ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θέλουν τα “Πουτινάκια” να κρυφτούν και η εισβολή δεν τα αφήνει

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Θέλουν τα “Πουτινάκια” να κρυφτούν και η εισβολή δεν τα αφήνει



Στο θολωμένο μυαλό κάποιων συριζαίων και κάποιων ακροδεξιών οπαδών του “νέου τσάρου”, είναι το ίδιο πράγμα ο θύτης (Πούτιν) και το θύμα (Ουκρανία).Στο θολωμένο μυαλό κάποιων συριζαίων και κάποιων ακροδεξιών οπαδών του “νέου τσάρου”, ο δικτάτορας Πούτιν είναι “απελευθερωτής” και η κυβέρνηση της Ουκρανίας “συμμορία ναρκομανών”.

Στο θολωμένο “νέου τσάρου”, είναι “δημοκράτες” όσοι στηρίζουν τον “πατερούλη” Πούτιν και “αντιδημοκράτες” αυτοί που υπερασπίζονται την ελευθερία τους και αυτοί που και στηρίζουν τη διεθνή νομιμότητα.


Στο θολωμένο μυαλό κάποιων συριζαίων και κάποιων ακροδεξιών οπαδών του “νέου τσάρου”, η κυβέρνηση της Ουκρανίας αποτελείται από ” νεοναζί».

Οπότε τι να πει κανείς και πως να σχολιάσει αυτές τις ανιστόρητες και άθλιες θεωρίες που παπαγαλίζουν τα εν Ελλάδι παπαγαλάκια του Πούτιν.

Ωστόσο θα πρέπει να καταλάβει όλο αυτό το “φιλορωσικό” συνονθύλευμα (δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο όταν έχουν μπροστά τους τη βαρβαρότητα του εισβολέα Πούτιν), ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία δεν είναι πόλεμος. Είναι η εισβολή του Πούτιν, ηλίθιοι! Κι αυτή πρέπει να σταματήσει, τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: