ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Προφητικό" αποδείχθηκε το παρακάτω κείμενό μας ....

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

"Προφητικό" αποδείχθηκε το παρακάτω κείμενό μας ....

 


Οι συκοφαντίες των παντελώς  ανήθικων κομμουνιστών της πόλης συνεχίζονται σε κάθε ευκαιρία που τους δίδεται εναντίον της διοίκησης του ιστορικότερου σωματείου της πόλης μας δηλαδή του ΓΣΗ.

Έτσι και μέσα σε δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε τις αναπόδεικτες κατηγορίες όσων θέλουν έναν κρατικό αθλητισμό χωρίς ιδιωτικά σωματεία και κυρίως χωρίς κίνητρο για τους αθλητές και τις αθλήτριες που οδηγεί στην μετριότητα. Και βέβαια ως εδώ όλα καλά αφού δεν θα ασχοληθούμε με τις καταστροφικές ιδεοληψίες μιας μειοψηφίας που ακολουθεί ( για πόσο ακόμα;) το 5% του ελληνικού λαού θεωρώντας πως ο κομμουνισμός είναι η λύση στα προβλήματά του.


Τα πράγματα όμως γίνονται για εμάς τουλάχιστον που αγαπάμε την Αστική Δημοκρατία τραγικά όταν εκστομίζονται από την κα. Τσατσούλη “λάσπες” κατά της διοίκησης του ΓΣΗ με υπόνοιες για εμπλοκή τους σε ποινικά αδικήματα μελών της διοίκησής του, τα οποία όφειλε η επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης” να γνωρίζει πως έχουν κριθεί τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη.


Έτσι όλα τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σπαταλώντας χρόνο αλλά κυρίως χρήμα για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό , όσο και εάν αυτό στενοχωρεί όσους δεν προσφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ , και όχι τώρα που είναι στην αντιπολίτευση αλλά όταν επί 12 έτη ασκούσαν διοίκηση στο δήμο μας επί δημαρχίας του αειμνήστου Δ. Κιντή.

“Το όλοι ξέρουμε αλλά μόνο εμείς μιλάμε” της κα Τσατσούλη και η αφωνία των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων,  εμάς μας ενόχλησε όχι επειδή είμαστε φίλαθλοι της συγκεκριμένης ομάδας κάτι που δεν έχουμε άλλωστε κρύψει ποτέ αλλά και σε περίπτωση που τα ίδια ακούγαμε και για άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας. 

Βέβαια οι ανοησίες του ΚΚΕ εναντίον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν μας ξενίζουν αυτό που μας θλίβει είναι πως δημοτικοί σύμβουλοι που φωτογραφίζονται με αθλητές της ομάδας του ΓΣΗ μετά από  κορυφαίες διακρίσεις τους , δεν είπαν κιχ σε μια παράταξη που ξέρει μόνο να “λασπώνει¨ και που δεν πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία αλλά στην χειρότερη μορφή φασισμού που είναι ο κομμουνισμός.


Το μέλλον του συλλόγου είναι στα χέρια όσων αγαπάμε τον “Ήλιο” και κυρίως σε όσους δεν φοβόμαστε να καταδικάσουμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ όσων θέλουν να μας γυρίσουν πάλι πίσω σε ΤΖΑΜΠΑ – ΜΑΓΚΕΣ που βάζουν το χέρι στην τσέπη για να βάλουν, και όχι για να προσφέρουν και να βγάλουν χρήματα που δίδονται για την λειτουργία ενός συλλόγου που κάνει περήφανη όλη την πόλη.

Οι αθλητές της ομάδας μας παλεύουν για να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος σε διεθνείς διοργανώσεις και η κα Τσατσούλη έρχεται μέσα σε δημοτικό συμβούλιο να μας πει τις “φαντασίες¨” της αφού εάν έχει στοιχεία εναντίον οιοδήποτε μέλους του Δ.Σ του ΓΣΗ για έκνομες δραστηριότητες οφείλει να τα προσκομίσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη , γιατί “λαϊκά δικαστήρια” και σφαγιασμούς Ελλήνων πατριωτών από τα πρότυπά της δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν ξανά. 

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να σταθούν δίπλα σε όσους δέχονται αήθεις επιθέσεις και προσφέρουν,  γιατί ως φίλαθλοι του ΓΣΗ πιστεύουμε πως με την παρούσα διοίκηση ο “Ήλιος” μας θα φτάσει εκεί που του αξίζει.

Και κάτι τελευταίο προς ώρας . Τα μέλη του Δ.Σ του ΓΣΗ εκλέγονται δια ψήφου και όχι δια βοής όπως συμβαίνει στο φασιστικό ΚΚΕ όπου ο μοναδικός υποψήφιος για Γενικός Γραμματέας κος Κουτσούμπας επανεξελέγη αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: