ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν γίναμε και πάλι σοφότεροι - Άλλωστε δεν δείχνει και ουδείς κανένα ενδιαφέρον

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν γίναμε και πάλι σοφότεροι - Άλλωστε δεν δείχνει και ουδείς κανένα ενδιαφέρον

 

Θα φτιάξουμε ειδικό σχολείο στην Ηλιούπολη με χρήματα της Περιφέρειας μάθαμε , αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν η Περιφέρεια Αττικής είναι διατεθειμένη να δώσει τα λεφτά για να γίνει εδώ το ειδικό σχολείο! 

Ακούσαμε πως η αλληλεγγύη στην πόλη μας, οι δομές της ,  και η κοινωνική πολιτική που ακολουθούμε χρειάζονται  και άλλα χρήματα από το κράτος. Έγινε ένας "απολογισμός" από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πούλο ,  για τα πεπραγμένα και όλες και όλοι αποζητούν "λεφτόδενδρα" και ένα κράτος που να τους τα παρέχει περισσότερα χρήματα για να τα ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ. 

Μάθαμε ( όχι πως δεν το γνωρίζαμε δηλαδή) πως ο νόμος του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα αποτρέπει ή μάλλον ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στην διοίκηση να δίνει ονόματα των ωφελούμενων της κοινωνικής της πολιτικής επομένως ποσά δίδονται και ευελπιστείτε όσοι είσαστε ενάρετοι χριστιανοί πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" , εμείς όχι αφού έχουμε δει και παλιότερα έχουμε καταγράψει πάμπολες φορές πως λειτουργούν και πόση ΔΙΑΦΘΟΡΑ κρύβουν όλες οι δημόσιες δομές.  

Η διοίκηση χθες μας  διαφήμισε ως δράση της,  τα rapid τεστ του ΕΟΔΥ , τα εμβόλια που γίνονται στο ΚΥ Ηλιούπολης που ανήκει στο υπουργείο Υγείας,  ακόμα και την πρόχειρη τέντα που ήταν τελικά προσφορά ιδιώτη ή την πλήρωσαν; 

Εμείς είχαμε την αίσθηση πως ήταν προσφορά ιδιώτη βασικά δεν μας αφορά καν εάν την πλήρωσαν από τον δήμο αλλά η χθεσινή τοποθέτηση του Αντιδημάρχου μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ενώ κατά την κομμουνιστική λογική τους έπρεπε να την βάλει το κράτος - "πατερούλης" την έβαλαν τελικά αυτοί! Ιδιώτης δεν παρουσιάζεται να βγάλει selfi να πάρει την δόξα επομένως όλα καλά. 

Ειπώθηκαν πολλά χθες στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο από "διαστροφή" παρακολουθήσαμε και όχι από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αφού ΣΙΓΟΥΡΑ είδηση δεν περιμένομε να βγάλουμε από εκεί. 

Είδηση όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς τουλάχιστον το λειτούργημά μας που να καταδεικνύει σε όσους και όσες θέλουν να καταλάβουν την χρησιμότητα του δημοτικού συμβουλίου και όχι να κάνουμε απλή αναπαραγωγή μιας αυταπάτης. 

Άλλα τοπικά ΜΜΕ είδαν π.χ πως θα κατεβούμε όλες και όλοι στους δρόμους εάν η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης που δεν θα γίνει με λεφτά του δήμου μας δεν γίνει όπως "βολεύει" τα κακώς νοούμενα συμφέροντα ενός δήμου εις βάρος του ίδιου του κράτους. 

Γιατί το πρόβλημα της Κατεχάκη το δημιούργησαν ΟΣΟΙ σήμερα πανηγυρίζουν πως δεν πέρασε πάνω από την πόλη μας αλλά την διχοτόμησε για να έχουν και αυτοί "πολιτικό" λόγο να χτίσουν κάποιοι πολιτικές καριέρες και να ζημιωθούμε όλες και όλοι μας. 

Αφού η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης δεν θα λύσει παρά για μερικά χρόνια το κυκλοφοριακό και όσα ψέματα και εάν σας πουν και με ΔΙΟΔΙΑ θα είναι γιατί λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν και φορτηγά δεν θα περνάνε από αυτή αφού ούτε καν θα τα χωράει στο ύψος σε κάποια σημεία της. 

Και θα ξεκινήσει παράλληλα με την Επένδυση στο Ελληνικό και θα τελειώσει αρκετά μετά από όταν θα έχει ολοκληρωθεί το καζίνο που έως τα τέλη του 2023 θα είναι σε πλήρη λειτουργία. 

Περιμένουμε να ανέβει και το βίντεο,  για να μην λένε κάποιοι πως είμαστε Γκαίμπελς του διαδικτύου και πως παραφράζουμε τις "εξυπνάδες" που δεν κατανοούμε εμείς οι "κακοπροαίρεται"

Χθες "έλυσαν" και το θέμα με τον όρο ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ, εμείς ειλικρινά στην τόσο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους  προτιμούμε τον όρο του κ. Σόφη ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΟΚΤΟΝΙΑ, (αδόκιμος αλλά ψάξτε τον)  και θα διαβάσουμε και το βιβλίο που διαβάζει και αυτός αυτήν την περίοδο.

Ο καπιταλισμός άλλωστε σκοτώνει πρωτίστως τα όνειρα κάθε οπαδού του κρατισμού και αφήνει σε εμάς την "ψευδαίσθηση" πως κάποτε και σε αυτή την χώρα θα εφαρμοστεί χωρίς κρατικό παρεμβατισμό που τον ακυρώνει. 

Έως τότε θα έχουμε μιζέρια, γκρίνια και διοικήσεις που ακόμα και εάν είχαν αγαθές προθέσεις δεν θα μπορούσαν να νικήσουν το "ΤΕΡΑΣ". 

Οι επόμενες εκλογές θα είναι χωρίς απλή αναλογική με άλλο εκλογικό σύστημα και δεν ξέρουμε πόσο εφικτό θα είναι για τον κ. Σόφη το 3% για να υπάρχει και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Για εμάς η παρουσία του ανεξάρτητα που ΠΟΤΕ του δεν θα μας διάβαζε είναι ωφέλιμη και χαιρόμαστε ειλικρινά που εξακολουθεί και παλεύει για ιδέες σε μια κοινωνία που όπως και να το πούμε το χρήμα κινεί τα πάντα. 

Βέβαια εάν επικρατούσαν οι αντικαπιταλιστικές του ιδέες το θέμα για εμάς ήταν και παραμένει πως σύμφωνα με την δική μας ΑΠΟΨΗ πως η εικόνα θα ήταν χειρότερη , η φτωχοποίηση πλήρης και φυσικά δεν θα είχαμε την πολυτέλεια να μιλάμε για σήραγγες και άλλα μεγάλα έργα αφού δεν θεωρούμε πως θα υπήρχαν και πολλά αυτοκίνητα να κινούνται στους άδειους δρόμους.

Γιατί φυσικά και ο καπιταλισμός δεν επικράτησε με την ΒΙΑ αλλά επειδή αποδείχθηκε καλύτερος από τις άλλα πολιτικά συστήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: