ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η τεράστια επιτυχία της διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη και το αποτέλεσμα των πινακίδων που τοποθέτησε για να ευνοήσει συγκεκριμένες επιχειρήσεις

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Η τεράστια επιτυχία της διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη και το αποτέλεσμα των πινακίδων που τοποθέτησε για να ευνοήσει συγκεκριμένες επιχειρήσεις

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη έτσι για να καταδείξει το αποτέλεσμα των πινακίδων ( που τοποθετήθηκαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η νομιμότητά τους θα κριθεί στα δικαστήρια) από την λεωφόρο Αρχιμήδους 66 έξω από super market που η διοίκηση επέλεξε πως δεν πρέπει να κάνει τροφοδοσία όλο το 24ωρο όπως κάνουν όλες οι άλλες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ της πόλης πλην των 7 που για λόγους που μένει να εξηγήσει "καταδίκασε". 

Και βέβαια τις επιχειρήσεις αυτές καταδίκασαν και όσες δημοτικές παρατάξεις συμφωνούν με τον παραλογισμό να δημιουργείται ΑΘΕΜΙΤΟΣ ανταγωνισμός επειδή το αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο εξυπηρετώντας δήθεν τα δικά σας συμφέροντα! 

Εμάς δεν μας πείθουν συγκεκριμένες επιχειρήσεις έκαναν και σήμερα φορτοεκφορτώσεις απέναντι ακριβώς από τις επιχειρήσεις στις οποίες απαγορεύτηκε και βέβαια η δημοτική αστυνομία όπως βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία και θα ακολουθήσουν πολλές κανέναν ενδιαφέρον δεν έδειξε για τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα , ούτε βέβαια είδαμε και θα δούμε και στο μέλλον κλήσεις στα καθημερινά παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην κεντρική πλατεία της πόλης σε συγκεκριμένο σημείο ανάμεσα στο super market AB της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως και γνωστής καφετέριας. 

Πιο κεντρικά δεν γίνεται και φυσικά όσοι έχουν αυτοκίνητο και κυκλοφορούν στην πόλη μας γνωρίζουν πως οι κλήσεις που γράφονται είναι ελάχιστες και συγκεκριμένες είναι και οι επιχειρήσεις που καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους πληρώντας ευτελή τίμημα που έχει ορίσει η διοίκηση και δεν εισπράττει αυτή την περίοδο λόγο πανδημίας. 

Για τα προηγούμενα 9 χρόνια ας απαντήσουν τι εισέπραξαν από καταλήψεις δημοσίων χώρων και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ εισέπραξαν γιατί το να στέλνεις ένα χαρτί δεν λέει κάτι ιδίως όταν σε πλειάδα περιπτώσεων ζητάς και εισπράττεις ενοίκιο από χώρο που δεν σου ανήκει. 

Με ποια λογική π.χ αθλητικά σωματεία πληρώνουν στο δήμο για χώρους που ανήκουν στην ΕΤΑΔ και που πάνε αυτά τα χρήματα που δίνουν όταν ο ΠΑΟΔΗΛ κάθε τρεις και λίγο αναπροσαρμόζει τους προϋπολογισμούς τους , προχωράει σε απευθείας αναθέσεις για να καλλωπίσει αθλητικούς χώρους και στην ουσία εάν ο διάβολος σπάσει το ποδάρι του και ο "Ήλιος" ανέβει στην Β΄Εθνική κάτι που επιθυμούν διακαώς οι οπαδοί του δεν θα έχει καν γήπεδο να παίξει!  

Η παράταξη "Η πόλη που θέλω" έχει αναδείξει το τελευταίο θέμα με δελτίο τύπου που έχει εκδώσει αλλά η διοίκηση ασχολείται με τα grafiti κάποια από τα οποία βρίζουν τους τσέους! 

Φανταζόμαστε τους τοπικούς και όχι όσους ακόμα κάνουν την δουλειά τους και που η παρουσία τους στην πόλη μας κρίνεται απαραίτητη αφού όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν θα πέσουν πάνω σε συναδέλφους τους "αμελείς" που μάταια προσπαθούν πως θα μας φιμώσουν. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν περιμένουμε από καμία παράταξη να μας λύσει απορίες εμείς εσάς ενημερώνουμε και ούτε βέβαια θα περιμένουμε να στείλουν οι "φιλάνθρωποι" τις χορηγίες τους εν όψει Πάσχα αλλά θα παίξουμε όπως οφείλουμε να κάνουμε άλλωστε την επιλεκτική προμήθεια από τοπικές επιχειρήσεις που ακόμα και από τις ΗΠΑ να εισάγαγέ  τα εν λόγω προϊόντα θα μας έρχονταν φθηνότερα! 

ΥΓ: Μην μας στέλνετε φωτογραφίες χωρίς πρόσωπα γιατί κάποιοι σας είπαν πως είναι παράνομο λόγω προσωπικών δεδομένων . Μπορείτε να φωτογραφίζετε τον οιοδήποτε σε ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο και φυσικά όσοι πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο ΔΕΝ υπάρχει κανένα απολύτως κόλλημα στο να αναρτηθούν στο διαδίκτυο. Βλέπετε προσαγωγές με καθαρά τα πρόσωπα αστυνομικών π/χ της ΟΠΚΕ που αποτελεί υπόδειγμα υπηρεσίας και με μωσαϊκό τον φερόμενο ως δράστη. Δεν υπάρχει νομοθεσία που να καλύπτει κάποιον σε ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο αλλά ούτε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ εάν το υλικό σας αποτελεί αποδεικτικό ακόμα και πλημμελήματος. Μην ακούτε διάφορους δικηγόρους ακούστε γνωστούς ποινικολόγους που βγαίνουν στα μεγάλα ΜΜΕ , άλλωστε σαχλαμάρες από ανθρώπους που κατά λάθος πήραν το πτυχίο της Νομικής ακούσαμε και την περίοδο της πανδημίας με τις παράνομες τάχα αποφάσεις της κυβέρνησης. Απατεώνες είναι με κύριο στόχο τους να σας αποσπάσουν χρηματικό όφελος για τους ίδιους δεν είναι "κανιβαλισμός" το να παρουσιάζεις την ΑΛΗΘΕΙΑ με το πρόσωπό της και μόνο οι ποινικοί έχουν τέτοιες "ευαισθησίες" δεν νοείται ουδείς άλλος να θεωρεί λογικό πως μπορεί να κατεβάζει τα παντελόνια του σε μια παιδική χαρά της πόλης μας και να βγαίνει μετά ο δικηγόρος του να μας λέει για προσωπικά δεδομένα. Όπως πάλι δεν είναι λογικό νομικός που εκπροσωπεί καταγγέλλουσα που έχει προφυλακίσει ήδη δύο άτομα και μάλιστα το ένα συγγενικό της να ευελπιστεί πως η καταγγέλλουσα θα παραμείνει "προστατευμένη" σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ δίκη που θα διεξαχθεί αύριο. Με την λογική αυτή φτάσαμε στο φιάσκο της Novartis όταν παντελώς αναξιόπιστοι μάρτυρες κρίθηκαν προστατευμένοι από επίορκους δικαστικούς για τους οποίους ας μην έχει ουδείς αμφιβολία πως θα τιμωρηθούν! Σε κάθε περίπτωση και αυστηρότεροι να ήταν οι νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα υπάρχουν ΜΜΕ με αναφορά σε άλλο κράτος και μέχρι οι "σπουδαίοι" νομικοί να φτάσουν να συσχετίσουν με πρόσωπα ελληνικής υπηκοότητας μάλλον θα έχουν περάσει πολλά χρόνια με τους ίδιους να έχουν αποβιώσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: