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μωραίτης "κρυπτόμενος" συνεχίζει να μας συκοφαντεί, αφού ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του δεν πουλάει ακόμα και σε μια πόλη γεμάτη ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αφού οι δημότες πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

Ακόμα και η φωτογραφία της ανάρτησής τους είναι χαρακτηριστική για το πως αντιλαμβάνονται την γνώση οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Αντί να βγει να απαντήσει ο κ. Μωραίτης για τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις του στο εξωτερικό , τα ανύπαρκτα πτυχία του , και φυσικά να απολογηθεί για τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ του, βγήκε να κατηγορήσει εμάς που δεν γλύψαμε ποτέ κανέναν και δεν συγχρωτιστήκαμε με ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ιερείς.


Ο Δημήτρης Μωραίτης μη κατανοώντας πως αυτά που γράφει τα διαβάζουν και τα επικροτούν μόνο οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ σαν και του λόγο του, ενοχλήθηκε ξαφνικά για τα σκουπίδια της πόλης . Για τα απορρίμματα και όχι για αυτά που βρωμίζουν με την παρουσία τους την πόλη μας υμνώντας κάθε μορφή φασισμού και υβρίζοντας την Αστική μας Δημοκρατία και τα τάχα για αυτούς συστημικά ΜΜΕ που την υπηρετούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία με απόλυτη συνέπεια και ευθύνη. 

Μα πως να μαζευτούν αγαπητέ Δημήτρη Μωραίτη  τα σκουπίδια της πόλης , όταν αρκετοί  υπάλληλοι της καθαριότητας αντί να δουλεύουν υμνούν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και αναλίσκονται στο πως θα φιμώσουν τα ΜΜΕ επειδή λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ,  και δεν υποκύπτουν σε θεωρίες συνωμοσίας και ψεύτικους τσαμπουκάδες που δεν έχουν καμία λογική; 

Και βέβαια τα "μισότρελα" λαμόγια (ούτε σωστά να το γράφεις δεν ξέρεις αμόρφωτε ) έχουν καταδείξει πως είσαι ΨΕΥΤΗΣ  , έχουν καταδείξει και σε έχουν ξεφτιλίσει στα μάτια μιας κυρίας που ενέπλεξες ως τάχα σύντροφό σου,  και θα συνεχίσουν να στέκονται απέναντι στις ανοησίες που αναρτάς εσύ και πολλοί άλλοι σε δήθεν ιστοσελίδες  που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης αλλά στην ουσία  κλείνουν το μάτι και αγκαλιάζουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Καημένη δεν είναι η Ηλιούπολη κατά φαντασία υποψήφιε Δήμαρχε της Μυκόνου (γιατί για εδώ δεν είσαι όχι βέβαια πως είσαι και για πουθενά! ) , αλλά κακομοίρης και φασίστας είσαι εσύ , που το μόνο που σου έχει απομείνει είναι τα gay pride και τα ανούσια φληναφήματα που μοιράζεσαι πλέον με φασίστες όλων των αποχρώσεων. 

Διάβασε κουνιστέ κανένα βιβλίο και μην προτρέπεις τον κόσμο να μην τηρεί τα μέτρα κατά της πανδημίας , εμβολιάσου για να μπορείς να αγκαλιάζεις ομοίους σου και άσε τις φασιστικές θεωρίες συνωμοσίας που θα σε οδηγήσουν εκεί που σου αξίζει μαζί με τους συναγωνιστές σου. 

 Εμείς προφανώς δεν είμαστε τερψίπρωκτοι για να μην σου απαντήσουμε θλιβερό υποκείμενο που θεωρείς πως δεν θα πληρώσεις και όσα οφείλεις. 

Δεν μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα,  και βγήκες να μιλήσεις για την καθαριότητα της πόλης,  καλύπτοντας τους τεμπέληδες και τους άχρηστους,  που πλησιάζει η ώρα τους να μας απαλλάξουν τουλάχιστον  από την "υποχρέωσή"  να τους πληρώνουμε και τον μισθό , αφού ατυχώς για εκείνους δεν πρόλαβαν να μονιμοποιήσουν την ΑΧΡΗΣΤΙΑ τους. 

ΥΓ: Κρατήστε τις διδακτικές σας ιστορίες για τους "ψεκασμένους" συνοδοιπόρους σας και μην μολύνετε το διαδίκτυο με τις φασιστικές αντιλήψεις σας αναγκάζοντας το facebook (και τις δύο πλέον εταιρίες που συνεργάζεται για να ελέγχουν τις ψευδείς ειδήσεις) να μαυρίζει τα fake news που διαδίδεται εκμεταλλευόμενοι τώρα την πανδημία και παλιότερα την ανάγκη σωτηρίας της χώρας μέσω της υπογραφής μνημονίων ώστε να διατηρηθούν οι μισθοί αχρήστων που έχουν κοινές φασιστικές αντιλήψεις με τις δικές σας. 

Η φωτογραφία της ανάρτησής τους χαρακτηριστική του πως αντιλαμβάνονται την γνώση οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ στα άνευ περιεχομένου κρανία τους, οι  οποίοι  θεωρούν εμάς τρελούς όταν σας προτείνουν προς ανάγνωση παρανοϊκά κείμενα όπως το παρακάτω


Η τάχα διδακτική ιστορία τους,  σας καλεί να συγχρωτιστείτε ( μόνο διακοπές στην Ταϋλάνδη δεν σας πρότειναν ακόμη) για να μην πάρει την ζωή σας ο διάβολος! Δεν γνωρίζουμε εάν η ιστορία αυτή ειπώθηκε από "σεβάσμιο" ιερέα προς "μαθητή" και κατά φαντασία υποψήφιο ,  ούτε σε τι στάση και φάση ήταν και οι δύο τους , αλλά το ρεπορτάζ μας προχωρά και σύντομα θα έχουμε να σας γράψουμε την δική μας διδακτική ιστορία που θα έχει ΑΛΗΘΕΙΑ , και ΛΟΓΙΚΗ αφού ως γνωστόν ακόμα και ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ! 

Δυστυχώς τίποτα από τα δύο δεν είμαστε απλώς την αγαπάμε την ΑΛΗΘΕΙΑ αφού για εμάς ΕΘΝΙΚΟ πρέπει να είναι το αληθές ,  έχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία,  μας αρέσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και μισούμε τους φασίστες όλων των χρωμάτων . 

Μπορούμε και ακούμε όσα ουδείς θα ήθελε να μαθευτούν και έχουμε αποδείξει πως και το θάρρος έχουμε αλλά και την ευθιξία να βάζουμε στη θέση του τον οιοδήποτε  διεφθαρμένο και την κάθε τυχάρπαστη  "πουτάνα"  που υποκριτικά βγαίνει να σας μιλήσει για ΗΘΙΚΗ. 

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και τα δικά μας "μάτια" και "αυτιά" παντού για να αντέξουμε τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από αρσενοκοίτες και εταίρες. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Μετά την δική μας υπόδειξη διόρθωσαν το ορθογραφικό λάθος του τίτλου τους αφού όλα τα άλλα και να θέλουν δεν μπορούν να τα αλλάξουν. Ο αρχικώς τίτλος έτσι και αλλιώς φαίνεται στην φωτογραφία της ανάρτησής μας. Πάντως αφού πλέον μας βλέπουν ως "μισότρελους" φανταζόμαστε πως όταν ακούσουν και τις φωνές τους θα μας πουν Κυπατζήδες και "δολοφόνους χαρακτήρων" ενώ θα τρέχουν σε δικηγόρους αναζητώντας τρόπους για να κατέβει ένα υλικό που στην ουσία "καίει" άλλους αφού από αυτούς ουδείς περίμενε κάτι καλύτερο. Η εμμονή τους να επικοινωνούν πάντως τους οδηγεί στο να γίνονται "εύκολος στόχος" στο δικό μας ρεπορτάζ. Άλλωστε εμείς δεν φοβηθήκαμε ποτέ και κανέναν και θα καθαρίσουμε αυτή την πόλη από κάθε είδους "βρωμιά" . 



Διαβάστε επίσης : 

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών - Πλαστή και "πέτσινη" και αυτή σαν του κ. Φουρθιώτη ο οποίος τουλάχιστον έχει ένσημα του ΕΔΟΕΑΠ αφού έχει δουλέψει και δουλεύει στον δημοσιογραφικό χώρο

Ο "Ερμής" φασίστας διόρθωσε το κείμενο του αφού προφανώς ουδέποτε ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπήρξε αρθρογράφος περιοδικού στο οποίο συμμετείχε ο κος Μωραίτης

Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του


Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια: