ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....


  • Η δημοτική αστυνομία όπως και άλλες δομές του δήμου μας Σαββατοκύριακο δεν  εργάζονται και έτσι οι σημερινές φωτογραφίες απεικονίζουν την κατάσταση όταν αυτές δεν λειτουργούν. Γιατί δεν δουλεύουν το γνωρίζουμε όλες και όλοι μας ο κρατικός μηχανισμός το Σαββατοκύριακο και εκεί που λειτουργεί είναι σε χαλαρούς ρυθμούς και θεωρείται λογικό με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο σημείο να παρασύρουν και τον ιδιωτικό τομέα. Π.χ ακόμα και στα πρώην ανατολικά κράτη τα supermarkets είναι ανοιχτά την Κυριακή εδώ παραμένουν κλειστά. 

  • Να δούμε όλους τους υποστηρικτές της Ελληνικής αλυσίδας supermaket Σκλαβενίτης πως θα αντιδράσουν όταν σύντομα περάσει σε αμερικανικά χέρια. 

  • Η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης θα περιορίσει και δεν θα λύσει το κυκλοφοριακό της πόλης μας που θα λυθεί μόνο όταν περάσει περιφερειακός δρόμος μέσα από τον Υμηττό. Όσο δεν γίνεται αυτό η εικόνα δεν θα αλλάξει ακόμα και εάν κυκλοφορούσαμε όλες και όλοι με ποδήλατα. Και αυτά χώρο πιάνουν και χρειάζονται περισσότερα να κινούνται στους δρόμους για να μεταφέρουν ένα άτομο κάθε φορά. Δεν έχουμε καλά ΜΜΜ και δεν φτάνουμε γρήγορα στο Μετρό με τα λεωφορεία του δήμου επομένως όλες και όλοι που έχουν αμάξι το "καβαλάνε" και κάνουν ακόμα και ένα τέταρτο για να πάνε από την Αγία Μαρίνα στο Μετρό! 


  • Δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο οδοφωτισμός όλης της Ηλιούπολης έως το τέλος του 2023 ο διαγωνισμός δεν έχει καν προκηρυχθεί, χρειάζεται τουλάχιστον έξι μήνες για να ολοκληρωθεί η απευθείας ανάθεση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ( κακώς για εμάς αφού ΟΛΟΙ οι διαγωνισμοί του Δημοσίου είναι διάτρητοι και προβληματικοί) επομένως στην καλύτερη περίπτωση led το 2023 ίσως δουν μόνο κάποια κεντρικά σημεία της πόλης. Με δεδομένη την στάση της αντιπολίτευσης και την ΑΔΡΑΝΕΙΑ της διοίκησης μάλλον έως το 2023 τα led δεν θα φωτίσουν τους τόνους σκουπιδιών της πόλης μας , ούτε τις "φιλάνθρωπες" δράσεις συλλογικοτήτων του facebook και εθελοντών που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς αποτέλεσμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: