ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του


Ακόμη ένα θύμα δολοφονίας προστίθεται στον μακρύ κατάλογο γυναικών που έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια συντρόφων τους στη χώρα μας.Αυτή τη φορά μια γυναίκα ηλικίας 79 ετών στα Ιωάννινα δολοφονήθηκε άγρια από τον 69χρονο σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Κυριακής.

Το χρονικό

Χθες το βράδυ, μετά τις 21:00, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν το ασθενοφόρο έφτασε, η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μέσα στο διαμέρισμά της, στην περιοχή του Γηροκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ, που πρώτο είχε σπεύσει στο διαμέρισμα μετά από κλήση που δέχθηκε.

Η κινητοποίηση που ακολούθησε ήταν μεγάλη, καθώς στο διαμέρισμα όπου ζούσε η ηλικιωμένη, Αμερικανίδα υπήκοος, έσπευσαν δυνάμεις της Ασφάλειας και το Εγκληματολογικό, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα της ηλικιωμένης φέρει μώλωπες, χωρίς αρχικά να έχει αποσαφηνιστεί αν προκάλεσαν και τον θάνατο. Εν τω μεταξύ, ο 69χρονος που ζούσε μαζί της μιλούσε για αιφνίδιο θάνατο, με τον ίδιο να μην ομολογεί την πράξη του.

Από τα στοιχεία, ωστόσο, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται στα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Συνελήφθη ο 69χρονος


Οι Αρχές προχώρησαν αμέσως στη σύλληψη του 69χρονου δράστη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 69χρονος παραδέχτηκε πως έγινε ένας οικογενειακός καβγάς και ότι την ξυλοκόπησε χωρίς να έχει πρόθεση να τη σκοτώσει.

Στον εισαγγελέα ο 69χρονος δράστης

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η αιτία για την οποία ο 69χρονος προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σήμερα το πρωί επίσημα ανακοινώθηκε ότι εις βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:


«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20.2.2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: