ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κανένα τοπικό ΜΜΕ κάτω από τα 5000 ! στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Κανένα τοπικό ΜΜΕ κάτω από τα 5000 ! στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com

 


Η κατρακύλα στην επισκεψιμότητα των τοπικών ΜΜΕ της πόλης μας συνεχίζεται ενώ από μια γρήγορη ματιά τα μικρά ΜΜΕ έχουν υποστεί πανωλεθρία όσον αφορά την αναγνωσιμότητά τους τις τελευταίες 10 ημέρες. 

Τους λόγους όσον αφορά τα δικά μας τοπικά ΜΜΕ τους έχουμε αναλύσει διεξοδικά και δεν είναι ένα  πρόσκαιρο φαινόμενο λόγο θέρους αφού οι θέσεις δεν καλύπτονται εύκολα και φυσικά το να χάνεις 2000 έως 4000 θέσεις σε μια ημέρα! δεν είναι κάτι που καλύπτεται εύκολα. 

Μέσα που το προηγούμενο διάστημα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας απλώς εξαφανίστηκαν κάτι που θα μας συνοδεύει το επόμενο τρίμηνο ενώ η δική μας πρόβλεψη είναι πως ακόμα και την προεκλογική περίοδο του 2023 δεν θα έχουμε δυστυχώς κανένα τοπικό ΜΜΕ,  μέσα στα 1000 πρώτα της Ελλάδας.

Έτσι και με δεδομένο πως ενώσεις στα τοπικά ΜΜΕ δεν βλέπουμε πως μπορεί να συμβούν . Το καθένα κρατάει την "αυτονομία" του και στην καλύτερη έχει έναν δύο συμμάχους όσον αφορά την διακίνηση αναρτήσεων σε σελίδες στα social media , οι δημοτικές παρατάξεις θα αναζητήσουν την προβολή τους σε μεγάλα υπερτοπικά ΜΜΕ όπως π.χ στο Notia.gr που καταγράφει μια ξέφρενη πορεία και βρίσκεται σήμερα στην θέση 191 στην Ελλάδα όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα παρακάτω. 


Έτσι και η αγαπημένη μας στήλη με τις θέσεις δεν έχει όσο υπάρχουν αυτά τα δεδομένα κανένα απολύτως νόημα αφού το να αναφέρεις τους τρεις πρώτους που βρίσκονται σε θέσεις πάνω από τις 5000 στην Ελλάδα εκτός από γραφικό δείχνει να μην σέβεται τις δικές σας επιλογές που είναι ξεκάθαρες ακόμα και όταν δεν ευνοούν ούτε το δικό μας ιστολόγιο που φυσικά έχει αναδείξει διαχρονικά την απέραντη υποκρισία ΟΛΩΝ μας και που δεν χρωστάει σε κανέναν και ΤΙΠΟΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: