ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά δεν ήταν πάρκιν και ένας συνδημότης μας θα αναζητεί άλλο χώρο για να σταθμεύει το αυτοκίνητό του

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Τελικά δεν ήταν πάρκιν και ένας συνδημότης μας θα αναζητεί άλλο χώρο για να σταθμεύει το αυτοκίνητό του


Αποσύρθηκε το "έργο τέχνης" από την άσφαλτο. Εισακούστηκαν οι συστάσεις μας...
Συνεχίζουμε...

Παναγιώτης Κόκλας 

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οι δράσεις της δημοτικής αστυνομίας συνεχίζονται και δημότες που δεν έχουν το προνόμιο να τοποθετούν ως διοικούντες τον δήμο μας κολονάκια στην άσφαλτο δείτε παρακάτω πόνταραν μάλλον στην ΑΝΟΧΗ προηγούμενων διοικήσεων . Τελικά πόνταραν λάθος για αυτούς τα πράγματα άλλαξαν. Σκάφος απομακρύνθηκε από τον Υμηττό και γενικά οι 8-9 δημοτικοί αστυνομικοί που για εμάς δεν είναι απαραίτητοι έχουν δουλειά. 



Την δράση και άλλες δράσεις τις βάζουμε διατηρώντας ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση πως εμείς δεν πιστεύουμε στο "θεσμό" της Δημοτικής Αστυνομίας δεν πιστεύουμε σε τάχα "εθελοντές" που έχουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ στήσει παράγκα στο τέλος της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου ( μια εβδομάδα ψάχνουμε την οικοδομική άδεια που θα έπρεπε να έχουν σύμφωνα με τον νόμο ) αλλά βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους παρανομούν όχι για το δικό σας καλό ( για εμάς εάν το έπρατταν θα έκαναν ορθώς) αλλά για το δικό τους. Είναι φανερό δεν πρέπει να είσαι Αϊστάιν για να αντιληφθείς διαβάζοντας αυτό εδώ πως ενώ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών θεωρεί απαράδεκτα από το 2019 αυτά τα μεταλλικά κολονάκια αυτά παραμένουν ως έχουν. 
Γιατί φυσικά κουμάντο δεν κάνει ούτε ο Κόκλας , ούτε ο Σεφτελής , ούτε ο Γεωργάκης αλλά ο εκάστοτε δήμαρχος. 
Έτσι όπως έφυγαν και έριξαν όλες τις κακές στιγμές στον προηγούμενο δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο έτσι και τώρα κάποιοι θα μας πουν σε κάνα εξάμηνο διαφωνούμε και αποχωρούμε γιατί το καράβι καταλάβαμε πως πάει λάθος . 
Ανθρώπινο , θεμιτό και λογικό για τους περισσότερους. Όχι για εμάς που εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δημοτικές παρατάξεις χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ δεν προσφέρουν και δεν πρόσφεραν ποτέ σε αυτή την πόλη. 
Μπορεί να αποτύχουν και αυτές που είναι ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΕΣ αλλά τουλάχιστον αυτές ξέρουμε πως τα που θα κινηθούν ενώ με την παρούσα διοίκηση ΕΝΩ το καράβι κινείται φουλ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κάνει απότομες ΔΕΞΙΕΣ στροφές και στην ουσία παραμένει ΑΚΙΝΗΤΟ σε ένα "κέντρο" που εμάς δεν μας ενθουσιάζει. 

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα πράγματα, όσα μπράβο και εάν πούμε στον Κόκλα ή στον Σεφτελή ή ακόμα στον Γεωργάκη για κάτι θετικό για εμάς που προτείνει μετά από 50 χρόνια δεν μπορούμε να βλέπουμε μια πόλη η οποία ζηλεύει ακόμα και την επένδυση που γίνεται στο Ελληνικό , έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για τις επιχειρήσεις της πόλης, και θεωρεί "πατριωτικό" της καθήκον να αποδίδει φόρο τιμής σε δημάρχους που την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. 

Σε κάθε περίπτωση το να λέμε μπράβο σε εθελοντές που μας "απεγκλώβισαν" όταν έλιωσε το χιόνι, και να περιμένουμε πως το φαλακρό δάσος θα σωθεί από εθελοντές που έχουν ανάμεσα στους χορηγούς τους την Astrazeneca δεν συνάδει με την δική μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε πρωτίστως τους εαυτούς μας πως αυτοί πρέπει να ενεργούν και να συμμετέχουν κάθε φορά που ο δήμος θα αντιμετωπίζει μια κακοκαιρία. 

Και στην επόμενη ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ,όπως απέτυχαν και ΤΩΡΑ , τα πήγαν χειρότερα από δήμους που δεν τους "ανέχονται" και σίγουρα εμείς χορηγοί τους δεν θα γινόμασταν σε καμία των περιπτώσεων. 

Η διοίκηση , ο δήμος που διαχρονικά τους στηρίζει οικονομικά και που τους παραχωρεί κάθε είδους διευκόλυνση και ποντάρει σε αυτούς κρίθηκε και απέτυχε με 2 πόντους χιόνι. 

Αναμένουμε να αποτύχει το ίδιο και στις πυρκαγιές αλλά και τι να καεί από ένα φαλακρό δάσος που αντί να αξιοποιηθεί διατηρείται για να έχουν κάποιοι λόγο πολιτικής ύπαρξης. 

Το site είναι ΔΕΞΙΟ υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για τον Υμηττό θα πέσουν τσιμέντα που εμείς ως μέσο στηρίζουμε και φυσικά εμείς ξέρουμε τι θέλουμε όπως και η απέναντί μας ξέρουν ακριβώς δεκαετίες τι πράττουν. 

Τα παραμύθια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εμάς δεν μας πείθουν ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης δεν πουλάει καθόλου πλέον σε ΔΕΞΙΟ ακροατήριο ακόμα και από πρώην δημάρχους που τον στήριξαν στο δεύτερο γύρο ας καταλάβει καλά πως δεν μπορεί να ρίχνει την δική του ανικανότητα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και όσες εκδηλώσεις και εάν κάνει με συλλογικότητες για θέματα που δεν απασχολούν τους πολλούς η ΗΤΤΑ του είναι δεδομένη στις κάλπες του 2023 

Και δεν χρειάζεται καν να φύγουν κάποιοι για να χάσει , θα ηττηθεί ακόμα και εάν όλοι πάνε μαζί αφού πέτυχε το ΑΠΟΛΥΤΟ να ενώσει τους ΠΑΝΤΕΣ εναντίον μιας διοίκησης που τόσο προκλητικά υποτιμά την νοημοσύνη μας έδιωξε τον προηγούμενο με αόριστες καταγγελίες περί "διαφθοράς" τις οποίες ξέχασε αμέσως μετά και βασικά ο κος Γιώργος Χατζηδάκης ήταν αυτός που μας ανέλυε το σκάνδαλο ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΗΣ του ΕΥΩΝΥΜΟΥ για το οποίο ουδείς τιμωρήθηκε και δεν θα τιμωρηθεί γιατί σκοπός τους ήταν και παραμένει να υπάρχει διατήρηση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Η πόλη δεν έχει δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιάννη, τον Γιώργο Παπανικολάου ή ακόμα και τους ίδιας πολιτικής αντίληψης κύριους Κωνσταντάτο και Ζενέτο. 

Εδώ έχουμε έναν δήμαρχο που προσπαθεί να διοικήσει πότε ανεβάζοντας παλαιστινιακές σημαίες , μιλώντας για ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ , θέλοντας τάχα να επιβάλλει την ΤΑΞΗ αλλά φλερτάροντας και με όσες συλλογικότητες τους παραχωρεί χώρο και θέλουν τους μπάτσους έξω από τις γειτονιές μας! 

Άλλες πάλι βρίζουν τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ που είναι δέκα φορές πιο συστημικός και λογικός στις επιλογές του από αυτές και γενικά κάνουν τα πάντα ΤΕΛΕΙΑ αλλά εμείς δεν το βλέπουμε! 

Και θα συνεχίσουμε να μην ΒΛΕΠΟΥΜΕ πλέον ΤΙΠΟΤΑ θετικό γιατί δεν μας αφορά να αλλάξει η πόλη σε 20 ή 30 χρόνια που εμείς δεν θα υπάρχουμε θέλουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ μια διοίκηση που θα αλλάξει την πόλη επειδή το ΘΕΛΕΙ και όχι εξ. ανάγκης. 

Γιατί έπρεπε να σπάσουν τόσα οχήματα για να δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτη να τους κόψει  όπως πρέπει τα δένδρα αφού οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Πρασίνου είναι λίγοι δεν μπορούν και παλιότερα που ήταν πολλαπλάσιοι δεν ήθελαν. 

Έφτιαχναν και φτιάχνουν κήπους όπως είπε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο κος Σταύρος Γεωργάκης αλλά όταν κλήθηκαν από τον δήμο δεν έπιαναν πριόνι ! 

Και αυτούς φυσικά ο κος Χατζηδάκης δεν τους τιμώρησε και με αυτούς θα πάει και στην επόμενη καταστροφή , τις αλατιέρες τις ανέθεσε σε ανθρώπους εθελοντές και περιμένετε εσείς να απεγκλωβιστείτε . 

Εμείς μπράβο να πούμε στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ εάν και εφόσον σπαταλούν έτσι ΤΖΑΜΠΑ το χρόνο τους αλλά εμείς σε αυτούς δεν ποντάρουμε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε ΣΚΛΗΡΗ κριτική σε μια διοίκηση που βουλιάζει αφού δεν θέλει να αλλάξει. 

'Έδωσε δύο εργολαβίες σε ιδιώτη αλλιώς θα ήσασταν κλεισμένοι ακόμα στα σπίτια σας και απολογήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. 

Θεωρείτε ποτέ πως μπορεί να σας "σώσει" όποιος γνωρίζει πως οι δικοί του δεν μπορούν και δεν δίνει αρμοδιότητες σε ιδιώτη;

Τώρα για το πως κινούνται τα οχήματα των εθελοντών , για το πως αγοράστηκαν και ποιος τους παραχωρεί ό,τι του ζητήσουν δεν νομίζουμε πως θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβετε και όσοι θίγονται θα θιγούν και άλλο γιατί ΕΜΕΙΣ ως δημοσιογράφοι βγάλαμε την ΒΡΩΜΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 

Τον Μάιο του 2019, ο Μαρτίνης και η σύζυγός του καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από κοινού ύψους 3,1 εκατ. γερμανικών μάρκων, με το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου. Η υπόθεση αφορά την υπογραφή σύμβασης του ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» με τη γερμανική εταιρεία «Hospitalia International» το 1998, για την παροχή νοσοκομειακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Και βέβαια ουδείς πήγε έστω και ώρα φυλακή και μιλάμε για οργανισμό διεθνή που έχει εποπτεία, Για τους άλλους τους μικρούς που τους "εποπτεύουν " οι ελληνικές αρχές μην ασχολείστε καν ούτε ο πρώην υπουργός Πολιτικής Προστασίας ήξερε να μας πει για μια ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ομάδα από τις Σέρρες που είναι ακόμα κρεμασμένη στην σελίδα της Πολιτικής Προστασίας και για τον λόγο αυτό έφυγε ως αποτυχημένος . 

Για τον Κύπριο μην ανησυχεί κανείς θα τον έχετε χρόνια! Ήδη έχει ενοχλήσει "πατριώτες" που θεωρούν πως μετά την αποστρατεία τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις και πλήρως ξεκούραστοι θα μας "σώσουν" και σε άλλους τομείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: