ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η μάχη Κούγια-Δούκα έληξε με νικητή και τον ηττημένο στο καναβάτσο!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Η μάχη Κούγια-Δούκα έληξε με νικητή και τον ηττημένο στο καναβάτσο!


Στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρη Δούκα έλαχε ο κλήρος να συγκρουστεί δημόσια με τον Αλέξη Κούγια. Η εξέλιξη της σύγκρουσης ανέδειξε ξεκάθαρο νικητή χθες βράδυ. Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά:
Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έγραψε ένα σκληρό άρθρο στο in.gr (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ) με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, μιλώντας για την επιχειρηματική πορεία του Ιβάν Σαββίδη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας τσίμπησε και καταφέρθηκε εναντίον του κ. Κούγια:


Όπως βλέπετε ο κ. Δούκας τσίμπησε και έπεσε στην παγίδα, εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς που και ένας πρωτοετής φοιτητής νομικής μπορεί να διαβεβαιώσει ότι μπορούν να στηρίξουν μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντία.


Άλλο που δεν ήθελε ο Κούγιας, κατέθεσε μηνύσεις και αγωγές ζητώντας ιλιγγιώδη ποσά ως αποζημιώσεις όπως είχε δικαίωμα, ενώ έστειλε και εξώδικο. Και φυσικά ο κ. Δούκας θορυβήθηκε.


Ο κ. Δούκας λοιπόν που μας είχε διαβεβαιώσει ότι αυτή ήταν η... τελευταία φορά που ασχολείται με τον κ. Κούγια, τσουπ, ξαναεμφανίστηκε χθες να κάνει αναφορά στον κ. Κούγια!



Τι έγινε κύριε Δούκα;


Προχθές είπατε ότι δεν θα ξανασχοληθείτε με τον κ. Κούγια και ότι θα τον σύρετε στα Δικαστήρια και σήμερα ανακαλείτε και απλά κάνετε αστειάκια με την ηλικία του κ. Κούγια για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις;

Χάσατε κ. Δούκα. Άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: