ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο No Data στην Ελλάδα όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Ηλιούπολης σύμφωνα με την alexa.com- Μας "ακύρωσαν" στην πράξη όλοι όσοι έδωσαν χώρο σε "ψεκασμένους"

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Στο No Data στην Ελλάδα όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Ηλιούπολης σύμφωνα με την alexa.com- Μας "ακύρωσαν" στην πράξη όλοι όσοι έδωσαν χώρο σε "ψεκασμένους"

 Ένα site ή ιστολόγιο με θέματα της Ηλιούπολης είναι λογικό να έχει σταθερούς και μόνιμους αναγνώστες πολίτες που κατοικούν ή επιχειρούν στην πόλη. 

Όταν λοιπόν επί δεκαετίες "εκπαιδεύεις" ένα κοινό να πιστεύει σε ΜΥΘΟΥΣ και ΨΕΜΑΤΑ που διαδίδουν πισωγλέντηδες , ενεργοί φασίστες και εκδιδόμενες είναι απόλυτα ΛΟΓΙΚΟ πως θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχεις ούτε τους αναγκαίους αναγνώστες για να έχεις θέση στην Ελλάδα την ώρα που επικαλείσαι  ψευδώς χιλιάδες! 

Όσο απήχηση είχαν , έχουν και θα έχουν στο μέλλον οι ξεφτιλισμένες που αμαυρώνουν ακόμα και μια δολοφονία για να αποκτήσουν ρόλο στα "κοινά" άλλη τόση έχουν και όσοι άφησαν επί μακρό "ψεκασμένους" φασίστες να στοχοποιούν τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο γιατί κάποιοι ξεφτιλισμένοι έπιασαν στο στοματάκι τους και ανάρτησαν μάλιστα και στα social media την άποψή τους για το Notia.gr επειδή άσκησε κριτική ως όφειλε σε έναν κατά φαντασίαν επαναστάτη πρώην λάτρη , οπαδό και ψηφοφόρο του ΚΚΕ! 

Τραγικό πραγματικά και για εμάς το γεγονός πως επί 8 χρόνια παλεύαμε ανάμεσα σε χιλιάδες συνδημότες μας που όχι μόνο δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στην πόλη αλλά στοχοποιούν συλλήβδην όσους προσπαθούν να σας κάνουν να σκεφτείτε με βάση την ΛΟΓΙΚΗ. 

Αυτά τα τέρατα θέλουν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και ανεμβολίαστα και είναι χρέος κάθε δημοκρατικής κυβέρνησης να τα "φυλακίσει" σε χώρους όπου δεν θα συγχρωτίζονται παρά μόνο με ομοίους τους. 

Γιατί είναι φανερό πλέον και στον πλέον ηλίθιο πως όλοι μαζί δεν μπορούμε να πάμε και εάν περιμένουμε να πείσουμε τους "ψεκασμένους" θα τελειώσουμε ως χώρα. 

Άλλωστε από το 1946 ποτέ οι υγιείς σκεπτόμενοι δεν είχαν ενδοιασμούς για το τι οφείλουν να πράξουν δεν θα το χάσουμε τώρα εν μέσω πανδημίας νιώθοντας οίκτο για αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα μας και που εξακολουθούν και το παίζουν δημοκράτες επειδή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και είναι ακόμα η αρχή την ΡΗΞΗ με όσους αταλάντευτα δεν μπορούν να συγχρωτιστούν με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που γέννησε η εμμονή μιας χώρας που ενώ ανήκε και ανήκει στον δυτικό κόσμο δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα στην βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Αυτής που ευθύνεται και για τον θανατηφόρο κινεζικό ιό γιατί οι κομμουνιστές δεν ενημέρωσαν σωστά και έγκαιρα τον δυτικό κόσμο θεωρώντας πως μπορούν να μας ξεγελάσουν και θέλοντας να αποφύγουν τις συνέπειες των ερευνών τους αλλά κυρίως της ανικανότητας τους να κάνουν κάτι σωστά. 

Κάποιοι θα πούνε εντάξει δεν μετράει καλά η alexa.com παρόλο που συνεργάζεται από το 2013 την Google άρα και τα google analytics που επικαλούνται με τις χιλιάδες επισκέψεις δευτερολέπτων! 

Η μέτρηση της alexa.com αφορά τις 3/7/2021 και ώρα 1:50 μμ και ποιο κάτω δεν έχει στην Ελλάδα για κανένα τοπικό ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: