ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η βουλευτής Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ και συνδημότισσά μας Ραλλία Χρηστίδου στο πλευρό του δημάρχου Ηλιούπολης για τον ηλεκτροφωτισμό αλλά οι Σταλινικοί υβριστές μας τα βάζουν και με την βουλευτίνα τους! - Δεν υπάρχει σωτηρία δεν αποδέχονται την πραγματικότητα και δεν φταίμε φυσικά εμείς οι πολιτικοί τους αντίπαλοι για αυτό

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Η βουλευτής Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ και συνδημότισσά μας Ραλλία Χρηστίδου στο πλευρό του δημάρχου Ηλιούπολης για τον ηλεκτροφωτισμό αλλά οι Σταλινικοί υβριστές μας τα βάζουν και με την βουλευτίνα τους! - Δεν υπάρχει σωτηρία δεν αποδέχονται την πραγματικότητα και δεν φταίμε φυσικά εμείς οι πολιτικοί τους αντίπαλοι για αυτό

 


Μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης αφού έχει μέλη επαγγελματίες καιροσκόπους!  Βγαίνει η βουλευτής Νοτίου Τομέα του κόμματος κα Ραλλία Χρηστίδου και στηρίζει την προσπάθεια Γιώργου Χατζηδάκη για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης και οι δήθεν Συριζαίοι της παράταξης "ΗΛΙΟΥ Πόλις - Ανθρώπινη Πόλη" κάνουν ένσταση μαζί με άλλες δύο παρατάξεις διαφωνώντας  χωρίς να αιτιολογήσουν καν το γιατί! Και βγάζουν μπροστά τον υβριστή μας κ. Τασούλα να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας αγκαλιά με τους φιλοχουντικούς και βέβαια την γνωστή "αριστερή" πλέμπα της πόλης που ενοχλείται από τα τάχα συστημικά ΜΜΕ. Για την ακροδεξιά πλέμπα δεν έχουμε και πολλά να πούμε ήδη από τις εκλογές του 2019 βουλευτικές και δημοτικές έχει αναζητήσει αλλού την τύχη της! 


Μάλιστα η κα Χριστίδου  στην ανάρτηση της εξηγεί τους λόγους της επιλογής της να στηρίξει την επιλογή της διοίκησης του δήμου για τον ηλεκτροφωτισμό για το καλό  της πόλης , μιας και μένει Ηλιούπολη , αλλά όσοι εξυπηρετούν συμφέροντα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και συνεργάζονται με αυτούς που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν. 

Οι "επαναστάτες" που ανέχονται επί δεκαετίες το κάδρο του δοτού δημάρχου της πόλης και Επονίτη Κ. Δελλαπόρτα τα έβαλαν τώρα με την κα. Χρηστίδου επειδή όπως και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι και υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό και συμφωνεί με τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης αφού και τα δύο ωφελούν την κοινωνία και την πατρίδα μας. 

Αλλά αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τους "ευπατρίδες" που εργάζονται διαχρονικά για το κακό της χώρας και που επιθυμούσαν διακαώς να μας κάνει ο Τσίπρας μια "ωραία" Βενεζουέλα κάνοντας πράξη το ΟΧΙ που ως ανεγκέφαλοι υποστήριξαν θεωρώντας πως η χώρα μπορεί να ζήσει εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ. 


Η κα. Χρηστίδου έγραψε αναλυτικά τα παρακάτω γιατί τα ακροδεξιά τρολ και τα ακροαριστερά τρολ  του διαδικτύου έκαναν παραπληροφόρηση και ταύτιζαν ανόμοιες περιπτώσεις χωρίς βέβαια να θεωρούμε σωστή την επιλογή 18 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν μια ερώτηση στη Βουλή στηριζόμενοι στις ιδεοληψίες κάποιων που τάχα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τον ηλεκτροφωτισμό σε καλύτερη τιμή χωρίς να εξηγούν πως όπως εργάζονται θα χρειαστούν χρόνια και θα έχει τελειώσει η θητεία του Βούρου έως ότου υλοποιήσουν το έργο. Έτσι ενώ δεν συμφωνούμε με την άποψή πως η χώρα μπορεί να περιμένει να σωθεί από κρατικοδίαιτους στη περίπτωση του δικού μας δήμου είναι εμφανές πως αντιδρούν μόνο όσοι δεν θέλουν να γίνει το έργο και που έτσι και αλλιώς διαχρονικά σαμποτάρουν κάθε ανάπτυξη της πόλης. 



Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ηλιούπολης Apostolis Stasinopoulos και ενημερώθηκα αναλυτικά για την απόφαση της δημοτικής αρχής να αναβαθμίσει τον οδοφωτισμό της πόλης μας. Μετά τη συνάντηση που διήρκησε 2 ώρες είμαι απολύτως πεπεισμένη πως η απόφαση αυτή είναι η πλέον συμφέρουσα τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά για τους δημότες της πόλης μας καθώς η δημοτική αρχή με διαβεβαίωσε ότι για το έργο όταν γίνει ο διαγωνισμός και όταν περατωθεί το έργο θα έχει τα εξης αποτελέσματα:
1) Την μείωση των ανταποδοτικών τελών για τους δημότες.

2) Αύξηση της ασφάλειας των κατοίκων που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρόβλημα του οδοφωτισμού ίσως ειναι το σημαντικότερο πρόβλημα στην πόλη.

3) Όχι μόνο δεν θα υπάρξει μείωση προσωπικού αλλά θα αυξηθεί και η αποδοτικότητα του ήδη υπάρχοντος καθώς θα αξιοποιηθεί για κάλυψη αναγκών που αυτή την στιγμή καλύπτονται από ιδιώτες.

4) Το σύνολο του ρίσκου, της ευθύνης λειτουργίας όλου του συστήματος και της συντήρησης του εξοπλισμού άρα ΟΛΑ τα κόστη θα βαραίνουν τον Ανάδοχο που θα κερδίσει το διαγωνισμό.

4) Σε ότι αφορά τη συνυπογραφή μου σε ερώτηση 18 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με θέμα την ανάθεση από τη Διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νεας Χαλκηδόνας του οδοφωτισμού σε ιδιώτες έχω να πω ότι πρόκειται για μια ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική συμφωνία, καθώς η απόφαση της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης είναι επωφελής για τους δημότες ενώ η άλλη όχι. Κακώς την συγκρίνουν ορισμένοι.

Τόσο ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ως κάτοικος και δημότης Ηλιούπολης πέρα και πάνω από μικροπολιτικές και παραταξιακά συμφέροντα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της πόλης μας.

Όσον αφορά την άποψη του αναπληρωτή συντονιστή της Α΄Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης 


Και βέβαια ο γνωστός υβριστής μας που πήγε "χθες" στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει γράφοντας δημόσια και κοινοποιώντας το σε ομάδες του facebook της πόλης δείχνοντας την δική του "ωριμότητα" . Σε λάθος κόμμα είναι αφού ο Αλέξης Τσίπρας έχει παραδεχθεί τις αυταπάτες του,  και η ηγεσία του κόμματος τηρεί άριστες σχέσεις με κράτη όπως οι ΗΠΑ που ο κος Τασούλας αναμασώντας τις ασυναρτησίες παλιότερων "ηγετών" θεωρεί εχθρούς και όχι συμμάχους της χώρας μας. 



Με μια απλή αναζήτηση βέβαια στο google ο καθένας μπορεί να μάθει ποιος έχει αριστερές καταβολές από πάππου προς πάππου , και ατυχώς για τον αναπληρωτή συντονιστή της Α΄ Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης ,  η κα Ραλλία Χρηστίδου δεν κρύβει σκελετούς στην ντουλάπα της.

Μιλάει με στοιχεία και δεν έχει ανάγκη των υποδείξεων κανενός  ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ και βολεμένου κρατικοδίαιτου. 

Η κα Ραλλία Χρηστίδου δεν επέλεξε κόμμα για να της βρει δουλειά , ούτε για να αποκτήσει προνόμια . Ας το καταλάβουν καλά οι αποτυχούσες υποψήφιες του Νοτίου Τομέα πως βουλευτής γίνεσαι με την ψήφο του λαού και όχι συγχρωτιζόμενες  με την πλέμπα! 

Η χθεσινή παρουσία της παράταξης "ΗΛΙΟΥ πόλις -Ανθρώπινη Πόλη" στο δημοτικό συμβούλιο  έδειξε ξεκάθαρα τους λόγους που δεν πιάνουν ούτε το 15% , την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στην πόλη μας 34% σύμφωνα με τις κάλπες του 2019 . Και εάν δεν ξυπνήσουν κάποια κρατικοδίαιτα κεντροδεξιά στελέχη στις επόμενες κάλπες έχει σίγουρη την πρωτιά στην πόλη μας. 

Βέβαια δεν δείχνουν να συμμερίζονται τις ανησυχίες μας αφού προφανέστατα και ο βολεμένος έχει κάνει τις "καβάτζες" του για ένα μέλλον που το θέλει αντιγραφή ενός κακού παρελθόντος για τους πολλούς που μας οδήγησε στα σημερινά μας ΧΑΛΙΑ. 

Αλλά με συντονιστές Τασούλες και με δημοτικούς συμβούλους που τους δείχνεις το φεγγάρι και κοιτάνε το δάχτυλο θέσεις ευθύνης δεν θα δουν οι Συριζαίοι της πόλης ενώ κάποιοι κεντροδεξιοί έχουν βαλθεί να μην αποκτήσει ποτέ ξανά ΔΕΞΙΟ ή έστω κεντροδεξιό δήμαρχο η πόλη μας, 


Η Ευρώπη και ο κόσμος αλλάζει ας το καταλάβουν, ας δουν τι έγινε στη Γερμανία σήμερα με την απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές των Σταλινικών και εάν θέλουν πραγματικά να ωφελήσουν την κοινωνία ας προσαρμοστούν στο νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ας απαρνηθούν τις ιδεοληψίες τους που δεν έχουν πέραση πουθενά στον δυτικό κόσμο. 

Και βέβαια και στο παρελθόν έχουμε γράψει πως κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε λάθος κόμμα με την ηγεσία και τον στενό περιβάλλον του προέδρου τους να είναι ό,τι υγιές έχει μείνει. Και αργά αλλά σίγουρα θα χρειαστούν ευρύτερες συμμαχίες για να βγούμε από την ΚΡΙΣΗ αφού τα δύσκολα είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας όπως αφελώς κάποιοι ανόητοι πιστεύουν. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ των Πολάκηδων έχει τελειώσει , ας το καταλάβουν καλά πως  θα είχαν περισσότερο απήχηση σε όσους αρέσκονται στην κεντροαριστερά,  εάν τους είχαν απομονώσει αφού μόνο ζημιά κάνουν στο κόμμα. Όπως έχουν τελειώσει και οι πατριδοκάπηλοι - ρωσόφιλοι της ΝΔ που συνεργάστηκαν με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ένα σχήμα όπου τα βρήκαν τα δύο άκρα με ΘΥΜΑ τον Ελληνικό Λαό. 

Και βέβαια και στο δικό μας κόμμα κάνουν ζημιά όσοι υμνούν τα χουντικά αποβράσματα και όσοι εξακολουθούν και δεν κατανοούν πως η πατρίδα μας έχει δύο πνεύμονες και χωρίς αυτούς ΔΕΝ μπορεί να ζήσει την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ! Εάν κάποτε στο παρελθόν βγήκε έστω και ένας πρωθυπουργός που δεν προσκύνησε την μοναδική υπερδύναμη στο μέλλον και στον νέο Ψυχρό πόλεμο δεν θα υπάρξει ΞΑΝΑ αφού τα "πειράματα" έφεραν καταστροφές ανυπολόγιστης αξίας. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ας μην ανησυχούν για το αύριο που , θα είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερο από όσα έζησε η χώρα μας από το τέλος του Παγκοσμίου Πολέμου έως σήμερα. Γιατί πλέον δεν κινδυνεύουμε με ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όπως παλιότερα αλλά στο δικό μας χέρι είναι να γίνουμε επιτέλους ΔΥΤΙΚΟ κράτος. 

Άλλωστε ένας καλύτερος κόσμος ανέτειλε από το 1989 και μετά και ό,τι ζούμε είναι προσπάθεια όσων πολέμησαν την βαρβαρότητα της Ανατολής που δεν θα επανέλθει όσοι αιώνες και εάν περάσουν. 

Άλλωστε την απλή αναλογική αυτοί και οι επιλογές τους την απαξίωσαν αφού άνθρωποι με ίδιες Ιδέες δεν μπόρεσαν να τα βρουν στην περίπτωση του δήμου μας αλλά και αλλού! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και ορθώς για το συμφέρον της χώρας έπραξε τα πάντα που αφορούν την επένδυση στο Ελληνικό αλλά εδώ κάποιοι θεωρούν πως η χώρα θα κάτσει να ασχοληθεί με τις πολλές "ιδιαιτερότητές" τους. Και βέβαια ακόμα και οι Πολάκηδες πλέον αγανακτούν και δικαίως γιατί αργούν οι μπουλντόζες ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: