ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

  • Κρύβουν την πινακίδα σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο από το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ( δεν θα τους στεναχωρήσουμε σήμερα) φοβούμενοι τον παράλογο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα του Ευάγγελου Βενιζέλου και φοβούμενοι μήπως πέσουν σε κακή έδρα σε δικαστήριο που θα τους "έσερνε" ο "αμελής" και τον πληρώσουν και από πάνω!
  • Αυτά δεν μας αρέσουν με έναν νόμο που έχει καταργηθεί στην πράξη από πολλά ΜΜΕ και που πολλοί πλέον Έλληνες δικαστές έχουν αθωώσει ΜΜΕ που έχουν αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα ατόμων που για οιοδήποτε τρόπο ακόμα και εάν δεν πληρώνονται απευθείας από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είναι προνομιακοί προμηθευτές του. Θα ανεβάσουμε και κάποιες τέτοιες αποφάσεις για να μην έχουν ΚΑΜΙΑ ψευδαίσθηση πως εμείς ως ιστολόγιο με διεύθυνση που λήγει σε com θα σεβόμασταν τον ΑΛΗΤΗ που πήγε να τιμήσει την κοπεί πίτας της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας αγνοώντας προφανώς πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ είναι. Για τις πινακίδες του ΚΟΚ που κάποιοι συστηματικά βανδαλίζουν θα επιληφθούν κάποια στιγμή οι εθελοντές από ό,τι είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι κάποια


    ιδιωτική εταιρία γιατί προφανέστατα στους χορηγούς της διοίκησης υπάρχουν διαφημιστές , κρεοπώλες , λαϊκατζήδες αλλά όχι εταιρίες καθαριότητας! Δεν βαριέσαι θα θιχτούν πάλι όσοι θεωρούν πως πείθουν πως ασχολούνται με τα κοινά για το "καλό" της πόλης το οποίο το οριοθετούν στην διατήρηση Σοβιετιών τις οποίες αυτή την περίοδο τις διαλύει ο Ουκρανικός Εθνικισμός στην πράξη. Ο ρωσικός κρατικός στρατός ως μη επαγγελματικός θα ηττηθεί από ομάδες που σε πείσμα όσων σκούζουν στο Open είναι και Εθνικιστές και πλέον αμείβονται από όσους έχουν ως αποστολή τους να διαφυλάξουν την παγκόσμια Ειρήνη. Οι Εθνικιστές δεν έχουν αυταπάτες και γνωρίζουν πως ίσως την επόμενη μέρα αυτοί που τώρα τους χρησιμοποιούν τους χαρακτηρίσουν ως πηγή του "κακού" ενός πολέμου που φυσικά δεν θα τελειώσει όποτε θέλουν αυτοί που εισέβαλλαν. Τα διαγγέλματα του κομμουνιστή και πρώην πράκτορα της KGB Πούτιν που στοχοποιούν την ιδεολογία του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ είναι ομολογία ήττας ενός κόκκινου δικτάτορα που θεωρεί πως τα ΕΘΝΗ δεν έχουν το δικαίωμα της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ και δεν αντιλαμβάνεται πως οι Ουκρανοί Εθνικιστές δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ κοινό με τους Ρώσους. Οι γραφικές φιγούρες των Ρώσων Εθνικιστών που είναι στο πλευρό του Πούτιν μας θυμίζουν τους τζάμπα μπατριώτες τύπου Πάνου Καμμένου και Κασιδιάρη αφού τον πραγματικό τους Εθνικιστή τον έχουν οι Ρώσοι στις φυλακές και αναφερόμαστε βεβαίως στον συναγωνιστή Αλεξέι Ναβάλνι αφού ως λαός έχουν επιλέξει να τους κυβερνάει ένας ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. 

  • Ο δήμος Ηλιούπολης και το δημοτικό μας συμβούλιο δεν φωταγώγησαν το δημαρχείο της πόλης μας στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας γιατί προφανέστατα και από κατσαπλιάδες δεν περιμέναμε καμία ευαισθησία υπέρ των θυμάτων που δημιουργούν οι "αδελφοί και Ορθόδοξοι" Ρώσοι που επέλεξαν έναν δικτάτορα για πρόεδρο και που στην αντιπολίτευση έχουν τους κατσαπλιάδες που ονειρεύονται την αναβίωση της ΕΣΣΔ. Στη Ρωσία διώκεται η ΕΛΕΥΘΕΡΗ έκφραση και η ιδεολογία του Εθνικισμού και επιβιώνουν ως φερέφωνα του Πούτιν οι εκεί Κασιδιάρηδες! Τραγωδία για τον κόσμο και αυτός ο πόλεμος , ευκαιρία για τον ουκρανικό λαό να αποδείξει για ακόμα μια φορά την αγάπη του για την πατρίδα και "ξεγύμνωμα" των εδώ ψευτοεθνικιστών που για ακόμη μια φορά είναι στην ίδια πλευρά της Ιστορίας με τους κομμουνιστές συνοδοιπόρους τους πολεμώντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων! Θα ηττηθούν σε έναν άνισο αγώνα αφού το ΨΕΜΑ τους και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους ήδη βουλιάζει παρόλο που βρήκαν και τηλεοπτικό κανάλι για να αναπαράγει τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ τους. Και βέβαια η ΕΣΗΕΑ για ακόμη μια φορά απέδειξε πως καλύτερα να μην είσαι μέλος της αφού ακόμα και τώρα δεν επιβάλλει καμία κύρωση σε όσους δεν ξεχωρίζουν ακόμα και σε πόλεμο το ΘΥΜΑ από τον ΘΥΤΗ. Αυτή η ΕΣΗΕΑ είναι ένα συνδικαλιστικό όργανο Σοβιετίας και όχι φυσικά δυτικού κράτους . 

  • Δεν θα παραδοθεί τμήμα του ουκρανικού λαού που είναι οπλισμένο ακόμα και εάν ο πρόεδρος τους έρθει σε συμφωνία με τη Ρωσία . Ας το αντιληφθούν όλες και όλοι πως η Ουκρανία δεν θα ξαναγυρίσει ΠΙΣΩ. Ας το αντιληφθούν και οι αρκετοί ρωσόφιλοι του Ουκρανικού στρατού που παρέδωσαν όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό της Δύσης στον Ρώσο εισβολέα πως έτσι ή αλλιώς θα τιμωρηθούν ακόμα και εάν επικρατήσουν οι Ρώσοι. Τέτοιους ξεφτιλισμένους καραβανάδες έχει πολλούς και ο Ελληνικός Στρατός και βγήκαν μάλιστα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προπαγανδίσουν για τη Ρωσία! Ήδη δύο από αυτούς θα περάσουν από ΕΔΕ μετά από καταγγελίες συναδέλφων τους ενώ σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ προφανέστατα και δεν θα ξανασυμμετάσχουν δεν είναι δυνατόν να έχει το ΝΑΤΟ σαμποτέρ που πληρώνει αδρά σε κάθε αποστολή που συμμετέχουν. Και δεν μιλάμε για στρατιωτικές αποστολές αλλά κυρίως για εκπαίδευση γιατί ο ελληνικός στρατός ίσως είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει μετά τον πόλεμο για την διατήρηση της Ανεξαρτησίας της Νότιας Κορέας σε πόλεμο μακριά από την πατρίδα μας. Και για να μην αρχίσουν οι κομμουνιστές την κλάψα θα πάνε όσοι θέλουν και πληρώνονται για αυτό όχι όσοι πήγαν και υπηρέτησαν εθελοντικά την θητεία τους. Άλλωστε οι τελευταίοι απλώς έμαθαν τα βασικά δεν θα μας σώσουν σε κάποιον πόλεμο και για τον λόγο αυτό φωνάζουμε χρόνια τώρα για πλήρη επαγγελματοποίηση του στρατού όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία που είναι άλλωστε και οι πιο ισχυροί στρατοί στον κόσμο. Όποιος επαφίεται στον "πατριωτισμό" συνήθως την πατάει όπως οι Ουκρανοί που είναι φανερό πως περισσότερους Ρώσους έχουν σκοτώσει οι επαγγελματικές τους ομάδες ακόμα και οι απλοί πολίτες παρά όσοι με το "ζόρι" πήγαν για να βγάλουν απλώς την θητεία τους.

  • Έως την Παρασκευή φτάνουν "εθελοντές" από την Μεγάλη Βρετανία και φυσικά εκεί θα φανεί το αξιόμαχο του ρωσικού στρατού που έστειλε ανεκπαίδευτα παιδάκια να καταλάβουν μια χώρα με ισχυρό εθνικιστικό κίνημα και πολίτες που είναι ΟΥΚΡΑΝΟΙ και όχι Ρώσοι όπως θέλει να μας τους παρουσιάσει ο δικτάτορας Πούτιν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: