ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εξελίξεις στην υπόθεση με την 19χρονη που κατήγγειλε ως βιαστή τον πατέρα της και μαστροπό της τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο - Το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Εξελίξεις στην υπόθεση με την 19χρονη που κατήγγειλε ως βιαστή τον πατέρα της και μαστροπό της τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο - Το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis


Ο εικονιζόμενος είναι ο Δημήτρης Μπουγιούκος ο καταγγελλόμενος από 19χρονη Ηλιουπολίτισσα αστυνομικός -μαστροπός. Έχει ήδη προφυλακιστεί μαζί με τον πατέρα της κοπέλας που κατήγγειλε πως ο παΤΕΡΑΣ της την βίαζε. 

Και οι δύο στο κράτος Δικαίου που ζούμε έχουν ήδη προφυλακιστεί μετά από τις καταγγελίες της 19χρονης και αναμένουν την δίκη τους. 

Στην κατοχή του συνηγόρου του φερόμενου ως μαστροπού αστυνομικού κ. Γκαβέλα έχουν περιέλθει βίντεο που ανατρέπουν τους ισχυρισμούς της 19χρονης όσον αφορά τον βίαιο εγκλεισμό της σε διαμέρισμα της πόλης μας όπου ο αστυνομικός σύμφωνα με τις καταγγελίες της την εξέδιδε έναντι αμοιβής. 

Και βέβαια τα 2 βίντεο του μαστροπού - αστυνομικού δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση αφού από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν υπηρεσίες του κράτους και συνέλεξαν στοιχεία για την δράση του κυκλώματος. 

Στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στις φυλακές τα μέλη του και θα επιφυλάξουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε όσους θεωρούν πως είναι σε θέση να ξεγελάσουν τις αρχές. 

Αυτά τα γράφουμε σήμερα 18/2/2022 μεταφέροντας όχι φυσικά τα όσα ισχυρίζεται ο προφυλακισμένος μπάτσος και ο συνήγορός του αλλά βασισμένοι και έχοντας ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη σε υπηρεσίες που δρουν εκτός ΕΛ.ΑΣ  και κλήθηκαν αργά είναι η αλήθεια να συνδράμουν ενώ έρευνά τους για μαστροπούς και τοκογλύφους της πόλης μας εκκρεμεί και έχει χαθεί σε ανακριτικά γραφεία χωρίς έως και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχει αποδοθεί καμία κατηγορία ενώ οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ αμφισβητούν και το ακουστικό υλικό ως δήθεν προϊόν μοντάζ!

Με αυτή την ΕΛ.ΑΣ και με Δικαιοσύνη που όπως ήθελε και ο κος Κύρτσος έχει αφεθεί στην ΑΣΥΔΟΣΙΑ της με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ προφανέστατα και δουλειά δεν γίνεται,. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ στηρίζουμε και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ μόνο όσους με οπτικοακουστικό υλικό μας αποδεικνύουν κάτι και στεκόμαστε διαχρονικά μακριά από τον κάθε λογής Κύρτσο που θεωρεί πως πρέπει να αφεθεί ο οιοσδήποτε ασύδοτος επειδή έχει θέση Εισαγγελέα ή ακόμα και Προέδρου σε ανώτατο δικαστήριο. 

Και βέβαια χαλαρή Δικαιοσύνη προς όλους θέλουν βουλευτές όπως ο κος Κύρτσος , βλέποντας πρόβλημα με τα ΜΜΕ της χώρας μας που και αυτός υπηρέτησε σε εποχές βέβαια που δεν επινοούσαν σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας συνεργαζόμενοι με επίορκους δικαστικούς και ξένες πρεσβείες. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει ας μην ανησυχεί κανείς που ονειρεύεται τροχήλατες βαλίτσες , πως οι δικές τους γιατί τον άλλον ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πως δεν υπήρχαν θα βγουν με ήχο και εικόνα. 

Γιατί το να παραποιείς έγγραφα του FBI για να τα παρουσιάζεις ως ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ μάλλον ανόητος είσαι ή σε παγίδευαν όσοι τώρα θα σε αφήσουν να καταλήξεις φυλακή! 

Οι δημοσιογράφοι που κατηγορούνται εάν έχουν όντως άδειους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ας ψάξουν γύρω τους ποιοι τους παγίδευαν για να δημοσιοποιήσουν fake news από μια χώρα που προφανέστατα και έχει ΙΣΧΥΡΗ φωνή και ουδέποτε είπε πως στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ Novartis υπήρξε εμπλοκή πολιτικών προσώπων. 

Η χώρα άλλαξε ηγεσία από τον Τραμπ πήγε στον Μπάϊντεν αλλά παραμένει εκεί μοναδική ΕΛΠΙΔΑ φωτός σε έναν κόσμο βυθισμένο στο σκοτάδι. 

Αντί λοιπόν να παραδεχθούν πως "παγιδεύτηκαν" από τους συντρόφους τους ας βγουν να παραδεχθούν πως δημοσίευσαν αστειότητες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: