ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως γίνεται η τροφοδοσία σε super Market της Αγίας Μαρίνας όταν η Δημοτική Αστυνομία '"ξεκουράζεται"

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως γίνεται η τροφοδοσία σε super Market της Αγίας Μαρίνας όταν η Δημοτική Αστυνομία '"ξεκουράζεται"

Φωτογραφία αρχείου 

 Έχουμε στην κατοχή μας βίντεο για τον τρόπο που γίνεται η τροφοδοσία σε super Market της Αγίας Μαρίνας την ώρα που η δημοτική αστυνομία έχοντας συμπληρώσει το "βαρύ" της ωράριο ξεκουράζεται! 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ : 

Ποια τα εμπόδια που ηθελημένα έβαλαν οι διοικούντες 

Ποιο το όφελος για την τοπική μας κοινωνία ; Αυτό το ξέρετε ήδη όσοι ζείτε σε αυτή την πόλη. 

Και φυσικά πολλά ερωτήματα στους υπευθύνους για την οικτρή εικόνα και τις συνθήκες φορτοεκφόρτωσης , και το οποίο προφανέστατα μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ. 

Βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης , και φυσικά για ακόμα μια φορά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ όχι αμάζευτα κλαδιά, ψιλοποσά με απευθείας αναθέσεις για συναυλίες "τιμής" για μεγάλους "μουσικοσυνθέτες",  αλλά μια πραγματικότητα για την οποία θα λογοδοτήσουν όσοι ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ τοποθετώντας πινακίδες του ΚΟΚ , με απόφαση δημοτικού συμβουλίου. 

Και το παρανόμησαν οφείλετε στο ΓΕΓΟΝΟΣ,  πως πρέπει να εξηγήσουν γιατί ΟΛΟΙ μπορούν να φορτοεκφορτώνουν  το 24ωρο και μόλις 7 επιχειρήσεις δεν μπορούν! 

Εμείς ξέρουμε γιατί δεν μπορούν οι συγκεκριμένοι , το θέμα είναι  επειδή εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον από την δική τους επιχειρηματική ζημιά,  να μας εξηγήσουν όσοι ψήφισαν μια τέτοια απόφαση το σκεπτικό τους. 

Ο κόσμος είναι "κακός" λέει πολλά και θα πει και περισσότερα , όσο προκαλείται από μια διοίκηση που είναι συνέχεια της προηγούμενης και που στηρίζεται σε "πήλινα πόδια" αδυνατώντας να πείσει τους πολλούς για τις "αγαθές" της προθέσεις. 

Άλλωστε και το 2019 ένα 16% πήρε η παράταξή του και οι υποψήφιοί της είναι ακόμα τυπωμένοι στα χαρτιά των ψηφοδελτίων της περιόδου , σε μια πόλη που όλες και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά

Ήδη να τους ενημερώσουμε πως κινήθηκαν νομικά δύο από τις 7 θιγόμενες επιχειρήσεις,  και όχι αόριστα όπως κάποιοι θα το  επιθυμούσαν κατά του δήμου Ηλιούπολης,  αλλά όσων ψήφισαν για όφελος που οι ίδιοι θα εξηγήσουν στους δικαστές , και που ευχόμαστε να επαρκεί για τα δικηγορικά έξοδα που ας το γνωρίζουν από τώρα δεν ΔΙΚΑΙΕΙΤΑΙ να καλύψει ο δήμος , γιατί δεν αφορά την άσκηση των καθηκόντων τους. 

Εκτός και μέσα στην άσκηση των καθηκόντων τους είναι να ευνοούν συγκεκριμένους επιχειρηματίες εις βάρος των υπολοίπων. 

Αυτά γίνονταν και στο παρελθόν.  και συνέβησαν η αλήθεια είναι πολλές φορές με πρώην δημάρχους που χρησιμοποίησαν ΧΡΗΜΑΤΑ του δήμου με την ΑΝΟΧΗ των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για υποθέσεις που προφανέστατα και δεν ενήργησαν υπέρ του δήμου. 

Και βέβαια χρησιμοποίησαν όχι τους νομικούς του δήμου Ηλιούπολης αλλά ιδιώτες αφού προφανέστατα και δεν θα εμπιστεύονταν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους σε όσους πάλευαν και παλεύουν 40 χρόνια τώρα εις βάρος ΟΛΩΝ μας και κυρίως της χώρας για την λεγόμενη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ . "Πέτυχαν" να εξασφαλίσουν περιουσία που θα πωληθεί για ένα κομμάτι ψωμί σε ιδιώτες ξένους. Συγχαρητήρια για την επιτυχία τους συνεχίστε να τους πληρώνετε για να χάσουν δεκάδες δικαστήρια γιατί τώρα πολιτική απόφαση ΥΠΕΡ δεν θα "κάτσει" γιατί το κράτος μας έχει αλλάξει επίπεδο και συμπεριφορά προς τους επενδυτές δεν τους κλέβει, δεν τους υποτιμά και κυρίως τους έχει ανάγκη. 

Ελπίζουμε πως έστω και μια δημοτική παράταξη θα αντιληφθεί πως οι εποχές άλλαξαν και θα πράξει τα δέοντα . Δεν έχουμε αμφιβολία πως θα το κάνει μία από τις 9 που έχουν δημοτικούς συμβούλους αφού άλλωστε για θέματα για τα οποία κατά την δική μας άποψη δεν ήταν τόσο σοβαρά κατέφυγε σε ενστάσεις βγαίνοντας από ένα "κοπάδι" που έχει οδηγήσει την πόλη μας σε ΒΟΥΡΚΟ

Οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι θα πρέπει να γνωρίζουν όπως και οι υπάλληλοι του δήμου πως δεν νομοθετούν, δεν έχουν παρά ΜΟΝΟ μία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τηρούν τους νόμους του κράτους. και να διαχειρίζονται με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. 

 Τα γνωρίζουν αυτά βέβαια πολύ καλά εδώ και χρόνια , αλλά επίσης γνωρίζουν πως από έναν εσμό δημάρχων που έφαγαν χρήματα μόνο ελάχιστοι πήγαν φυλακή όπως ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Παπαγεωργόπουλος  ο πρώην δημάρχου Καβάλας, ο πρώην δήμαρχος Ημαθίας για μικρή υπεξαίρεση από το δημοτικό ταμείο και ο οποίος τελιλά  έμεινε και φυλακή δύο χρόνια, ο δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης και πάρα πολλοί άλλοι.  Θα κάνουμε ειδικό αφιέρωμα σε αυτούς. Έχουν τιμωρηθεί επίσης με βαρύτατες ποινές για "πταίσματα" καμία 200 δημοτικοί σύμβουλοι ανά την Ελλάδα και κυρίως μετά το 2010 όποιος φτάνει σε ΕΔΩΛΙΟ τιμωρείται πάντα. 

Για όσους πάλι μας κατηγορούν πως στοχοποιούμε την τοπική αυτοδιοίκηση ας διαβάσουν τα δεκάδες ρεπορτάζ από μεγάλα ΜΜΕ  που στηρίζονται σε εκθέσεις Ανεξάρτητων Αρχών. Παραθέτουμε 1-2 παρακάτω και θα επανέλθουμε γιατί ακούσαμε πως ο δήμος μας θα έχει και Πολεοδομία φανταζόμαστε να μην ολοκληρωθεί και στελεχωθεί από την παρούσα διοίκηση και ας ελπίσουμε τελικά όλες οι ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ της χώρας να δοθούν σε ιδιώτες . Αρκετά φακελάκια έχουν πάρει, αρκετές αυθαιρεσίες ανέχθηκαν και ανέχονται για δεκαετίες δεν μπορεί το ΚΡΑΤΟΣ να κάνει αυτή την δουλειά έχει αποτύχει πλήρως. 

«Πρωταθλητές» στη διαφθορά οι ΟΤΑ - Τι προκύπτει από την έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

Εστίες διαφθοράς οι δήμοι

Και βέβαια εμείς δημοσιεύουμε όσα μπορούμε αφού δυστυχώς πρέπει να κλείσουν κάποιες επιχειρήσεις για να καταλάβει το "θύμα" επιχειρηματίας πως εμείς πρόβατα επί σφαγή δεν είμαστε και εάν δεν βγει με το πρόσωπό του να καταγγείλει θα συνεχίσει να τα σκάει για να κάνει την δουλειά του! 

Οι παλιές ένδοξες εποχές που οι τηλεφωνικές υποκλοπές και οι κρυφές κάμερες αναδείκνυαν τέτοιου είδους ΔΙΑΦΘΟΡΑ και αθώωναν εμάς τους δημοσιογράφους έστω και εάν ο καταγγέλλοντας τα έβρισκε ή μάλλον τα έπαιρνε και στρέφονταν στο δικαστήριο εναντίον μας έχει περάσει. 

Άλλωστε όσοι θεωρούν διαφθορά τα 1000 ή 1500 ευρώ προφανέστατα θα πρέπει να θεωρούν πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" και όσοι αφελείς πιστεύουν πως θα ασχοληθεί κάποιος με την τοπική αυτοδιοίκηση αφήνοντας μια δουλειά που το αποφέρει 5000 ευρώ το μήνα για πάρει 2000 ή 1200 μάλλον είναι παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ. 

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά προφανέστατα και εμείς δεν είμαστε από αυτούς που αναζητούμε "αγγέλους" σε καπιταλιστικές κοινωνίες. 

Το παλεύουμε πλέον,  με τα μέσα που έχουμε,  και ευχόμαστε ειλικρινά να κλείσουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θεωρούν ΛΟΓΙΚΟ να πληρώνουν σε κάθε είδους "νταβατζή" για να έχουν λέει το κεφάλι τους ήσυχο. 

Ποτέ δεν το είχαν αντίθετα μεγαλούργησαν όσοι κατήγγειλαν και γλίτωσαν μια για πάντα την πόλη από όσους δεν είχαν αντιληφθεί πως οι καιροί άλλαξαν. 

Ευτυχώς για εμάς και για το μέλλον που ονειρευόμαστε για την πόλη μας ,και για την χώρα μας, οι μεγάλες πολυεθνικές δεν μοιράζουν "μεροκάματα. , δίνουν καλύτερες αμοιβές στους εργαζομένους τους, δεν έχουν την ανάγκη να φοροδιαφύγουν και γενικά βοηθούν την ανάπτυξη υγιούς ανταγωνισμού από η απληστία των μεγάλων δημιουργεί κόντρες μεταξύ τους . Δεν μιλάνε άλλωστε και την ίδια γλώσσα για να τα βρουν και το κυριότερο έχουν νοοτροπία δυτικού πολίτη και όχι βαλκάνιου που προκειμένου να μην κόψει 100 αποδείξεις είναι διατεθειμένος να πληρώσει σε όσους κάνουν τα στραβά μάτια. 

Εμείς αποδείξεις δεν ζητάμε ΠΟΤΕ από μικρομεσαίες επιχειρήσεις το θεωρούμε "αμαρτία" αφού όπως όλες και όλοι γνωρίζετε χωρίς απόδειξη η τιμή κατεβαίνει ως δια μαγείας! 

Παράδειγμα για τα περιθώρια κέρδους των εμπόρων μπορείτε να δείτε ( για μερικά χρόνια ακόμα γιατί με το νέο νομοσχέδιο άλλαξαν πολλά) στις λαϊκές αγορές όταν ένα προϊόν από το πρωί έως το μεσημέρι πωλείται ακόμα και στην ΜΙΣΗ τιμή! 

Προφανέστατα οι άνθρωποι ζημιώνονται και δεν θέλουν να τα πετάξουν για τους αφελείς για εμάς δεν είναι έτσι το γνωρίζουν και οι ίδιοι και για αυτό δέχθηκαν το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείο Ανάπτυξης αφού τους έδωσε περιθώριο να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα των λαϊκών αγορών. 

Αυτά και επειδή είναι ήδη αργά για κάποιους ελπίζουμε να προβληματιστείτε με το σημερινό βίντεο που θα παρακολουθήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από εμάς. 

ΥΓ: Για τον φίλο που ρωτάει για το θέμα που έστειλε του έχουμε απαντήσει στο mail του πως θα παίξει προεκλογικά αφού ο ΚΟΙΝΟΣ μας στόχος δεν είναι να ξεχαστεί αλλά να τιμωρηθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο την ώρα της κάλπης! Άλλωστε αφού θα τσακωθούμε που θα τσακωθούμε με τον συγκεκριμένο ας γίνει προεκλογικά μπας και βγει κάτι καλό και για την πόλη. Τώρα ίσα που διατηρούμαστε ό,τι θεωρούμε κραυγαλέο το κρατάμε για το 2023 με την ΕΛΠΙΔΑ πως αυτοί την φορά όσοι μας έβριζαν προεκλογικά το 2019 θα έχουν ξυπνήσει. Σίγουρα θα "ξυπνήσουν" όσοι ωφελούνται από τα ρεπορτάζ μας αφού προφανέστατα όλες και όλοι γνωρίζουν για ποιο λόγο έχασε η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση την εκλογική μάχη του 2010. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: