ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προς θετική κατεύθυνση η ανάρτηση του συνδημότη και εντεταλμένου σύμβουλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Μπενά

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Προς θετική κατεύθυνση η ανάρτηση του συνδημότη και εντεταλμένου σύμβουλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Μπενά


Η υποκρισία ζει και βασιλεύει σε όλους όσους ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ μόνο όσες εισβολές ταιριάζουν με τον δικό τους φασισμό. 

Η Ουκρανία και τα σύνορά της έπρεπε να γίνουν σεβαστά από τους Ρώσους κατακτητές αφορμές για να μπαίνει κάποιος σε εδάφη όπου υπάρχει μειονότητα και να καταλαμβάνει όλο το κράτος έχουν τα μισά κράτη της Ευρώπης. 

Μπαίνουμε σε περίοδο παρατεταμένης αποσταθεροποίησης ,έτσι η ΦΩΝΗ μας πρέπει να είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ  και εναντίον σε οιοδήποτε αμφισβητεί έδαφος ξένης χώρας. 

Δεν είσαι Εθνικιστής όταν οδηγείς σε όλεθρο τον λαό σου, επειδή έχεις φαντασίες,  και φυσικά η Ρωσία θα πληρώσει βαρύ τίμημα για τα εγκλήματά της  όσα κράτη παρίες και εάν συνδράμουν την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητά της. 

Βάρβαροι υπάρχουν και αλλού θα πείτε και σωστά ,το θέμα είναι πως εμείς ως "μικροί" πρέπει να καταδικάζουμε τις εισβολές όλων των μεγάλων, ιδίως όταν δεν μας παρουσιάζουν απτές αποδείξεις πως οι μειονότητές τους  είναι υπό διωγμό ή εξολοθρεύονται. 

Εδώ (στην περίπτωση της Ουκρανίας) δεν είχαμε κάτι τέτοιο και θα αποδειχθεί μόλις τελειώσει αυτός ο πόλεμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: