ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο πλευρό του δικτάτορα Πούτιν ο "Ερμής" Δημήτρης Μωραίτης !

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Στο πλευρό του δικτάτορα Πούτιν ο "Ερμής" Δημήτρης Μωραίτης !


Με λογαριασμό στο facebook στο γυναικείο όνομα Κυριακή Παρασκευά και δηλωμένο αριθμό στην Αμερικανική εταιρία FACEBOOK κινητό μέσω του οποίου παραγγέλλεις τα "πονήματά του" ο συγγραφέας και κατά δήλωσή του δικηγόρος ( ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ) και κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Μωραίτης βγήκε από την Ελλάδα που βρίσκεται,  να μας υπερασπίσει την ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ και να μας καταδείξει το ΚΑΚΟ κατά αυτόν αγγλοσαξονικό μπλοκ! 

Άτομα σαν τον κ. Μωραίτη στην Ρωσία του Πούτιν λόγω της ιδιαιτερότητας του,  που είναι γνωστό δεν θα τολμούσαν να αναρτούν ασυναρτησίες,  αλλά εδώ στην ελεύθερη ΔΥΣΗ ο κάθε ΦΑΣΙΣΤΑΣ ακόμα  και "Ερμής" , έχει δικαίωμα και ορθώς για εμάς  να "διαφημίζει" ό,τι έχει. 

Και αυτός έχει τον ΦΑΣΙΣΜΟ του και δύο ΠΟΥΤΙΝΟΣΚΥΛΑ να ποστάρουν τις ασυναρτησίες του! 

Καμία απήχηση δεν έχει (αυτός δεν είναι βλέπετε Βελόπουλος ή Κασιδιάρης)  ,αλλά μην θεωρεί πως μας κοροϊδεύει κιόλας  ή τον φοβόμαστε γιατί για ακόμα μια φορά τον ενοχλεί ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης ,αφού προφανέστατα και νομικά δεν έβγαλε άκρη μαζί του,  επανήλθε μέσω του λογαριασμού της πουτ@ν@ς και με συμπαραστάτη τον γνωστό και μη εξαιρετέο κ. Κώστα Δήμου  "δριμύτερος" να μας διδάξει τον ΦΑΣΙΣΜΟ . 


Έτσι και αφού η ΑΔΕΛΦΗ θεωρεί πως επειδή βάφει νύχι μας έκανε και ρόμπα μπήκαμε στον κόπο.


Έτσι και αλλιώς με μια απλή αναζήτηση στο Google με το ονοματεπώνυμο του και με το gay δίπλα τον βρίσκεις ακόμα και εάν μένεις στο πιο μακρινό μέρος του πλανήτη ή στις Σκανδιναβικές χώρες που ισχυρίζονταν η "ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ" ( λέγε με Δημητρούλα Μωραίτη)  πως τάχα είχε και δικές του επιχειρήσεις. Λες και είναι δύσκολο για οιοδήποτε να διαπιστώσει το ΨΕΜΑ του,  εκτός και έχει στο όνομα κάποιου φίλου του που ντρέπεται να μας τον αποκαλύψει.  Στο δικό του πάντως ΟΥΔΕΜΙΑ επιχείρηση έχει σε κανένα Σκανδιναβικό κράτος αλλά και γενικότερα σε κανένα δυτικό!  Μάλλον θα θεωρεί τα δωμάτια των ξενοδοχείων που τον φιλοξενούν για μερικές ώρες  ως δικές του επιχειρήσεις,  δεν εξηγείται αλλιώς. 

Δεν θα ασχολούμασταν με "πτώματα" έως ότου γίνουν ,  αλλά ένας φίλος μας το έστειλε , και φυσικά δεν είχαμε κανένα λόγο να μην σχολιάσουμε τις ασυναρτησίες ατόμων που θεωρούν τον πράκτορα της KGB και ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ της Ρωσίας Βλαδίμηρο Πούτιν ως ηγέτη! 

Και βέβαια και άλλοι φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος έχουν τέτοιες φαντασίες αλλά εδώ μιλάμε για το ιστολόγιο του "μελλοντικού" δημάρχου της πόλης, του ατόμου που σας πούλαγε "πατριωτισμό" την ώρα που κρύβονταν πίσω από τα διαδικτυακά  φουστάνια της Κούλας ή από βρωμερά ράσα που ΣΙΓΗΣΑΝ για τα εγκλήματα της Ορθόδοξης Ρωσίας,  στα κηρύγματά τους. 

Με αυτά που βάζουν στο στόμα τους λογικό μας ακούγεται που έπαθαν ΑΦΩΝΙΑ! 

Τι να πουν ; Και ποιος ακούει "τράγους" που πιστεύουν σε οράματα , φαντασίες και θεωρίες συνωμοσίας , για ένα "ξανθό γένος" που θα μας παραδώσει την Πόλη! Άθλιοι παπατζήδες , παντελώς ανήθικοι που θεωρούν το ποίμνιο τους πρόβατα επί σφαγή όπως φάνηκε και στην πανδημία,  και ενώ δεν τηρούν κανέναν κανόνα της Εκκλησίας έχουν την απαίτηση του σεβασμού από μια κοινωνία που γνωρίζει καλά , τις "Σπυριδούλες" της πόλης μας. 

Εντάξει δεν είναι οι μόνοι που πιστεύουν αυτά,  άλλωστε εμείς σας τα είχαμε γράψει πως πρόκειται για μπατριτώτες της κακιάς ώρας,  κραγμένες αδελφές , και άτομα χωρίς καμία ΗΘΙΚΗ υπόσταση που την ώρα που ο ουκρανικός λαός δοκιμάζεται .βγήκαν με βαμμένο νύχι να μας πουν πως το αγγλοσαξωνικό μπλοκ καταρρέει . 

Εδώ δεν σεβάστηκαν τους  γονείς που τους γέννησαν,  θα σεβαστούν έναν λαό που δοκιμάζεται , εσάς ή εμάς; 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ" ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ 



ΥΓ: Το κείμενο ανέβηκε από ip που ανήκει σε σπίτι της οικογένειας  Μωραίτη στην Ηλιούπολη , μην μας πρήξει πάλι πως τον "στοχοποιούμε" ,τον αδικούμε ή πως ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: